Ухвала
від 26.11.2019 по справі 932/17444/19
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 932/17444/19

Провадження №1-кс/932/10599/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 листопада 2019 року м.Дніпро

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні в приміщенні того ж суду в м. Дніпрі клопотання прокурора Дніпропетровської місцевої прокуратури № 3., по кримінальному провадженню внесеному до ЄРДР під №42019041440000050 від 09.09.2019року, за ознаками ч.4 ст.358 КК України, про надання дозволу на проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В:

25.11.2019 року до Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська надійшло вищевказане клопотання з якого вбачається наступне.

В ході досудового розслідування встановлено, що січні 2019 року службові особи Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, діючи за попередньою змовою групою осіб зі службовими особами відділу у місті Дніпро Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, з метою заволодіння грошовими коштами державного бюджету у вигляді нарахованої та виплаченої заробітної плати, а також проведення незаконних реєстраційних дій по внесенню відомостей до Державного земельного кадастру, шляхом зловживання своїм службовим становищем, здійснили працевлаштування невідомої особи на посаду державного кадастрового реєстратора відділу у місті Дніпро Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, використовуючи для цього підроблені документи та установчі дані гр. України ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

24.09.2019 на запит прокурора ректором Дніпропетровського Національного університету ім. Олеся Гончара ОСОБА_5 повідомлено, що бланки дипломів НР №37314910 та НР №35313414 даний учбовий заклад не отримував. ОСОБА_4 в описах справ колишніх студентів університету, переданих на зберігання до архіву університету, не значиться.

У подальшому, службовими особами Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області та відділу у місті Дніпро Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області було організовано оформлення та видачу на ім`я державного кадастрового реєстратора відділу у м. Дніпро Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області ОСОБА_4 посиленого сертифікату відкритого ключа доступу до Державного земельного кадастру.

Також встановлено, що начальнику відділу у м. Дніпро

Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області - ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженці м. Дніпро, зареєстрованій за адресою: АДРЕСА_1 , відомо про наявність у неї в штаті «неіснуючого» співробітника, але вона з січня 2019 року по теперішній час робить відмітки щодо наявності йогона робочому місці. При цьому, в ПАТ «Державний ощадний банк України`на ім`я ОСОБА_4 відкрито банківську картку, на яку щомісяця здійснюється перерахування заробітної платні. Внаслідок цього, державі завдано збитків в розмірі нарахованої заробітної плати ОСОБА_4 за десять місяців поточного року.

Також встановлено, що особа документи якої було використано для нібито працевлаштування ОСОБА_4 до відділу у м. Дніпро

Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, з 19.04.2019

є співробітником ТОВ «СО «ДЖЕБ» (код ЄДРПОУ 41612783).

Також встановлено, що в.о. начальника відділу у м. Дніпро

Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області - ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженці м. Дніпро, зареєстрованій за адресою: АДРЕСА_1 , відомо про наявність у неї в штаті «неіснуючого» співробітника, але вона з січня 2019 року по теперішній час робить відмітки щодо наявності йогона робочому місці. При цьому, в ПАТ «Державний ощадний банк України» на ім`я ОСОБА_4 відкрито банківську картку, на яку щомісяця здійснюється перерахування заробітної платні. Внаслідок цього, державі завдано збитків в розмірі нарахованої заробітної плати ОСОБА_4 за десять місяців поточного року.

Відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно ОСОБА_6 , зареєстрована та є власницею квартири за адресою: АДРЕСА_2 .

З огляду на викладене, за адресою фактичного місця мешкання

ОСОБА_6 можуть знаходитись речі та документи, що мають значення для досудового розслідування і можуть бути доказами

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав.

Розглянувши клопотання,дослідивши наданідо клопотаннядодатки,вислухавши поясненняслідчого приходжудо висновкупро те,що вонопідлягає частковому задоволеннюз наведениху ньомупідстав,оскількивважаюдоведенопідставивважатипровчиненнякримінальногоправопорушення;відшукуванніречімаютьзначеннядлядосудовогорозслідування;відомості,якімістятьсяу відшукуванихречах,можуть бутидоказами підчас судовогорозгляду; відшукуванні речі, документи знаходяться у місці зазначеному в клопотанні та іншим шляхом отримати відшукуванні речі і документи, тобто сприяти встановленню істини у справі, окрім проведення обшуку у слідчого немає.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 110, 234, 235, 309, 369, 371, 372 КПК України,-

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити чстково.

Дозволити слідчим СВ Дніпровського відділення поліції ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області, які входять до складу групи слідчих у вказаному кримінальному провадженні, із залученням працівників оперативних підрозділів органів Національної поліції та Служби безпеки України, визначених слідчим, один раз, протягом одного місяця з дня винесення цієї ухвали проведення обшуку за фактичним місцем мешкання ОСОБА_6 , за адресою:

АДРЕСА_2 ,зметою відшукання та вилучення речей та документів, що мають значення для проведення досудового розслідування, а саме:

-службового посвідчення державного кадастрового реєстратора відділу у місті Дніпро Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області ОСОБА_4 ;

-посиленого сертифікатувідкритого ключудоступу доДержавного земельногокадастру державногокадастрового реєстраторавідділуу містіДніпро Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, оформленого на ім`я ОСОБА_4 ;

-всіх документівскладені та/абопідписаних відімені державногокадастрового реєстраторавідділу умісті Дніпро Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області ОСОБА_4 ;

-Документи пов`язані із працевлаштуванням та здійсненням діяльності ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 у відділі в місті Дніпро Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області

В іншій частині вимог клопотання відмовити.

-

Строк дії ухвали до 25.12.2019 року.

З цієї ухвали виготовлено лише дві копії.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення26.11.2019
Оприлюднено21.02.2023
Номер документу86341151
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —932/17444/19

Ухвала від 02.04.2020

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 31.03.2020

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Татарчук Л. О.

Ухвала від 19.03.2020

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 30.01.2020

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 28.01.2020

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 28.01.2020

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 28.01.2020

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 26.11.2019

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 25.11.2019

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 25.11.2019

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні