Ухвала
від 08.04.2020 по справі 738/1909/19
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/1909/19

№ провадження 2/738/22/2020

У Х В А Л А

08 квітня 2020 року місто Мена

Менський районний суд Чеpнiгiвської областi в складi:

судді Волошиної Н.В.,

секpетаpя судового засідання Донець Г.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну спpаву за позовною заявою фермерського господарства Зелений обрій до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Публічне акціонерне товариство Райффайзен Банк Аваль , товариство з обмеженою відповідальністю ДП Зернятко , товариство з обмеженою відповідальністю КАСП , про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Менського районного суду Чернігівської області перебуває вказана цивільна справа.

Ухвалою Менського районного суду Чернігівської області від 23 березня 2020 року в затвердженні мирової угоди між фермерським господарством Зелений обрій та товариством з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватним акціонерним товариством Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон , Менською оптово-роздрібною міжрайбазою обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств від 31 грудня 2019 року відмовлено, закрито підготовче провадження у даній справі та призначено до судового розгляду по суті на 08 квітня 2020 року о 15.30 годині.

До початку судового розгляду від представника позивача Полевик Н. ОСОБА_3 . та представника відповідачасільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон Чередніченка О.М. до суду надійшли клопотання про відкладення судового засідання у даній справі у зв`язку із запровадженням карантину та недопущення розповсюдження епідемії коронавірусу COVID- 19 на всій території України, строк дії якого продовжено до 24 квітня 2020 року включно.

Учасники справи, будучи належним чином повідомленими про час та місце розгляду справи, в судове засідання не з`явились.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Постановою Кабінету Міністрів України Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 від 11 березня 2020 року №211 з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 з 12 березня до 3 квітня 2020 р. на усій території України введено карантин, який постановою Кабінету Міністрів України №239 від 25 березня 2020 року продовжено до 24 квітня 2020 року включно.

Враховуючи викладене та приймаючи до уваги клопотання представників позивача та відповідача про відкладення судового засідання, положення ст.223 ЦПК України, суд визнає причини їх неявки в судове засідання поважними та приходить до висновку про відкладення розгляду справи.

Відповідно до ч.2 ст. 258 ЦПК України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

На підставі викладеного, керуючись статтями 223, 247, 258 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника фермерського господарства Зелений обрій Полевик Наталії Сергіївни та представника відповідача сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон Чередніченка Олександра Миколайовича про відкладення судового засідання у справі - задовольнити.

Відкласти розгляд цивільної справи за позовною заявою фермерського господарства Зелений обрій до товариства з обмеженою відповідальністю Нептун , фермерського господарства Петрово , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , приватного акціонерного товариства Корпорація Інтерагросистема , сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю Олстас-льон , Менської оптово-роздрібної міжрайбази обласного торгово-виробничого об`єднання спільних підприємств, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору - Публічне акціонерне товариство Райффайзен Банк Аваль , товариство з обмеженою відповідальністю ДП Зернятко , товариство з обмеженою відповідальністю КАСП , про виділ часток нерухомого майна, що перебуває у спільній частковій власності на 06 травня 2020 року о 14-00 годині.

Повідомити осіб, які беруть участь у справі, про відкладення розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Волошина

СудМенський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення08.04.2020
Оприлюднено10.04.2020
Номер документу88690251
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —738/1909/19

Рішення від 23.06.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Рішення від 23.06.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 06.05.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 08.04.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 16.12.2019

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

Ухвала від 08.11.2019

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Волошина Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні