Ухвала
від 22.11.2019 по справі 148/2129/19
ТУЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 148/2129/19

Провадження №2/148/765/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 листопада 2019 року м. Тульчин

Суддя Тульчинського районного суду Вінницької області Cаламаха О.В., отримав позовну заяву виконавчого комітету Клебанської сільської ради Тульчинський район Вінницька область, розташованого, за адресою: вул. Соборна, 15, с. Клебань, Тульчинський район Вінницька область, до ОСОБА_1 , проживаючої, за адресою: АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 , проживаючого, за адресою: АДРЕСА_1 , про відбрання дітей без позбавлення батьківських прав, -

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява виконавчого комітету Клебанської сільської ради Тульчинський район Вінницька область до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про відбрання дітей без позбавлення батьківських прав, підвідомча та підсудна Тульчинському районному суду Вінницької області, відповідає нормам ст. 175, 177 ЦПК України, підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

У відповідності до ч. 4 ст. 274 ЦПК України, справи, що виникають з сімейних відносин не можуть бути розглянуті у порядку спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного і керуючись ст. 175, 177, 187, 274 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду позовну заяву виконавчого комітету Клебанської сільської ради Тульчинський район Вінницька область до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про відбрання дітей без позбавлення батьківських прав, відкрити загальне позовне провадження, призначити підготовче судове засідання під головуванням судді Саламахи О.В. у приміщенні Тульчинського районного суду Вінницької області на 09.12.2019о 15:00 год .

В судове засідання викликати: позивача, відповідачів.

Запропонувати відповідачу подати у строк 15 днів з моменту отримання ухвали письмовий відзив на позовну заяву і всі письмові докази, заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідач має право в цей же строк надіслати позивачу копії відзиву та доданих до нього документів, а також подати зустрічний позов.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Інформацію щодо розгляду справи сторони можуть отримати за адресою у мережі Інтернет: http://tl.vn.court.gov.ua.

Копію ухвали невідкладно направити особам, які беруть участь у справі, а відповідачу надіслати також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала суду може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності до Вінницького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення шляхом подачі апеляційної скарги через Тульчинський районний суд Вінницької області.

Учасник справи, якому повну ухвалу суду не вручено у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому повної ухвали суду. В інші частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Тульчинського районного суду

Вінницької області О.В. Саламаха

Дата ухвалення рішення22.11.2019
Оприлюднено27.11.2019
Номер документу85874851
СудочинствоЦивільне
Сутьвідбрання дітей без позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —148/2129/19

Рішення від 22.01.2020

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Рішення від 22.01.2020

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Ухвала від 23.12.2019

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Ухвала від 09.12.2019

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Ухвала від 22.11.2019

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні