Ухвала
від 23.12.2019 по справі 148/2129/19
ТУЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 148/2129/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 грудня 2019 року м. Тульчин

Тульчинський районний суд

Вінницької області в складі : судді Саламахи О.В.,

за участю: секретаря Немирівської Ю.А.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Клебанської сільської ради Тульчинський район Вінницька область до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав, за участю: представника позивача - ОСОБА_3 , відповідачів - ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , представника третьої особи - Служби у справах дітей Тульчинської РДА Федовової Ю.В., -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Тульчинського районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом Клебанської сільської ради Тульчинський район Вінницька область до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав.

У підготовче судове засідання з`явилися: представник позивача, відповідачі і представник третьої особи, які висловили думку про можливість завершення підготовчого розгляду і призначення справи до розгляду по суті.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

У відповідності до вимог ст. 191 ЦПК України, відповідачами, у встановлений судом строк, відзиву на позовну заяву не було подано. А тому, спір буде вирішено за наявними матеріалами справи.

Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи ) для розгляду справи по суті.

Враховуючи вищевикладне, беручи до уваги, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті вчинено всі необхідні процесуальні дії, підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає, тому суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

На підставі викладено і керуючись ст. 196, 198, 200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Клебанської сільської ради Тульчинський район Вінницька область до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , за участю третьої особи - Служби у справах дітей Тульчинської РДА, про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті 22.01.2020 о 13:00 год . під головуванням судді Саламахи О.В. у приміщенні Тульчинського районного суду Вінницької області за адресою: вул. Перемоги, 16, м. Тульчин Вінницька область.

В судове засідання викликати учасників процесу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: http://tl.vn.court.gov.ua/sud0226/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Тульчинського районного суду

Вінницької області О.В. Саламаха

Дата ухвалення рішення23.12.2019
Оприлюднено25.12.2019
Номер документу86570798
СудочинствоЦивільне
Сутьвідібрання дітей без позбавлення батьківських прав,

Судовий реєстр по справі —148/2129/19

Рішення від 22.01.2020

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Рішення від 22.01.2020

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Ухвала від 23.12.2019

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Ухвала від 09.12.2019

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

Ухвала від 22.11.2019

Цивільне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні