Ухвала
від 05.12.2019 по справі 487/632/19
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/632/19

Провадження № 1-кс/487/9036/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05.12.2019 року м. Миколаїв

Слідчий суддя Заводського районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 у кримінальному провадженні №12018150000000278 від 06.09.2018 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191, ч. 2 ст. 367, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 191 КК України про накладення арешту,-

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий СУ ГУНП в Миколаївській області за погодженням з прокурором відділу прокуратури Миколаївськоїобласті ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді з клопотанням, в якому просив накласти арешт на майно, яке було вилучено під час обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

Клопотання мотивоване тим, що слідчим відділом Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №62019150000000236 від 03.04.2019 за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 5 ст. 191 КК України, ОСОБА_6 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, ОСОБА_7 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України. На підставі ухвали слідчого судді 21.11.2019 р. було проведено обшук за місцем проживання ОСОБА_8 та місцем розташування юридичної особи ТОВ «Прод-Юг» за адресою: Одеська область, Біляївський район, с. Нерубайське, провулок Комарова буд. 2.

В ході обшуку було виявлено та вилучено документи та майно. Враховуючи те, що вилучене майно відповідає критеріям, визначеним у ст. 98 КПК України, має значення речових доказів у кримінальному провадженні, підлягає експертному дослідженню, у органу досудового розслідування виникла необхідність у накладенні арешту на вилучене майно.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав, просив його задовольнити.

Вислухавши слідчого, дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя дійшов наступного.

Згідно з п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України арешт майна є заходом забезпечення кримінального провадження.

Частиною 1 ст. 170 КПК України визначено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому КПК України порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

З огляду на ч. 2 ст.170КПК України завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Як передбачено ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Документи є речовими доказами, якщо вони містять ознаки, зазначені в частині першій цієї статті (ч. 2 ст. 98 КПК України).

Відповідно до ч. ч. 2, 3 ст. 170 КПК України, майно, яке відповідає критеріям, визначеним у ст.98КПК України повинно вилучатися та арештовуватися незалежно від того, хто являється його власником, у кого і де воно знаходиться, незалежно від того чи належить воно підозрюваному чи іншій зацікавленій особі, оскільки в протилежному випадку не будуть досягнуті цілі застосування цього заходу - запобігання можливості протиправного впливу (відчуження, знищення, приховання) на певне майно, що, як наслідок, перешкодить встановленню істини у кримінальному провадженні.

З клопотанням про арешт майна до слідчого судді, суду має право звернутися прокурор, слідчий за погодженням з прокурором, а з метою забезпечення цивільного позову - також цивільний позивач. У клопотанні слідчого, прокурора про арешт майна повинно бути зазначено: підстави і мету відповідно до положень статті 170 КПК України та відповідне обґрунтування необхідності арешту майна; перелік і види майна, що належить арештувати; документи, які підтверджують право власності на майно, що належить арештувати, або конкретні факти і докази, що свідчать про володіння, користування чи розпорядження підозрюваним, обвинуваченим, засудженим, третіми особами таким майном; розмір шкоди, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, у разі подання клопотання відповідно до частини шостої статті 170 КПК України. До клопотання також мають бути додані оригінали або копії документів та інших матеріалів, якими слідчий, прокурор обґрунтовує доводи клопотання.

Відповідно до ч. 1 ст. 173 КПК України слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу.

При розгляді клопотання про арешт майна слідчий суддя повинен врахувати: правову підставу для арешту майна; можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженню; розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб (ч. 2 ст. 173 КПК України).

Частиною 3 ст. 173 КПК України визначено, що відмова у задоволенні або часткове задоволення клопотання про арешт майна тягне за собою негайне повернення особі відповідно всього або частини тимчасово вилученого майна.

Встановлено, що слідчим відділом Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12018150000000278 від 06.09.2018, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191 КК України та за підозрою ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.5 ст.191 КК України; ОСОБА_6 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України; ОСОБА_7 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 367 КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за фактами: неналежного виконання в період з серпня 2018 року до лютого 2019 року службовими особами Комунального виробничого підприємства з організації харчування у навчальних закладах (надалі КВП) (ЄРДПОУ 05475854) своїх службових обов`язків, внаслідок несумлінного ставлення до них, у зв`язку з чим під виглядом вершкового масла, сиру твердого та кисломолочного до мережі навчальних закладів м. Миколаєва було поставлено речовину, що містила жири немолочного походження та не відповідала нормам ДСТУ; заволодіння службовими особами ТОВ «Прод-Юг» (ЄРДПОУ 41198662), в період з серпня 2018 року по січень 2019 року грошовими коштами КВП у розмірі 2 040 312 грн., шляхом постачання на підставі укладеного договору речовини під виглядом вершкового масла, що використовувалось для харчування дітей у начальних закладах м. Миколаєва; замаху службових осіб ТОВ «Сонед» в період лютого 2019 року на заволодіння коштами КВП у розмірі 4 110 069 грн., шляхом постачання на підставі укладених договорів речовин під виглядом вершкового масла, сиру твердого та кисломолочного, що використовувалось для харчування дітей у начальних закладах м. Миколаєва. У відповідності до висновків експертів №13-2019 від 28.10.2019 та 14-2019 від 15.11.2019, встановлено, що вилучена продукція під виглядом вершкового масла, сиру твердого й кисломолочного не відповідає вимогам Державних стандартів України, є небезпечною та неякісною.

01.11.2019 слідчим суддею Заводського районного суду м. Миколаєва постановлено ухвалу, відповідно до якої надано дозвіл на проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_8 та місцезнаходженням юридичної особи ТОВ «Прод-Юг» за адресою: Одеська область, Біляївський район, с. Нерубайське, провулок Комарова буд. 2.

На підставі зазначеної ухвали 21.11.2019 проведено обшук житлового приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , де виявлено та вилучено документи і речі.

Постановою слідчого від 22.11.2019 року вилучене майно визнано речовими доказами, оскільки відповідає критеріям, викладеним у ст. 98 КПК України, має значення для кримінального провадження, а також підлягає експертному дослідженню.

З огляду на обставини вчинення кримінального правопорушення, слідчий суддя приходить до висновку, що вищезазначене майно зберегло на собі сліди злочину, містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, тобто відповідає критеріям, зазначеним у ст. 98 КПК України. Органом досудового розслідування заплановано проведення експертного дослідження вилучених документів, а тому з метою запобігання їх знищення або приховування, слід накласти ареши на вилучене майно.

Слідчий суддя вважає, що потреби досудового розслідування обґрунтовують застосування заходу забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту вилученого майна.

Керуючись ст.ст. 98, 170-173 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 про накладення арешту на майно задовольнити.

Накласти арешт на майно: 1) Видаткові накладні, укладенні між постачальником ТОВ «Прод ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальне виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 03.09.2018 під номерами: №№-5179, 5245, 5241, 5177, 5163, 5162, 5237, 5203, 5269, 5268, 5220, 5218, 5267, 5266, 5212, 5215, 5214, 5213, 5235, 5234, 5232, 5151, 5150, 5149, 5148, 5153, 5152, 5132, 5131, 5130, 5129, 5136, 5121, 5128, 5127, 5126, 5190, 5187, 5185, 5170, 5169, 5168, 5156, 5155, 5154, 5161, 5160, 5158, 5159, 5114, 5113, 5115, 5116, 5117, 5124, 5123, 5122, 5271, 5249, 5248,5246,5139, 5138, 5137, 5173, 5175, 5172, 5176, 5253, 5252, 5251, 5250, 5210, 5209, 5208, 5211, 5182, 5180, 5178, 5229, 5227, 5224, 5222, 5265, 5264, 5263, 5262, 5225, 5144, 5145, 5146, 5147, 5120, 5119,5118, 5133, 5135, 5134, 5142, 5141, 5143, 5140, 5157, 5256, 5247, 5244, 5243, 5242, 5167, 5165, 5164, 5166, 5273, 5272, 5270, 5105, 5104, 5255, 5254, 5247, 5205, 5207, 5206, 5204, 5216, 5467, 5066, 5067, 5065, 5102, 5101, 5099, 5100, 5089, 5090, 5088, 5078, 5077, 5076, 5079, 5083, 5082, 5081, 5080, 5069, 5068, 5070, 5071, 5112, 5111, 5110, 5074, 5072, 5073, 5075, 5054, 5055, 5053, 5052, 5062, 5063, 5061, 5060, 5093, 5092, 5091, 5094, 5107, 5106, 5109, 5108, 5057, 5056, 5058, 5059, 5098, 5096, 5097, 5095, 5084, 5086, 5085, 5087, 5260, 5259, 5258, 5261, 5181, 5183, 5184, 5186, 5294, 5295, 5293, 5292, 5231, 5233, 5297, 5198, 5196, 5195, 5194, 5193, 5226, 5230, 5228, 5225. 5223, 5221, 5219, 5199, 5201, 5200, 5280, 5278, 5279, 5236, 5239, 5238, 5274, 5276, 5275, 5188, 5189, 5191, 5192.

2) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 27.10.2018, під номерами: №№-4691, 4690, 4679, 4680, 4681, 4682, 4688, 4689, 4669, 4671, 4670, 4668, 4658, 4659, 4657, 4656, 4710, 4713, 4711, 4620, 4621, 4633, 4632, 4631, 4630, 4629, 4627, 4628, 4660, 4662, 4661, 4663, 4699, 4700, 4701, 4676, 4677, 4678, 4665, 4664, 4666, 4667, 4685, 4686, 4687, 4712, 4736, 4735, 4734, 4737, 4655, 4654, 4653, 4652, 4721, 4720, 4718, 4719, 4697, 4696, 4695, 4698, 4672, 4673, 4674, 4675, 4683, 4684, 4714, 4715, 4716, 4717, 4651, 4650, 4949, 4649, 4648, 4647, 4646, 4645, 4644, 4643, 4642,4641, 4640, 4639, 4638, 4637, 4636, 4635, 4634, 4623, 4622, 4636, 4625, 4624, 4607, 4608, 4609, 4616, 4615, 4614, 4610, 4611, 4612, 4613, 4619, 4618, 4617, 4726, 4727, 4742, 4743, 4755, 4754, 4757, 4756, 4759, 4758, 4746, 4745, 4744, 4749, 4750, 4748, 4747, 4753, 4751, 4752, 4733, 4730, 4731, 4732, 4741, 4740, 4739, 4738, 4725, 4723, 4722, 4724, 4761, 4762, 4763, 4760, 4547, 4546, 4549, 4548, 4578, 4577, 4580, 4579, 4596, 4594, 4595, 4597, 4543, 4544, 4545, 4542, 4583, 4581, 4582, 4584, 4570, 4569, 4571, 4572, 4708, 4707, 4706, 4709, 4767, 4766, 4765, 4764, 4729, 4728, 4602. 4603, 4604, 4606, 4605, 4550, 4550, 4551, 4552, 4553, 4587, 4588, 4589, 4585, 4586, 4590, 4591, 4592, 4593, 4573, 4574, 4575, 4576, 4561, 4562, 4565, 4563, 4564, 4566, 4567, 4568, 4556, 4555, 4598, 4599, 4601, 4600, 4559, 4557, 4558, 4560, 4537, 4538, 4539, 4540, 4704, 4702, 4705.

3) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 17.09.2018, під номерами: №№-6468, 6487, 6485, 6489, 6586, 6583, 6588, 6576, 6722, 6675, 6301, 6412, 6550, 6555, 6719, 6716, 6559, 6674, 6709, 6711, 6681, 6676, 6678, 6686, 6317, 6380, 6374, 6384, 6692, 6694, 6690, 6698, 6699, 6700, 6359, 6362, 6365, 6369, 6713, 6715, 6717, 6718, 6386, 6389, 6397, 6710, 6712, 6706, 6704, 6701, 6703, 6695, 6696, 6721, 6720, 6714, 6613, 6687, 6685, 6684, 6682, 6683, 6689, 6691, 6693, 6288, 6289, 6290, 6589, 6593, 6595, 6463, 6464, 6466, 6467, 6300, 6299, 6298, 6285, 6286, 6287, 6561, 6563, 6565, 6534, 6536, 6538, 6533, 6282, 6283, 6284, 6623, 6619, 6621, 6270, 6271, 6272, 6273, 6264, 6263, 6265, 6293, 6292, 6291, 6267, 6268, 6269, 6457, 6526, 6546, 6551, 6549, 6548, 6528, 6529, 6522, 6352, 6353, 6354, 6357, 6346, 6347, 6348, 6349, 6566, 6567, 6568, 6570, 6579, 6580, 6581, 6582, 6350, 6351, 6337, 6455, 6341, 6342, 6340, 6339, 6553, 6552, 6571, 6633, 6335, 6631, 6629, 6335, 6336, 6584, 6585, 6587, 6627, 6626, 6625, 6624, 6639, 6594, 6592, 6591, 6590, 6554, 6556, 6611, 6609, 6607, 6604, 6399, 6402, 6405, 6408, 6705, 6707, 6702, 6444, 6443, 6441, 6567, 6518, 6520, 6519, 6637, 6642, 6640, 6658, 6564, 6560, 6562, 6539, 6540, 6542, 6543, 6573, 6575, 6577, 6578, 6418, 6436, 6435, 6438, 6437, 6439, 6670, 6672, 6671, 6673, 6605, 6606, 6603, 6614, 6615, 6616, 6612, 6622, 6620, 6618, 6617, 6532, 6531, 6535, 6537, 6343, 6344, 6345, 6596, 6599, 6601, 6668, 6669, 6666, 6667, 6658, 6657, 6656, 6655, 6325, 6326, 6324, 6323, 6610, 6608, 6646, 6645, 6643, 6644, 6628, 6630, 6632, 6312, 6313, 6314, 6311, 6334, 6333, 6332, 6331, 6327, 6328, 6329, 6330, 6318, 6317, 6316, 6315, 6662, 6659, 6660, 6663, 6664, 6665, 6634, 6641, 6638, 6636, 6322, 6321, 6320, 6319, 6661, 6309, 6307, 6308, 6310, 6647, 6649, 6650, 6648, 6304, 6303, 6305, 6306, 6654, 6652, 6651, 6653, 6278, 6279, 6281, 6280, 6525, 6527, 6530, 6277, 6544, 6545, 6547, 6541, 6515, 6516, 6521, 6523, 6524, 6572, 6574, 6569, 6574, 6275, 6276, 6259, 6260, 6261, 6262, 6302, 6468, 6482, 6479, 6476, 6473, 6470, 6458, 6460, 6459, 6456, 6338, 6502, 6514, 6495, 6597, 6602, 6600, 6598, 6294, 6295, 6296, 6297, 6415, 6409, 6677, 6680, 6679, 6688.

4)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 05.12.2018, під номерами: №№-13436, 13432, 13431, 13430, 13429, 13428, 13427, 13426, 13425, 13424, 13423, 13422, 13421, 13420, 13419, 13418, 13417, 13416, 13414, 13413, 13412, 13411, 13410, 13409, 13408, 13407, 13406, 13405, 13404, 13403, 13402, 13401, 13400, 13399, 13397, 13396, 13393, 13391, 13390, 13389, 13388, 13387, 13386, 13384, 13383, 13382, 13381, 13380, 13379, 13378, 13377, 13376, 13375, 13374, 13373, 13372, 13371, 13370, 13369, 13368, 13367, 13366, 13365, 13364, 13363, 13362, 13361, 13360, 13359, 13358, 13357, 13356, 13355, 13354, 13353, 13352, 13346.

5) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 17.12.2018, під номерами: №№-14553, 14552, 14439, 14438, 14437, 14436, 14435, 14434, 14433, 14432,14431,14430, 14429, 14428, 14427, 14426,14425, 14424,14423, 14422, 14421, 14420,14419, 14418, 14417, 14416,14415, 14414,14413, 14412, 14412, 14411, 14410, 14409, 14408, 14407, 14406.

6) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 24.09.2018, під номерами: №№-7264, 7266, 7158, 7155, 7156, 7157, 7176, 7178, 7177, 7048, 7049, 7050, 7043, 7042, 7044, 7046, 7047, 7045, 7079, 7080, 7081. 6967, 7298, 7294, 7292, 7296, 7208, 7209, 7179, 7164, 7163, 7165, 7237, 7239, 7234, 7260, 7132, 7133, 7134, 7060, 7057, 7058, 6961, 7051, 7052, 7053, 7054, 7224, 7076, 7077, 7078, 7055, 7210, 7211, 7089, 7056, 7203, 7202, 7231, 7228, 7226, 7090, 7184, 7185, 7186, 7187, 7131, 7087, 7088, 7261, 7263, 7112, 7118, 7119, 7120, 7113, 7110, 7111, 7078, 7082, 7142, 7139, 7140, 7141, 7195, 7194, 7193, 7104, 7126, 7125, 7124, 7123, 7105, 7102, 7103, 7092, 7091, 7093, 7201, 7172, 7262, 7170, 7171, 7172, 7147, 7148, 7149, 7150, 7200, 7325, 7327, 7034, 7033, 7035, 6959, 7351, 7341, 7343, 7344, 7345, 7025, 7041, 6960, 7039, 7040, 7273, 7275, 7279, 7278, 7265, 7267, 7269, 7271, 7322, 7323, 6989, 7196, 7198, 7197, 7308, 7309, 7313, 7311, 7287, 7293, 7291, 7289, 7242, 7245, 7254, 7224, 6949, 7026, 7306, 7297, 7299, 7305, 7283, 7285, 7295, 7036, 7038, 7037, 7281, 7333, 7331, 7329, 7339, 7335, 6958, 7029, 7028, 7027, 7030, 7032, 7031, 7256, 7346, 7348, 7349, 6996, 6998, 6993, 7188, 7189, 7190, 7191, 7151, 7152, 7153, 7154, 7143, 7144, 7145, 7146, 7130, 7129, 7128, 7127, 7167, 7168, 6948, 6947, 7019, 7018, 7020, 7021, 7023, 7022, 7320, 7315, 7100, 7101, 7316, 7318, 7137, 7138, 7098, 7099, 7136, 7135, 7215, 7214, 7212, 7213, 7014, 6946, 7016, 7015, 6968, 6940, 6969, 6971, 7122, 7114, 7115, 7116, 7117, 7119, 7192, 6991, 6992, 6943, 6986, 6988, 7204, 7205, 7206, 7207, 7108, 7107, 7106, 7109, 7017, 6984, 6980, 6973, 6975, 6978, 6941, 7173, 7175, 7174, 7013, 7084, 7085, 7352, 6982, 7095, 7096, 7097, 7094, 7358, 7359, 7357, 7086, 7166, 7290, 7284, 7062, 7063, 7066, 6962, 7303, 7302, 7301, 7300, 7268, 7270, 7274, 7272, 7068, 7069, 7070, 6965, 7340, 7342, 7350, 7347, 7326, 7321, 7324, 7328, 7286, 7288, 7310, 7312, 7317, 7319, 7073, 7074, 7075, 6966, 7330, 7334, 7336, 7337, 7338, 7314, 7356, 7282, 7277, 7276, 7280, 7304, 7307, 7332, 7161, 7162, 7003, 7000, 7002, 7217, 7219, 7220, 7221, 7354, 7355, 7005, 7007, 7006, 7182, 7181, 7180, 7183, 7159, 7160, 7011, 7012, 7008, 7009, 7010.

7) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 08.10.2018, під номерами: №№-8449, 8403, 8346, 8348, 8480, 8352, 8481, 8483, 8482, 8488, 8489, 8496, 8497, 8427, 8430, 8434, 8436, 8398, 8404, 8400, 8402, 8350, 8379, 8378, 8377, 8376, 8339, 8340, 8338, 8337, 8341, 8375, 8374, 8471, 8344, 8343, 8342, 8473, 8458, 8457, 8384, 8386, 8475, 8474, 8450, 8416, 8414, 8412, 8460, 8459, 8336, 8335, 8334, 8333, 8444, 8445, 8447, 8330, 8331, 8332, 8559, 8558, 8557, 8347, 8351, 8421, 8419, 8417, 8422, 8501, 8502, 8503, 8500, 8395, 8393, 8313, 8312, 8311, 8539, 8538, 8536, 8537, 8543, 8545, 8544, 8329, 8387, 8381, 8369, 8368, 8367, 8349, 8345, 8383, 8385, 8566, 8520, 8519, 8518, 8399, 8397, 8437, 8440, 8438, 8401, 8549, 8517, 8319, 8390, 8388, 8391, 8546, 8547, 8548, 8363, 8365, 8366, 8364, 8413, 8415, 8409, 8411, 8524, 8526, 8525, 8527, 8570, 8452, 8451, 8453, 8571, 8569, 8568, 8515, 8432, 8431, 8433, 8435, 8448, 8443, 8446, 8407, 8405, 8357, 8320, 8356, 8358, 8317, 8316, 8315, 8318, 8314, 8328, 8327, 8326, 8325, 8523, 8522, 8532, 8533, 8534, 8535, 8324, 8323, 8322, 8321, 8552, 8551, 8550, 8572, 8362, 8361, 8359, 8521, 8466, 8461, 8463, 8531, 8530, 8529, 8528, 8486, 8504, 8506, 8498, 8499, 8507, 8396, 8392, 8456, 8455, 8454, 8394, 8389, 8512, 8513, 8514, 8560, 8561, 8562, 8563, 8623, 8624, 8511, 8510, 8508, 8382, 8441, 8439, 8380, 8442, 8406, 8408, 8410, 8484, 8485, 8486, 8487, 8476, 8478, 8477, 8479, 8462, 8469, 8465, 8505, 8516, 8470, 8468, 8467, 8472, 8426, 8428, 8429, 8424, 8542, 8540, 8541, 8373, 8372, 8371, 8370, 8355, 8354, 8453, 8418, 8423, 8420, 8425, 8555, 8556, 8553, 8554, 8567, 8565, 8564.

8) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 16.10.2018, під номерами: №№-8932, 9200, 9164, 8984, 9200, 9156, 9158, 9154, 9160, 9092, 9093, 9091, 9082, 9078, 9191, 9189, 9062, 9097, 9068, 9099, 9209, 9061, 9080, 9149, 9151, 9153, 9100, 9101, 9103, 9102, 9132, 9130, 9134, 9133, 9142, 9143, 9141, 9112, 9115, 9113, 9114, 9169, 9167, 9166, 9069, 9067, 9063, 9065, 9107, 9104, 9105, 9106, 9083, 9081, 9076, 9070, 9079, 9071, 9073, 9138, 9136, 9135, 9137, 9003, 9058, 9060, 9002, 9116, 9118, 9119, 9171, 9177, 9173, 8994, 8997, 8996, 8995, 9001, 9000, 8998, 8999, 9117, 9111, 9108, 9109, 9110, 9125, 9128, 9179, 9184, 9185, 9157, 9064, 9066, 9068, 9146, 9145, 9144, 9176, 9089, 9090, 9088, 9155, 9152, 9094, 9095, 9096, 8983, 8985, 8979, 8980, 8981, 8982, 8967, 8968, 8969, 8970, 8955, 8953, 8956, 8952, 9164, 8958, 8959, 8960, 8961, 8942, 8944, 8947, 9036, 9033, 8919, 8986, 8987,8988, 8931,8930, 8933, 8906, 8905, 8913, 8913, 8911, 8912, 8915, 8914, 8910, 8904, 9201.

9) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 22.10.2018, під номерами: №№-9465, 9421, 9427, 9636, 9638, 9634, 9633, 9654, 9652, 9653, 9651, 9618, 9613, 9615, 9616, 9430, 9436, 9429, 9428, 9568, 9585, 9583, 9584, 9623, 9625, 9620, 9643, 9640, 9641, 9644, 9609, 9614, 9612, 9655, 9656, 9626, 9629, 9635, 9631, 9561, 9564, 9562, 9563, 9578, 9580, 9581, 9582, 9545, 9542, 9543, 9544, 9659, 9660, 9646, 9648, 9621, 9643, 9464, 9466, 9456, 9459, 9458, 9460, 9472, 9471, 9473, 9407, 9588, 9590, 9605, 9607, 9642, 9639, 9637, 9632, 9627, 9628, 9630, 9611, 9608, 9610, 9650, 9649, 9647, 9645, 9433, 9434, 9658, 9657, 9452, 9449, 9408, 9461, 9519, 9520, 9518, 9517, 9411, 9526, 9528, 9529, 9530, 9485, 9484, 9487, 9483, 9402, 9403, 9404, 9448, 9409, 9454, 9453, 9560, 9558, 9554, 9556, 9435, 9438, 9437, 9439, 9447, 9446, 9445, 9415, 9416, 9506, 9508, 9509, 9507, 9512, 9511, 9510, 9413, 9412, 9414, 9418, 9499, 9500, 9501, 9491, 9493, 9494, 9492, 9513, 9516, 9515, 9514, 9486, 9488, 9489, 9490, 9539, 9521, 9522, 9497, 9498, 9496, 9495, 9502, 9503, 9504, 9505, 9524, 9525, 9527, 9450, 9451, 9455, 9457, 9444, 9535, 9537, 9538, 9482, 9462, 9481, 9417, 9523, 9597, 9596, 9594, 9571, 9572, 9573, 9574, 9575, 9576, 9577, 9579, 9591, 9587, 9589, 9559, 9553, 9555, 9557, 9565, 9568, 9567, 9566, 9548, 9546, 9547, 9600, 9598, 9601, 9599, 9534, 9536, 9440, 9441, 9442, 9443, 9410, 9477, 9478, 9479, 9480, 9467, 9468, 9469, 9470, 9617, 9619, 9622, 9624, 9602, 9603, 9604, 9552, 9551, 9550, 9549, 9569, 9570, 9593, 9592, 9595, 9606, 9431, 9432, 9541, 9540, 9406, 9405, 9476, 9474, 9475, 9531, 9532, 9533.

10) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 05.11.2018, під номерами: №№-10748, 10746, 10744, 10743, 10741, 10739, 10738, 10736, 10734, 10733, 10732, 10729, 10728, 10726, 10724, 10722, 10720, 10718, 10716, 10715, 10713, 10711, 10710, 10707, 10706, 10704, 10702, 10750, 10749, 10747, 10745, 10742, 10740, 10737, 10735, 10731, 10730, 10727. 10725, 10723, 10721, 10719, 10717, 10714, 10712, 10709, 10708, 10705, 10703, 10698, 10694, 10692, 10690, 10689, 10688, 10687. 10684, 10680, 10679, 10678, 10677, 10676, 10675, 10672, 10670, 10667, 10665, 10663, 10657, 10651, 10649, 10647, 10644, 10642, 10640, 10637, 10629, 10626, 10624, 10621, 10701, 10700, 10697, 10696, 10695, 10693, 10691, 10686, 10685, 10683, 10681, 10674, 10673, 10671, 10669, 10699. 10668, 10666. 10664. 10662. 10661, 10660, 10659, 10658, 10656, 10655, 10654, 10652, 10650, 10648, 10646, 10645, 10643, 10641, 10639, 10638, 10636, 10635, 10634, 10633, 10632, 10631, 10630, 10628, 10627, 10625, 10623, 10622, 10620, 10618, 10616, 10614, 10612, 10610, 10608, 10606, 10605, 10602, 10600, 10598, 10589, 10588, 10585, 10583, 10580, 10579, 10576, 10575, 10575, 10574, 10570, 10569, 10567, 10566, 10564, 10562, 10560, 10559, 10558, 10556, 10553, 10552, 10551, 10550, 10549, 10547, 10545, 10544, 10542, 10541, 10540, 10538, 10536, 10535, 10534, 10533, 10531, 10530, 10528, 10527, 10525, 10523, 10521, 10520, 10519, 10518, 10516, 10514, 10512, 10511, 10510, 10508, 10507, 10502, 10501, 10499, 10498, 10496, 10495, 10493, 10491, 10489, 10488, 10487, 10486, 10485, 10483, 10481, 10619, 10617, 10615, 10613, 10611, 10609, 10607, 10604, 10603, 10601, 10599, 10597, 10596, 10595, 10594, 10593, 10592, 10591, 10590, 10587, 10586, 10582, 10578, 10577, 10572, 10571, 10568, 10565, 10563, 10561, 10557, 10555, 10554, 10548, 10546, 10543, 10539, 10537, 10532, 10529, 10526, 10524, 10522, 10517, 10515, 10513, 10509, 10505, 10504, 10503, 10500, 10497, 10494, 10492, 10490, 10484, 10482. 10480, 10479, 10478, 10477, 10653, 10581.

11)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 26.11.2018, під номерами: №№-12618, 12617, 12616, 12615, 12614, 12613, 12612, 12611, 12610, 12609, 12608, 12607, 12606, 12605, 12604, 12603, 12602, 12601, 12600, 12599, 12598, 12597, 12596, 12595, 12594, 12593, 12592, 12591, 12590, 12589, 12588, 12587, 12586, 12585, 12584, 12579. 12578. 12577. 12576, 12575, 12574, 12573, 12572, 12571, 12570, 12569, 12568, 12567, 12566, 12565, 12564, 12563, 12562, 12557, 12556, 12555, 12554, 12553, 12552, 12551, 12550, 12549, 12548, 12547, 12546, 12545, 12544, 12543, 12542, 12541, 12540, 12539, 12538, 12537, 12536, 12535, 12534, 12533, 12532, 12531, 12530, 12529, 12528, 12527, 12526, 12525, 12524, 12523, 12522, 12521, 12520, 12519, 12518, 12517, 12516, 12515, 12514, 12513, 12512, 12511, 12510, 12509, 12508, 12507, 12506, 12505, 12504, 12503, 12502, 12501, 12500, 12499, 12498, 12497, 12496, 12495, 12494, 12493, 12492, 12491, 12490, 12489, 12488, 12487, 12486, 12485, 12484, 12483, 12482, 12481, 12480, 12479, 12478, 12477, 12476, 12475, 12474, 12473, 12472, 12471, 12470, 12469, 12468, 12467, 12415, 12414, 12413, 12412, 12411, 12410, 12409, 12408, 12407, 12406, 12405, 12404, 12403, 12402, 12401, 12400, 12399, 12398, 12397, 12396, 12395, 12394, 12393, 12392, 12391, 12390, 12389, 12388, 12387, 12386, 12385, 12384, 12383, 12382, 12381, 12380, 12379, 12378, 12377, 12376, 12341, 12340, 12339, 12338, 12337, 12336, 12335, 12334, 12333, 12332, 12331, 12330, 12329, 12328, 12327, 12326, 12325, 12324, 12323, 12322, 12321, 12320, 12319, 12318, 12317, 12316, 12315, 12314, 12313, 12312, 12375, 12374, 12373, 12372, 12371, 12370, 12369, 12368, 12367, 12365, 12364, 12363, 12362, 12361, 12360, 12359, 12358, 12357, 12356, 12355, 12354, 12353, 12352, 12351, 12350, 12349, 12348, 12347, 12346, 12345, 12344, 12343, 12342, 12619, 12581, 12582, 12583, 12580, 12561, 12560, 12558, 12559.

12)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 21.11.2018, під номерами: №№-12194, 12193, 12192, 12191, 12190, 12189, 12188, 12187, 12186, 12185, 12184, 12182, 12181, 12180, 12179, 12178, 12176, 12175, 12174, 12173, 12172, 12171, 12170, 12169, 12168, 12167, 12166, 12165, 12164, 12163, 12147, 12144, 12143, 12141, 12134, 12132, 12131, 12130, 12129, 12128, 12127, 12126, 12125, 12124, 12123, 12122, 12121, 12120, 12119, 12118, 12117, 12116, 12115, 12114, 12113, 12112, 12111, 12110, 12109, 12108, 12107, 12106, 12105, 11971, 12142, 12145, 12136, 12146, 12140, 12139, 12150, 12158, 12152, 12151, 12155, 12153, 12160, 12159, 12161, 12162, 12149, 12154, 12157, 12133, 12156, 12135, 12148, 12138, 12137, 12177, 12183.

13)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 28.11.2018, під номерами: №№-12857, 12856, 12855, 12854, 12853, 12852, 12851, 12851, 12850, 12849, 12848, 12847, 12844, 12845, 12843, 12842, 12841, 12839, 12838, 12836, 12835, 12834, 12833, 12832, 12831, 12830, 12829, 12828, 12827, 12826, 12825, 12824, 12823, 12822, 12821, 12820, 12819, 12818, 12817, 12816, 12815, 12814, 12813, 12812, 12811, 12810, 12809, 12808, 12807, 12806, 12805, 12804, 12803, 12802, 12801, 12800, 12799, 12798, 12797, 12796, 12795, 12794, 12793, 12792, 12791, 12790, 12789, 12788, 12787, 12786, 12785, 12784, 12783, 12782, 12781, 12780, 12779, 12778, 12777, 12776, 12775, 12774, 12773, 12769, 12771, 12770, 12768, 12767, 12766, 12765, 12764, 12763, 12762, 12761, 12760, 12840, 12846.

14)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 19.11.2018, під номерами: №№-11846, 11845, 11844, 11843, 11715.

15)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 14.11.2018, під номерами: №№-11500.

16) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 03.12.2018, під номерами: №№-13206, 13207, 13208.

17)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем ФОП « ОСОБА_9 » від 29.11.2018, під номером: 10109, дві штуки, та від 29.11.2018, під номером: 10108, дві штуки.

18)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 20.08.2018, під номерами: №№-7251, 7249, 7248, 7245, 7241, 7239, 7237, 7236, 7235, 7233, 7229, 7227, 7226, 7225, 7223, 7222, 7221, 7220, 7218, 7219, 7216, 7215, 7214, 7213, 7212, 7211, 7210, 7209, 7208, 7207, 7206, 7205, 7204, 7203, 7202, 7201, 7200, 7199, 7198, 7197, 7196, 7195, 7194, 7193, 7192, 7191, 7190, 7189, 7252, 7250, 7247, 7246, 7244, 7243, 7242, 7240, 7238, 7234, 7231, 7230, 7228, 7224, 7219.

19)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 16.07.2018, під номерами: №№-5979, 5978, 5978, 5977, 5976, 5975, 5974, 5973, 5972, 5971, 5970, 5969, 5968, 5967, 5966, 5965, 5964, 5963, 5962, 5961, 5960, 5959, 5958, 5957, 5956, 5955, 5954, 5953, 5952, 5951, 5950, 5949, 5948, 5947, 5946, 5945, 5944, 5943, 5942, 5941, 5940, 5939, 5938, 5937, 5936, 5935, 5934, 5933, 5932, 5931, 5930, 5929, 5928, 5927, 5926, 5925, 5924, 5923, 5922, 5921, 5920, 5919, 5918, 5917, 5916.

20)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 18.06.2018, під номерами: №№-4911, 4907, 4915, 4924, 4918, 4930, 4921, 4928, 4935, 4914, 4931, 4926, 4919, 4922, 4917, 4923, 4920, 4927, 4910, 4909, 4916, 4904, 4905, 4906, 4912, 4913, 4903, 4908, 4890, 4899, 4900, 4896, 4893, 4894, 4891, 4902, 4898, 4895, 4929, 4944, 4892, 4887, 4889, 4897, 4901, 4945, 4933, 4937, 4941, 4942, 4938, 4939, 4940, 4934, 4936, 4932, 4943, 4888, 4925.

21) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 01.08.2018, під номерами: №№-6544.

22)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 23.07.2018, під номерами: №№-6227, 6226, 6225, 6224, 6223, 6222, 6221, 6220, 6219, 6218, 6217, 6216, 6215, 6214, 6213, 6212, 6211, 6210, 6209, 6208, 6207, 6206, 6205, 6204, 6203, 6202, 6201, 6200, 6199, 6198, 6197, 6196, 6195, 6194, 6193, 6192, 6191, 6190, 6189, 6188, 6187, 6186, 6185, 6184, 6183, 6182, 6181, 6180, 6179, 6178, 6177, 6176, 6175, 6174, 6173, 6172, 6171, 6170, 6169, 6168, 6167, 6166, 6165, 6164.

23)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 30.07.2018, під номерами: №№-6489, 6488, 6487, 6486, 6484, 6483, 6482, 6481, 6480, 6479, 6478, 6477, 6476, 6475, 6474, 6473, 6472, 6471, 6470, 6468, 6467, 6466, 6465, 6464, 6463, 6462, 6461, 6460, 6459, 6458, 6457, 6456, 6455, 6454, 6453, 6452, 6451, 6450, 6449, 6448, 6446, 6445, 6444, 6443, 6442, 6441, 6440, 6439, 6438, 6437, 6436, 6435, 6434, 6433, 6432, 6431, 6430, 6429, 6428, 6490, 6469, 6485, 6491.

24)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 06.08.2018, під номерами: №№-6767, 6766, 6765, 6764, 6763, 6762, 6761, 6760, 6759, 6758, 6757, 6756, 6755, 6754, 6753, 6752, 6751, 6750, 6749, 6748, 6747, 6746, 6744, 6743, 6742, 6741, 6740, 6739, 6738, 6737, 6735, 6734, 6733, 6732, 6731, 6730, 6729, 6728, 6727, 6726, 6725, 6724, 6723, 6722, 6721, 6720, 6719, 6718, 6717, 6716, 6715, 6714, 6713, 6712, 6711, 6710, 6709, 6708, 6707, 6706, 6703, 6745.

25) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 13.08.2018, під номерами: №№-7043, 7042, 7041, 7040, 7039, 7038, 7037, 7036, 7035, 7034, 7033, 7032, 7031, 7030, 7029, 7028, 7027, 7026, 7025, 7024, 7023, 7022, 7021, 7020, 7019, 7018, 7017, 7016, 7015, 7014, 7013, 7012, 7011, 7010, 7009, 7008, 7007, 7006, 7005, 7004, 7003, 7002, 7001, 7000, 6999, 6997, 6996, 6995, 6994, 6993, 6992, 6991, 6990, 6989, 6988, 6987, 6986, 6985, 6984, 6983, 6982.

26)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 25.06.2018, під номерами: №№-5238, 5201, 5200, 5199, 5198, 5197, 5196, 5195, 5194, 5193, 5192, 5191, 5190, 5189, 5188, 5187, 5186, 5185, 5184, 5183, 5182, 5181, 5180, 5179, 5178, 5177, 5176, 5175, 5174, 5173, 5172, 5171, 5170, 5169, 5168, 5167, 5166, 5165, 5164, 5163, 5162, 5161, 5160, 5159, 5158, 5157, 5156, 5155, 5154, 5153.

27) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 02.07.2018, під номерами: №№-5404, 5403, 5402, 5401, 5400, 5399, 5398, 5397, 5396, 5395, 5394, 5393, 5392, 5391, 5390, 5389, 5388, 5387, 5386, 5385, 5384, 5383, 5382, 5381, 5380, 5379, 5378, 5377, 5376, 5375, 5374, 5373, 5372, 5371, 5370, 5369, 5368, 5367, 5366, 5365, 5364, 5363, 5362, 5361, 5360, 5359, 5358, 5357, 5356, 5355, 5354, 5353, 5352, 5351, 5350, 5349, 5348, 5347, 5346, 5405.

28)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Айскомпані» код ЄДРПОУ (39425302) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 09.07.2018, під номерами: №№-5684, 5683, 5682, 5681, 5680, 5679, 5678, 5677, 5676, 5675, 5674, 5673, 5672, 5671, 5670, 5669, 5668, 5667, 5666, 5665, 5664, 5663, 5662, 5661, 5660, 5659, 5658, 5657, 5656, 5655, 5654, 5653, 5652, 5651, 5650, 5649, 5648, 5647, 5646, 5645, 5644, 5643, 5642, 5641, 5640, 5639, 5638, 5637, 5636, 5635, 5634, 5633, 5632, 5631, 5630, 5629, 5628, 5627, 5626, 5625, 5624, 5623, 5622.

29) Накладна на відвантаження №106476 від 24.04.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №106476 від 24.04.2018.

30) Накладна на відвантаження №104780 від 17.04.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №104780 від 17.04.2018.

31) Накладна на відвантаження №103155 від 10.04.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №103155 від 10.04.2018.

32) Накладна на відвантаження №101307 від 03.04.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №101307 від 03.04.2018.

33) Накладна на відвантаження №102241 від 03.04.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №102241 від 03.04.2018.

34) Накладна на відвантаження №100101 від 27.03.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №100101 від 27.03.2018.

35) Накладна на відвантаження №98255 від 20.03.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №98255 від 20.03.2018.

36) Накладна на відвантаження №96558 від 13.03.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №96558 від 13.03.2018.

37) Накладна на відвантаження №95063 від 06.03.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №95063 від 06.03.2018.

38) Накладна на відвантаження №94608 від 06.03.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №94608 від 06.03.2018.

39) Накладна на відвантаження №93413 від 27.02.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №93413 від 27.02.2018.

40) Накладна на відвантаження №91806 від 20.02.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №91806 від 20.02.2018.

41) Накладна на відвантаження №89658 від 13.02.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №89658 від 13.02.2018.

42) Накладна на відвантаження №89657 від 13.02.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №89657 від 13.02.2018.

43) Накладна на відвантаження №87745 від 06.02.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №87745 від 06.02.2018.

44) Накладна на відвантаження №87745 від 06.02.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №87745 від 06.02.2018.

45) Накладна на зберігання від 06.02.2018 № 16 відвантажено до ТОВ «Айскомпані».

46) Накладна на зберігання від 06.02.2018 № 17 відвантажено до ТОВ «Айскомпані».

47) Накладна на зберігання від 23.02.2018 № 7 відвантажено до ТОВ «Айскомпані».

48) Накладна на відвантаження №82576 від 15.01.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №82576 від 15.01.2018.

49) Накладна на відвантаження №81359 від 09.01.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №81359 від 09.01.2018.

50) Накладна на відвантаження №80273 від 02.01.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №80273 від 02.01.2018.

51)Накладна на відвантаження №85913 від 30.01.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №85913 від 30.01.2018.

52) Накладна на відвантаження №84193 від 23.01.2018 вантажо-відправник ПраТ «Хмельницька Маслосирбаза» та товарно транспортна накладна №84193 від 23.01.2018.

53) Росходна накладна № 11566 від 26.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

54)Росходна накладна № 11452 від 24.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

55) Росходна накладна № 11073 від 23.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

56)Росходна накладна № 11095 від 23.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

57) Росходна накладна № 10454 від 16.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

58)Росходна накладна № 9672 від 10.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

59) Росходна накладна № 9751 від 10.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

60)Росходна накладна № 9750 від 05.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

61)Росходна накладна № 9293 від 03.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

62) Росходна накладна № 9019 від 02.04.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

63)Росходна накладна № 8549 від 29.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

64) Росходна накладна № 9018 від 29.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

65) Росходна накладна № 8302 від 26.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

66)Росходна накладна № 8598 від 23.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

67)Росходна накладна № 8256 від 22.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

68) Росходна накладна № 7599 від 19.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

69)Росходна накладна № 7598 від 15.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

70) Росходна накладна № 6202 від 12.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

71)Росходна накладна № 6677 від 06.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

72) Росходна накладна № 6162 від 01.03.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

73) Росходна накладна № 5349 від 26.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

74) Росходна накладна № 5319 від 22.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

75) Росходна накладна № 4787 від 19.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

76) Росходна накладна № 4550 від 15.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

77) Росходна накладна № 4204 від 12.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

78)Росходна накладна № 3808 від 08.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

79) Росходна накладна № 3048 від 01.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

80) Росходна накладна № 3038 від 01.02.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

81)Росходна накладна № 2642 від 29.01.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

82) Росходна накладна № 1620 від 22.01.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

83)Росходна накладна № 276 від 04.01.2018 постачальник ПП «Дживалдіс», покупець ТОВ «Айскомпані».

84) Посвідчення про якість 22161 на двох аркушах.

85) Якісне посвідчення №1228 на 3 аркушах.

86) Декларація про відповідність від 21.11.2018 за підписом ОСОБА_10 , на 9арк.

87) Декларація № ЮБ00086218 від 04.12.2018 на 8 аркушах.

88)Декларація виробника №637 / 37 від 18.06.2018.

89)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 29.08.2018, під номерами: №№-4988, 4987, 4969, 4968, 4967, 4966, 4965, 4964, 4963, 4962, 4961, 4960, 4959, 4958, 4957, 4956, 4955, 4954, 4953, 4952, 4951, 4950, 4948, 4947, 4946, 4945, 4944, 4943, 4942, 4941, 4940, 4939, 4938, 4937, 4936, 4935, 4934, 4933, 4932, 4931, 4930, 4929, 4928, 4927, 4926, 4925, 4924, 4923, 4922, 4921, 4920, 4919, 4918, 4917, 4916, 4915, 4914, 4913, 4912, 4911, 4910, 4909.

90)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 05.09.2018, під номерами: №№-427, 5428, 5429, 5430, 5431, 6432, 5433, 5434, 5435, 5436, 5437, 5438, 5439, 5440, 5441, 5442, 5443, 5444, 5445, 5446, 5447, 5448, 5449, 5450, 5451, 5452, 5453, 5454, 5455, 5456, 5457, 5458, 5459, 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466, 5468, 5469, 5470, 5471, 5472, 5473, 5474, 5475, 5476, 5477, 5478, 5479, 5480, 5481, 5482, 5483, 5484, 5485, 5486, 5487.

91)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 10.09.2018, під номерами: №№- 5609, 5608, 5610, 5611, 5612, 5613, 5614, 5615, 5616, 5617, 5618, 5619, 5620, 5621, 5622, 5623, 5624, 5625, 5626, 5627, 5628, 5629, 5630, 5631, 5632, 5633, 5634, 5635, 5636, 5637, 5638, 5639, 5640, 5641, 5642, 5643, 5644, 5645, 5646, 5647, 5648, 5649, 5650, 5651, 5652, 5653, 5654, 5655, 5656, 5657, 5658, 5659, 5661, 5663, 5664, 5666, 5669, 5673, 5678, 5681, 5685, 5687, 5693, 5695, 5697, 5699, 5766, 5765, 5785, 5768, 5782, 5783, 5784, 5767, 5776, 5777, 5774, 5772, 5773, 5775, 5791, 5790, 5792, 5793, 5789, 5788, 5786, 5799, 5798, 5787, 5751, 5752, 5753, 5755, 5754, 5701, 5704, 5715, 5718, 5714, 5749, 5748, 5750, 5731, 5732, 5728, 5721, 5726, 5723, 5737, 5736, 5734, 5778, 5780, 5779, 5781, 5756, 5758, 5757, 5759, 5760, 5761, 5763, 5762, 5764, 5743, 5741, 5742, 5744, 5738, 5739, 5740, 5745, 5746, 5747, 5794, 5795, 5796, 5797, 5770, 5769, 5771, 5839, 5841, 5843, 5832, 5830, 5808, 5809, 5810, 5811, 5864, 5887, 5866, 5861, 5893, 5892, 5894, 5899, 5898, 5899, 5895, 5897, 5896, 5800, 5801, 5888, 5889, 5890, 5891, 5814, 5812, 5813, 5804, 5805, 5806, 5807, 5852, 5848, 5850, 5849, 5803, 5802, 5905, 5908, 5906, 5914, 5915, 5916, 5910, 5909, 5911, 5912, 5907, 5917, 5918, 5919, 5690, 5902, 5903, 5904, 5925, 5926, 5901, 5900, 5921, 5922, 5920, 5987, 5986, 5971, 5972, 5970, 5969, 5968, 5994, 5996, 5997, 5995, 5948, 5946, 5945, 5947, 5985, 5984, 5983, 5944, 5943, 5942, 5982, 5929, 5928, 5927, 5933, 5932, 5931, 5930, 5936, 5937, 5934, 5935, 5980, 5981, 5924, 5961, 5962, 5963, 5962, 5989, 5988, 5967, 5956, 5955, 5954, 5953, 5964, 5965, 5966, 5973, 5974, 5998, 5999, 5958, 5951, 5950, 5949, 5952, 5938, 5939, 5940, 5959, 5923, 5957, 5979, 5976, 5975, 5977, 5992, 5991, 5990, 5993, 6057, 6001, 6002, 6003, 6004, 6017, 6016, 6015, 6018, 6000, 6052, 6051, 6054, 6056, 6055, 6046, 6045, 6044, 6043, 6053, 6021, 6020, 6019, 6007, 6006, 6005, 6022, 6032, 6036, 6034, 6033, 6014, 6013, 6012, 6050, 6049, 6023, 6024, 6011, 6010, 6009, 6008, 6035, 6037, 6042, 6041, 6040, 6039, 6038, 6027, 6025, 6026, 6028, 6031, 6030, 6029, 6048, 6047.

92) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 05.09.2018, під номерами: №№-6146, 6145, 6144, 6143, 6142, 6141, 6140, 6139, 6138, 6137, 6136, 6135, 6134, 6133, 6132, 6131, 6130, 6129, 6128, 6127, 6126, 6125, 6124, 6123, 6122, 6121, 6120, 6119, 6118, 6117, 6116, 6115, 6114, 6113, 6112, 6111, 6110, 6109, 6108, 6107, 6106, 6105, 6104, 6103, 6102, 6101, 6100, 6099, 6098, 6097, 6096, 6095, 6094, 6093, 6092, 6091, 6090, 6089, 6088, 6087, 6086, 6085, 6084.

93)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 16.09.2018, під номерами:№6722.

94)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 19.09.2018, під номерами: №№-6788, 6785, 6791, 6794, 6796, 6789, 6792, 6801, 6798, 6807, 6784, 6802, 6787, 6793, 6795, 6800, 6797, 6790, 6777, 6786, 6773, 6779, 6771, 6775, 6778, 6780, 6781, 6774, 6776, 6772, 6770, 6783, 6782, 6812, 6813, 6708, 6806, 6808, 6814, 6815, 6810, 6765, 6762, 6799, 6817, 6805, 6809, 6803, 6816, 6757, 6766, 6767, 6763, 6761, 6760, 6758, 6769, 6759, 6754, 6756, 6764, 6768, 6755.

95) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 26.09.2018, під номерами: №№-7520, 7538, 7532, 7525, 7528, 7537, 7527, 7530, 7524, 7521, 7515, 7507, 7511, 7514, 7513, 7522, 7533, 7526, 7523, 7529, 7531, 7536, 7534, 7542, 7506, 7519, 7518, 7517, 7516, 7510, 7512, 7508, 7509, 7353, 7535, 7551, 7540, 7544, 7548, 7549, 7545, 7546, 7547, 7541, 7543, 7539, 7550, 7493, 7502, 7503, 7499, 7496, 7497, 7494, 7505, 7495, 7490, 7492, 6557, 7500, 7504, 7491, 7501, 7498.

96)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 01.10.2018, під номерами: №№-7795, 7794, 7793, 7792, 7796, 7797, 7798, 7799, 7800, 7808, 7807, 7806, 7805, 7729, 7728, 7727, 7726, 7685, 7686, 7687, 7714, 7712, 7711, 7713, 7747, 7748, 7824, 7823, 7822, 7821, 7699, 7884, 7885, 7886, 7696, 7698, 7680, 7697, 7681, 7701, 7700, 7894, 7893, 7892, 7891, 7870, 7871, 7872, 7873, 7709, 7684, 7708, 7846, 7845, 7844, 7843, 7857, 7856, 7855, 7854, 7898, 7899, 7901, 7900, 7710, 7879, 7878, 7877, 7704, 7703, 7702, 7682, 7850, 7849, 7848, 7847, 7864, 7863, 7862, 7865, 7705, 7706, 7707, 7683, 7910, 7907, 7909, 7908, 7906, 7919, 7917, 7916, 7918, 7923, 7924, 7925, 7735, 7734, 7736, 7837, 7836, 7838, 7911, 7858, 7888, 7889, 7890, 7920, 7922, 7921, 7928, 7927, 7926, 7897, 7896, 7895, 7905, 7904, 7903, 7902, 7914, 7913, 7915, 7912, 7869, 7868, 7867, 7866, 7880, 7883, 7882, 7881, 7853, 7852, 7851, 7931, 7930, 7929, 7935, 7936, 7937, 7938, 7692, 7677, 7691, 7688, 7689, 7690, 7676, 7781, 7780, 7782, 7783, 7816, 7815, 7814, 7813, 7992, 7721, 7720, 7719, 7791, 7790, 7789, 7788, 7769, 7768, 7767, 7766, 7679, 7695, 7694, 7693, 7828, 7827, 7826, 7825, 7934, 7933, 7932, 7860, 7859, 7861, 7775, 7722, 7765, 7763, 7764, 7762, 7785, 7784, 7786, 7787, 7743, 7744, 7746, 7745, 7725, 7724, 7723, 7750, 7749, 7773, 7772, 7771, 7770, 7835, 7833, 7834, 7839, 7840, 7841, 7842, 7801, 7802, 7804, 7803, 7752, 7751, 7818, 7819, 7820, 7875, 7874, 7876, 7715, 7716, 7717, 7718, 7732, 7731, 7730, 7810, 7812, 7811, 7809, 7758, 7757, 7740, 7739, 7737, 7738, 7779, 7778, 7777, 7829, 7830, 7832, 7831, 7817, 7733, 7678, 7776, 7774, 7742, 7741, 7760, 7759, 7761, 7756, 7755, 7754, 7753.

97)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 03.10.2018, під номерами: №№-8159, 8074, 8152, 8040, 8039, 8154, 8035, 8148, 8150, 8038, 8037, 8036, 8157, 8142, 8158, 8147, 8155, 8151, 8156, 8153, 8146, 8049, 8047, 8048, 8055, 8054, 8053, 8068, 8071, 8046, 8061, 8070, 8076, 8088, 8087, 8086, 8080, 8082, 8078, 8079, 8085, 8077, 8081, 8084, 8083, 8065, 8075, 8062, 8060, 8064, 8067, 8066, 8069, 8063, 8072, 8073, 8051, 8138, 8143, 8026, 8025, 8024, 8141, 8045, 8041, 8044, 8043, 8042, 8149, 8059, 8058, 8057, 8127, 8056, 8145, 8139, 8132, 8135, 8144, 8022, 8021, 8023, 8134, 8137, 8031, 8030, 8028, 8029, 8027, 8131, 8034, 8033, 8032, 8128, 8129, 8140, 8133, 8130, 8136, 8050, 8052.

98)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 10.10.2018, під номерами: №№8677, 8728, 8661, 8660, 8659, 8658, 8657, 8714, 8663, 8662, 8664, 8711, 8673, 8672, 8674, 8733, 8710, 8722, 8715, 8718, 8727, 8650, 8652, 8651, 8653, 8717, 8720, 8654, 8655, 8656, 8726, 8724, 8675, 8676, 8684, 8697, 8698, 8702, 8705, 8712, 8723, 8716, 8713, 8719, 8678, 8679, 8721, 8704, 8686, 8696, 8683, 8681, 8685, 8688, 8687, 8690, 8694, 8693, 8709, 8708, 8707, 8701, 8703, 8699, 8700, 8706, 8671, 8738, 8732, 8666, 8665, 8667, 8668, 8734, 8729, 8730, 8735, 8739, 8740, 8736, 8737, 8670, 8669, 8741, 8742, 8691, 8695, 8682, 8692, 8689, 8725, 8743, 8731.

99)Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 16.10.2018, під номерами: 9034, 9035, 8950, 8949, 8948, 8951, 8943, 8928, 8926, 8925, 9028, 8929, 9027, 9026, 9025, 9040, 9039, 9038, 9037, 9044, 8989, 8962, 8990, 8991, 9014, 9013, 9012, 9029, 9030, 9031, 9032, 9015, 9016, 9017, 9018, 9019, 9020, 9041, 9042, 9043, 9049, 9050, 8992, 8993, 9021, 9022, 9023, 9024, 9051, 9052, 9053, 9054, 8954, 8957, 9045, 9046, 9048, 9047, 9010, 9009, 9008, 9055, 9056, 9057, 9059, 8938, 8940, 8941, 8939, 9011, 9007, 9006, 9005, 9004, 8945, 8946, 8924, 8927, 8921, 8920, 8934, 8935, 8937, 8936, 9165, 9161, 9159, 9123, 9124, 9122, 9121, 9087, 9182, 9183, 9198, 9192, 9190, 9187, 9150, 9139, 9148, 9147, 9084, 9085, 9086, 9204, 9172, 9174, 9175, 9178, 9180, 9194, 9126, 9127, 9129, 9131, 9202, 9203, 9170, 9168, 9208, 9206, 9207, 8923, 8976, 8977, 8978, 8975, 8965, 8964, 8963, 8966, 8916, 8917, 8918, 9162, 9163, 9193, 9196, 9195, 8909, 8908, 8907, 8972, 8971, 8973, 8974.

100) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 24.10.2018, під номерами: 9755, 9764, 9765, 9761, 9758, 9759, 9756, 9768, 9757, 9752, 9754, 9762, 9767, 9753, 9763, 9760, 9797, 9812, 9801, 9805, 9809, 9810, 9806, 9807, 9808, 9802, 9804, 9800, 9811, 9798, 9790, 9787, 9794, 9789, 9792, 9786, 9783, 9799, 9803, 9782, 9784, 9795, 9788, 9785, 9791, 9793, 9796, 9776, 9777, 9774, 9770, 9778, 9772, 9771, 9775, 9773, 9780, 9781, 9769, 9779.

101) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 29.10.2018, під номерами: 10004, 10005, 10058, 10059, 10060, 10061, 10009, 10008, 10007, 10006, 10017, 10016, 10015, 10014, 10041, 10040, 10039, 10038, 10054, 10055, 10057, 10056, 10053, 10013, 10010, 10012, 10011, 10044, 10043, 10042, 10033, 10032, 10199, 10198, 10196, 10195, 10219, 10218, 10217, 10129, 10132, 10131, 10134, 10155, 10157, 10192, 10190, 10194, 10205, 10197, 10202, 10200, 10163, 10161, 10165, 10176, 10172, 10170, 10174, 10183, 10187, 10185, 10181, 10138, 10139, 10148, 10150, 10153, 10119, 10122, 10125, 10215, 10211, 10213, 10210, 10073, 10072, 10071, 10064, 10063, 10062, 10112, 10110, 10107, 10106, 10105, 10103, 10102, 10104, 10096, 10097, 10098, 10099, 10100, 10101, 10076, 10075, 10074, 10084, 10083, 10082, 10081, 10068, 10069, 10070, 10094, 10095, 10093, 10066, 10067, 10065, 10080, 10077, 10078, 10079, 10118, 10120, 10121, 10123, 10154, 10152, 10151, 10169, 10167, 10166, 10168, 10136, 10135, 10133, 10130, 10117, 10116, 10115, 10114, 10092, 10091, 10090, 10089, 10088, 10087, 10086, 10085, 10220, 10221, 10050, 10019, 10018, 10047, 10049, 10146, 10147, 10158, 10159, 10156, 10208, 10207, 10206, 10052, 10051, 10029, 10028, 10031, 10030, 10037, 10036, 10035, 10149, 10046, 10048, 10034, 10045, 10203, 10201, 10204, 10186, 10184, 10182, 10137, 10124, 10127, 10128, 10126, 10111, 10113, 10108, 10109, 10212, 10209, 10216, 10214, 10140, 10141, 10022, 10023, 10189, 10191, 10193, 10188, 10145, 10143, 10142, 10021, 10020, 10026, 10027, 10024, 10025, 10179, 10180, 10178, 10144, 10173, 10175, 10177, 10171.

102) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 31.10.2018, під номерами: 10160, 10162, 10312, 10164,

103) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 07.11.2018, під номерами: 10899, 10898, 10897, 10896, 10573, 10956, 10955, 10954, 10953, 10952, 10951, 10950, 10949, 10948, 10947, 10946, 10945, 10944, 10943, 10942, 10941, 10940, 10939, 10938, 10937, 10936, 10935, 10934, 10933, 10932, 10931, 10930, 10929, 10928, 10927, 10926, 10925, 10924, 10923, 10922, 10921, 10920, 10919, 10918, 10917, 10916, 10915, 10914, 10913, 10912, 10911, 10910, 10909, 10908, 10907, 10906, 10905, 10904, 10903, 10902, 10901, 10900.

104) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 12.11.2018, під номерами: 11341, 11340, 11339, 11338, 11337, 11336, 11335, 11334, 11333, 11332, 11331, 11330, 11329, 11328, 11327, 11326, 11325, 11324, 11323, 11322, 11321, 11320, 11319, 11317, 11316, 11315, 11314, 11313, 11312, 11311, 11310, 11309, 11308, 11307, 11306, 11305, 11304, 11303, 11302, 11301, 11300, 11299, 11298, 11297, 11296, 11295, 11294, 11293, 11292, 11291, 11290, 11289, 11288, 11287, 11286, 11285, 11284, 11283, 11282, 11281, 11280, 11279, 11278, 11277, 11276, 11275, 11274, 11273, 11272, 11271, 11270, 11269, 11268, 11267, 11266, 11265, 11264, 11263, 11262, 11261, 11260, 11259, 11258, 11257, 11256, 11255, 11254, 11253, 11252, 11251, 11250, 11249, 11248, 11247, 11246, 11245, 11244, 11243, 11242, 11239, 11236, 11233, 11232, 11231, 11230, 11229, 11228, 11227, 11226, 11225, 11222, 11221, 11220, 11219, 11218, 11217, 11216, 11215, 11214, 11213, 11212, 11211, 11210, 11209, 11344, 11343, 11208, 11207, 11206, 11205, 11204, 11203, 11202, 11201, 11200, 11199, 11198, 11197, 11196, 11195, 11194, 11193, 11192, 11191, 11190, 11189, 11188, 11187, 11186, 11185, 11184, 11183, 11182, 11181, 11180, 11179, 11178, 11177, 11176, 11175, 11174, 11173, 11172, 11171, 11170, 11169, 11168, 11167, 11166, 11165, 11164, 11163, 11162, 11161, 11160, 11159, 11158, 11157, 11156, 11155, 11154, 11153, 11152, 11151, 11150, 11149, 11148, 11147, 11146, 11145, 11144, 11143, 11142, 11141, 11140, 11139, 11138, 11137, 11136, 11135, 11134, 11133, 11132, 11131, 11130, 11129, 11128, 11127, 11126, 11125, 11124, 11123, 11122, 11121, 11120, 11119, 11118, 11117, 11116, 11115, 11114, 11113, 11112, 11111, 11110, 11109, 11108, 11107, 11106, 11105, 11104, 11103, 11102, 11101, 11100, 11099, 11098, 11097, 11096, 11095, 11094, 11093, 11092, 11091, 11090, 11089, 11088, 11087, 11086, 11085, 11084, 11083, 11082, 11081.

105) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 14.11.2018, під номерами: 11572, 11571, 11570, 11569, 11568, 11567, 11566, 11565, 11564, 11563, 11562, 11561, 11560, 11558, 11557, 11556, 11554, 11553, 11552, 11551, 11550, 11549, 11548, 11547, 11546, 11544, 11542, 11541, 11540, 11539, 11538, 11537, 11536, 11535, 11534, 11533, 11532, 11531, 11530, 11529, 11528, 11527, 11526, 11525, 11524, 11523, 11522, 11521, 11520, 11519, 11518, 11517, 11516, 11515, 11514, 11513, 11512, 11511, 11510, 11509, 11508, 11507, 11506, 11505, 11504, 11503, 11502, 11501, 11499, 11498, 11497, 11496, 11495, 11494, 11493, 11492, 11491, 11490, 11489, 11488, 11487, 11486, 11485, 11484, 11483, 11482, 11481, 11480, 11318.

106) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 19.11.2018, під номерами: 12083, 11970, 11969, 11968, 11967, 11966, 11965, 11964, 11963, 11962, 11961, 11960, 11959, 11958, 11957, 11956, 11955, 11954, 11953, 11952, 11951, 11950, 11949, 11948, 11947, 11946, 11945, 11944, 11943, 11942, 11941, 11940, 11939, 11938, 11937, 11936, 11935, 11934, 11933, 11932, 11931, 11930, 11929, 11928, 11927, 11926, 11925, 11922, 11920, 11917, 11915, 11914, 11913, 11912, 11911, 11910, 11909, 11908, 11907, 11906, 11905, 11904, 11903, 11902, 11901, 11900, 11899, 11898, 11897, 11896, 11895, 11894, 11893, 11892, 11891, 11890, 11889, 11888, 11887, 11886, 11885, 11884, 11883, 11882, 11881, 11880, 11879, 11878, 11877, 11876, 11875, 11874, 11873, 11872, 11871, 11870, 11869, 11868, 11867, 11866, 11865, 11864, 11863, 11862, 11861, 11860, 11859, 11858, 11857, 11856, 11855, 11854, 11853, 11852, 11851, 11850, 11849, 11848, 11847, 11842, 11841, 11840, 11839, 11838, 11837, 11836, 11835, 11834, 11833, 11832, 11831, 11830, 11829, 11828, 11827, 11826, 11825, 11824, 11823, 11822, 11821, 11820, 11819, 11818, 11817, 11816, 11815, 11814, 11813, 11812, 11811, 11810, 11809, 11808, 11807, 11806, 11805, 11804, 11803, 11802, 11801, 11800, 11799, 11798, 11797, 1796, 11795, 11794, 11793, 11792, 11791, 11790, 11789, 11788, 11787, 11786, 11785, 11784, 11783, 11782, 11780, 11778, 11776, 11774, 11773, 11772, 11770, 11769, 11768, 11766, 11764, 11763, 11762, 11761, 11760, 11759, 11758, 11757, 11756, 11755, 11754, 11753, 11751, 11749, 11747, 11737, 11734, 11733, 11731, 11729, 11727, 11724, 11722, 11720, 11718, 11717, 11716, 11714, 11713, 11710, 11708, 11706, 11703, 11702, 11700, 11698, 11696, 11695, 11694, 11693, 11692, 11781, 11779, 11777, 11775, 11771, 11767, 11765, 11752, 11750, 11748, 11746, 11745, 11744, 11743, 11742, 11741, 11740, 11739, 11738, 11736, 11735, 11732, 11730, 11728, 11726, 11725, 11723, 11721, 11715, 11711, 11709, 11707, 11705, 11704, 11701, 11697, 11699.

107) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 26.11.2018, під номерами: 12622,12620,12621,12623.

108) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 28.11.2018, під номерами: 12837,12624.

109) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 03.12.2018, під номерами: 13188, 13177, 13176, 13175, 13203, 13204, 13205, 3102, 13100, 13101, 13202, 13201, 13200, 13199, 13198, 13197, 13196, 13195, 13194, 13193, 13192, 13191, 13190, 13188, 13187, 13186, 13185, 13184, 13183, 13182, 13181, 13180, 13179, 13178, 13174, 13173, 13172, 13171, 13170, 13169, 13168, 13167, 13166, 13165, 13164, 13163, 13162, 13161, 13160, 13159, 13158, 13157, 13156, 13155, 13154, 13153, 13152, 13151, 13150, 13149, 13148, 13147, 13146, 13145, 13144, 13143, 13142, 13141, 13140, 13139, 13138, 13137, 13136, 13135, 13134, 13133, 13132, 13131, 13130, 13129, 13128, 13127, 13126, 13125, 13124, 13123, 13122, 13121, 13120, 13119, 13118, 13117, 13116, 13115, 13114, 13113, 13112, 13111, 13110, 13109, 13108, 13107, 13106, 13105, 13104, 13103, 13099, 13098, 13097, 13096, 13095, 13094, 13093, 13092, 13091, 13090, 13089, 13088, 13087, 13086, 13085, 13084, 13083, 13082, 13081, 13080, 13079, 13078, 13076, 13077, 13075, 13074, 13073, 13072, 13071, 13070, 13069, 13068, 13067, 13066, 13065, 13064, 13063, 13062, 13061, 13060, 13059, 13058, 13057, 13056, 13055, 13054, 13053, 13052, 13051, 13050, 13049, 13048, 13047, 13046, 13045, 13044, 13043, 13042, 13041, 13040, 13039, 13038, 13037, 13036, 13035, 13034, 13033, 13032, 13031, 13030, 13029, 13028, 13027, 13026, 13025, 13024, 13023, 13022, 13021, 13020, 13019, 13018, 13017, 13016, 13015, 13014, 13013, 13012, 13011, 13010, 13009, 13008, 13007, 13006, 13005, 13004, 13003, 13002, 13001, 13000, 12999, 12998, 12997, 12996, 12995, 12994, 12993, 12992, 12991, 12990, 12989, 12988, 12987, 12986, 12985, 12984, 12983, 12982, 12981, 12980, 12979, 12978, 12977, 12976, 12975, 12974, 12973, 12972, 12971, 12970, 12969, 12968, 12967, 12966, 12965, 12964, 12963, 12962,12961,12960,12959,12958,12957,12956,12955,12954,12953,12952,12951,12950,12949,12948,12947.

110) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 05.12.2018, під номерами: 13351, 13350, 13349, 13348, 13347, 13394, 13398, 13385, 13395, 13392, 13415, 13445, 13434, 13438, 13442, 13443, 13439, 13440, 13441, 13435, 13437, 13433, 13444.

111) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 10.12.2018, під номерами: 3687, 13822, 13821, 13820, 13809, 13808, 13807, 13806, 13805, 13804, 13803, 13802, 13801, 13800, 13799, 13798, 13797, 13796, 13795, 13794, 13793, 13792, 13791, 13790, 13789, 13788, 13787, 13786, 13785, 13784, 13783, 13782, 13781, 13780, 13779, 13778, 13777, 13776, 13775, 13774, 13773, 13772, 13771, 13770, 13769, 13768, 13767, 13766, 13765, 13764, 13763, 13762, 13761, 13760, 13759, 13758, 13757, 13756, 13755, 13754, 13753, 13752, 13751, 13750, 13749, 13748, 13747, 13746, 13745, 13744, 13743, 13742, 13741, 13740, 13739, 13738, 13737, 13736, 13735, 13734, 13733, 13732, 13731, 13730, 13729, 13728, 13727, 13726, 13725, 13724, 13723, 13722, 13721, 13720, 13719, 13718, 13717, 13716, 13715, 13714, 13713, 13712, 13711, 13710, 13709, 13708, 13707, 13706, 13705, 13704, 13703, 13702, 13701, 13700, 13699, 13698, 13697, 13696, 13695, 13694, 13693, 13692, 13691, 13690, 13689, 13688, 13686, 13685, 13684, 13683, 13682, 13681, 13680, 13679, 13678, 13677, 13676, 13675, 13674, 13673, 13672, 13671, 13670, 13669, 13668, 13667, 13666, 13665, 13664, 13663, 13662, 13661, 13660, 13659, 13658, 13657, 13656, 13655, 13654, 13653, 13652, 13651, 13650, 13649, 13648, 13647, 13646, 13645, 13644, 13643, 13642, 13641, 13640, 13639, 13638, 13637, 13636, 13635, 13634, 13633, 13632, 13631, 13630, 13629, 13628, 13627, 13626, 13625, 13624, 13623, 13622, 13621, 13620, 13619, 13618, 13617, 13616, 13615, 13614, 13613, 13612, 13611, 13610, 13609, 13608, 13607, 13606, 13605, 13604, 13603, 13602, 13601, 13600, 13599, 13598, 13597, 13596, 13595, 13594, 13593, 13592, 13591, 13590, 13589, 13588, 13587, 13586, 13585, 13584, 13583, 13582, 13581, 13580, 13579, 13578, 13577, 13576, 13575, 13574, 13573, 13572, 13571, 13570, 13569, 13568, 13567, 13566, 13565, 13564, 13563, 13562, 13561, 13560, 13559, 13558, 13557, 13556, 13555, 13554, 13553, 13552.

112) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 12.12.2018, під номерами: 4002, 14050, 14049, 14048, 14047, 14046, 14045, 14044, 14043, 14042, 14041, 14040, 14039, 14038, 14037, 14036, 14035, 14034, 14033, 14032, 14031, 14030, 14029, 14028, 14027, 14026, 14025, 14024, 14023, 14022, 14021, 14020, 14019, 14018, 14017, 14016, 14015, 14014, 14013, 14012, 14011, 14010, 14009, 14008, 14007, 14006, 14005, 14004, 14003, 14001,14000,13999,13998,13997,13996,13995, 13994, 13993, 13992, 13991, 13990, 13989, 13988, 13987, 13986, 13985, 13984, 13983, 13982, 13981, 13980, 13979, 13978, 13977, 13976, 13975, 13974, 13973, 13972, 13971, 13970, 13969, 13968, 13967, 13966, 13965, 13964, 13963, 13962, 13961, 13960, 13959, 13958, 13957, 13956, 13955, 13954, 13953, 13952, 13945, 1401.

113) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 17.12.2018, під номерами: 14254, 14255, 14256, 14257, 14405, 14404, 14403, 14402, 14401, 14400, 14399, 14398, 14397, 14396, 14395, 14394, 14393, 14392, 14391, 14390, 14389, 14388, 14387, 14386, 14385, 14384, 14383, 14382, 14381, 14380, 14379, 14378, 14377, 14376, 14375, 14374, 14373, 14372, 14371, 14370, 14369, 14368, 14367, 14366, 14365, 14364, 14363, 14362, 14361, 14360, 14359, 14358, 14357, 14356, 14355, 14354, 14353, 14352, 14351, 14350, 14349, 14348, 14347, 14346, 14345, 14344, 14343, 14342, 14341, 14340, 14339, 14338, 14337, 14336, 14335, 14334, 14333, 14332, 14331, 14330, 14329, 14328, 14327, 14326, 14325, 14324, 14323, 14322, 14321, 14320, 14319, 14318, 14317, 14316, 14315, 14314, 14313, 14312, 14311, 14310, 14309, 14308, 14307, 14306, 14305, 14304, 14303, 14302, 14301, 14300, 14299, 14298, 14297, 14296, 14295, 14294, 14293, 14292, 14291, 14290, 14289, 14288, 14287, 14286, 14285, 142843, 14283, 14282, 14281, 14280, 14279, 14278, 14277, 14276, 14275, 14274, 14273, 14272, 14271, 14270, 14269, 14268, 14267, 14266, 14265, 14264, 14263, 14262, 14261, 14260, 14259, 14258, 14253, 14251, 14250, 14249, 14248, 14247, 14246, 14245, 14244, 14243, 14242, 14241, 14240, 14239, 14238, 14237, 14236, 14234, 14233, 14232, 14231, 14230, 14229, 14228, 14227, 14226, 14225, 14224, 14223, 14222, 14221, 14220, 14219, 14218, 14217, 14216, 14215, 14214, 14213, 14212, 14211, 14210, 14209, 14208, 14207, 14206, 14205, 14204, 14203, 14202, 14201, 14200, 14199, 14198, 14197, 14196, 14195, 14194, 14193, 14192, 14191, 14190, 14189, 14188, 14187, 14186, 14185, 14184, 14183, 14182, 14181, 14180, 14179, 14178.

114) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 19.12.2018, під номерами: 14558, 14655, 14614, 14613, 14612, 14587, 14620, 14634, 14585, 14584, 14586, 14581, 14582, 14583, 14628, 14616, 14625, 14623, 14659, 14675, 14664, 14668, 14672, 14673, 14669, 14670, 14671, 14665, 14667, 14663, 14674, 14637, 14638, 14594, 14593, 14592, 14591, 14590, 14589, 14588, 14635, 14631, 14595, 14639, 14633, 14632, 14636, 14597, 14596, 14641, 14640, 14642, 14643, 14630, 14618, 14662, 14656, 14649, 14652, 14661, 14600, 14599, 14598, 14651, 14654, 14603, 14602, 14601, 14606, 14604, 14605, 14648, 14609, 14608, 14607, 14645, 14660, 14658, 14610, 14611, 14666, 14644, 14627, 14619, 14622, 14621, 14624, 14646, 14650, 14647, 14653, 14626,14615, 14617, 14629, 14657.

115) Видаткові накладні укладенні між постачальником ТОВ «Прод-ЮГ» код ЄДРПОУ (41198662) та покупцем Комунальна виробниче підприємство по організації харчування у навчальних закладах від 26.12.2018, під номерами: 14939, 14938, 14937, 15063, 15064, 15065, 15061, 14971, 14953, 14955, 14954, 14928, 14929, 14940, 14941, 14942, 14952, 14951, 14950, 14949, 14949, 14948, 14947, 14945, 14946, 14882, 14883, 14884, 14920, 14921, 14922, 14923, 14877, 14876, 14875, 14874, 14866, 14867, 15005, 15006, 15023, 15024, 14996, 14997, 14998, 14977, 14978, 14979, 14980, 14975, 14976, 15014, 15013, 15011, 15012, 14989, 14990, 14913, 14912, 14914, 14915, 15007, 15009, 15010, 14987, 14985, 14986, 14988, 14995, 14994, 14993, 15025, 15026, 15027, 15003, 15004, 14984, 14983, 14982, 14981, 14974, 14973, 14972, 15002, 15001, 15000, 14999, 14991, 14992, 15016, 15017, 15018, 15015, 15046, 15043, 15045, 15044, 14969, 14970, 14968, 14967, 15028, 15029, 15030, 15031, 15008, 15071, 15069, 15068, 15039, 15038, 15037, 15036, 15060, 15050, 15051, 15052, 15053, 15054, 15056, 15055, 15059, 15058, 15057, 15042, 15041, 15040, 15047, 15048, 15049, 15032, 15033, 15034, 15035, 15066, 15067, 14904, 14901, 14902, 14903, 14916, 14917, 14918, 14919, 14870, 14871, 14872, 14873, 14908, 14907, 14906, 14905, 14894, 14895, 14896, 14893, 15019, 15022, 15020, 15021, 15072, 15075, 14960, 14927, 14925, 14924, 14926, 14965, 14899, 14900, 14898, 14897, 14888, 14887, 14886, 14885, 14892, 14891, 14890, 14889, 14880, 14881, 14933, 14934, 14935, 14958, 14957, 14956, 14959, 14962, 14963, 14961, 14964, 14966, 14932, 14931, 14930, 14943, 14944, 14878, 14910, 14879, 14909, 14868, 14869, 14911, 15074.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Повний текст ухвали оголошений 09.12.2019 року.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.12.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу86279958
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту

Судовий реєстр по справі —487/632/19

Постанова від 28.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 24.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 24.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 25.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 24.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 24.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 21.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 20.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 26.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

Постанова від 24.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Щербина С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні