Ухвала
від 08.11.2019 по справі 738/1909/19
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/1909/19

№ провадження 2/738/565/2019

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

08 листопада 2019 року місто Мена Чернігівської області

Менський районний суд Чеpнiгiвської областi в складі судді Волошиної Н.В., розглянувши матеріали позовної заяви Фермерського господарства Зелений обрій до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженої відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності,

В С Т А Н О В И В:

Фермерського господарства Зелений обрій звернулось з позовною заявою до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженої відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності.

Позовна заява по формі і за змістом відповідає вимогам статті 175 ЦПК України; до позовної заяви додано її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів, додано документи, що підтверджують сплату судового збору у встановленому порядку і розмірі (стаття 177 ЦПК України); справа відноситься до юрисдикції загальних судів та підсудна Менському районному суду Чернігівської області (статті 19, 27, 30 ЦПК України); підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви (стаття 185 ЦПК України) чи відмови у відкритті провадження у справі (стаття 186 ЦПК України) відсутні.

Суд дійшов висновку про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження, у зв'язку із чим необхідно призначити підготовче засідання з повідомленням учасників справи.

Керуючись статтями 187, 189, 190, 196, 353 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Фермерського господарства Зелений обрій до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженої відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 03 грудня 2019 року о 14 годині 30 хвилин в залі судових засідань Менського районного суду Чернігівської області (вулиця Сіверський шлях, 146 у місті Мена Чернігівської області).

Про дату, час і місце підготовчого засідання повідомити учасників справи.

Запропонувати відповідачам у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надіслати до суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; надіслати позивачу.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву має право подати до суду відповідь на відзив. Одночасно з надісланням відповіді на відзив до суду, її копію та додані документи позивач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи.

Заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань та аргументів можуть бути подані відповідачами до суду протягом трьох днів з дня отримання відповіді на відзив. Одночасно з надісланням заперечень до суду, їх копію та доданих документів відповідачі зобов`язані надіслати іншим учасникам справи.

Копію ухвали, судові повістки направити особам, які беруть участь у справі.

Копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів направити відповідачам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://mn.cn.court.gov.ua/sud2512/ .

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку у частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів до Чернігівського апеляційного суду через Менський районний суд Чернігівської області.

Позивач: Фермерське господарство Зелений обрій , місцезнаходження: вул. Титаренка Сергія, 66 м. Мена Чернігівська область, індекс 15600.

Відповідачі:

Товариство з обмеженою відповідальністю Нептун , місцезнаходження: вул. Гастелло, 3 м. Мена Чернігівська область, індекс 15600.

Фермерське господарство Петрово , місцезнаходження: вул. Крилова, 9-а м. Мена Чернігівська область, індекс 15600.

ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 .

ОСОБА_2 , місце проживання: АДРЕСА_2 .

Приватне акціонерне товариство Корпорація Інтерагросистема , місцезнаходження: вул. Гастелло, 4 м. Мена Чернігівська область, індекс 15600.

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю Олстас-льон , місцезнаходження: вул. Пушкіна, 16 м. Чернігів, індекс 14000.

Менська оптово-роздрібна міжрайбаза обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств, місцезнаходження: вул. Гастелло, 3 м. Мена Чернігівська область, індекс 15600.

Суддя Н.В.Волошина

СудМенський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення08.11.2019
Оприлюднено08.11.2019
Номер документу85472284
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —738/1909/19

Рішення від 23.06.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Рішення від 23.06.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 06.05.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 08.04.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 16.12.2019

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 08.11.2019

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні