Ухвала
від 16.12.2019 по справі 738/1909/19
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/1909/19

№ провадження 2/738/565/2019

У Х В А Л А

16 грудня 2019 року місто Мена

Менський районний суд Чеpнiгiвської областi в складi:

судді - Волошиної Н.В.,

з участю секpетаpя судового засідання - Донець Г.В.

представника позивача - ОСОБА_1

відповідачів - ОСОБА_2 , ОСОБА_3

представника відповідача ТОВ Нептун - Коноплі Ю.М.

представника відповідача СТОВ Олстас-льон - Чередніченка О.М.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою фермерського господарства Зелений обрій до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженої відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Менського районного суду Чернігівської області знаходиться цивільна справа за позовною заявою фермерського господарства Зелений обрій до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженої відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності.

Представник позивача в підготовчому засіданні заявив клопотання про відкладення підготовчого засідання та продовження строку підготовчого провадження для оформлення сторонами спільної письмової заяви про укладення мирової угоди у даній справі.

Відповідачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , представники відповідачів ТОВ Нептун Конопля Ю.М., СТОВ Олстас-льон Чередніченко О.М. в підготовчому засіданні не заперечували проти відкладення справи та продовження строку підготовчого провадження.

Представники відповідачів фермерського господарства Петрово , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств в підготовче засідання не з`явились.

Заслухавши клопотання представника позивача та думку інших учасників справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до п.3 ч.2 ст. 198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження в інших випадках, коли питання, визначені частиною другою статті 197 цього кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Відповідно до ч.3 ст.189 ЦПК України підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Відповідно до ч.2 ст. 258 ЦПК України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Враховуючи викладене, а також неможливість проведення підготовчого засідання у строки, передбачені ч.3 ст.189 ЦПК України, суд дійшов висновку, що клопотання представника позивача є обґрунтованими і такими, що підлягають задоволенню, в зв`язку з чим необхідно відкласти підготовче засідання у даній справі та продовжити строк підготовчого провадження на тридцять днів.

На підставі викладеного, керуючись статтями 189, 198, 258 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача фермерського господарства Зелений обрій Радченка Олександра Олексійовича про відкладення підготовчого засідання та продовження строку підготовчого провадження у справі - задовольнити.

Відкласти підготовче засідання з розгляду цивільної справи за позовною заявою фермерського господарства Зелений обрій до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженої відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності на 13 січня 2020 року о 08-30 годині.

Продовжити строк підготовчого провадження у справі на тридцять днів.

Повідомити учасників справи про дату та час підготовчого засідання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Волошина

СудМенський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення16.12.2019
Оприлюднено17.12.2019
Номер документу86357955
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —738/1909/19

Рішення від 23.06.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Рішення від 23.06.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 06.05.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 08.04.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 16.12.2019

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 08.11.2019

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні