Ухвала
від 26.12.2019 по справі 734/1660/19
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

26 грудня 2019 року м. Чернігів

Унікальний номер справи № 734/1660/19

Головуючий у першій інстанції - Бараненко С. М.

Апеляційне провадження № 22-ц/4823/1619/19

Чернігівський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючої - судді Мамонової О.Є.,

суддів - Бобрової І.О., Шитченко Н.В.,

учасники справи:

заявник: Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) в особі його представника - адвоката Адвокатського обєднання Міжнародна юридична колегія Селіванова Михайла Георгійовича,

боржник: Агропромислове виробниче підприємство Агротранссервіс ;

розглянувши клопотання представника Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) - адвоката Адвокатського об`єднання Міжнародна юридична колегія Селіванова Михайла Гергійовича про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за клопотанням Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) в особі його представника - адвоката Деруса Ігоря Анатолійовича про визнання та надання дозволу на примусове виконання на території України рішення земельного суду міста Брауншвейг у справі № 21 О 1711/15 в частині стягнення грошових коштів з Агропромислового виробничого підприємства Агротранссервіс , -

у с т а н о в и в :

24.12.2019 на адресу Чернігівського апеляційного суду надійшло клопотання представника Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) - адвоката АО Міжнародна юридична колегія Селіванова М.Г. про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції у даній справі, яке призначене на 13 год. 00 хв. 15.01.2020. Клопотання обґрунтоване тим, що адвокат Селіванов М.Г. здійснює свою професійну діяльність за адресою: АДРЕСА_1 , та найближчим судом, до якого може прибути представник стягувача для участі у вказаному судовому засіданні є Господарський суд Одеської області або Південно-західний апеляційний господарський суд, що розташовані у м. Одеса.

Згідно з ч. 7 ст. 11 Закону України Про судоустрій та статус суддів учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Відповідно до положень ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відтак, з метою забезпечення сторонам можливості в повній мірі реалізувати свої процесуальні права, наявну технічну можливість проведення засідання в такому режимі, суд вважає, за можливе провести судове засідання у режимі відеоконференції із Південно-західного апеляційного господарського суду (65119, м. Одеса, пр. Шевченка, 29), зал № 19.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, апеляційний суд, -

у х в а л и в :

Клопотання представника Kravag Logistic Versicherungs AG (Краваг Логістік Ферзіхерунгс АГ) - адвоката Адвокатського об`єднання Міжнародна юридична колегія Селіванова Михайла Георгійовича про участь в судовому засіданні в режимі відео конференції - задовольнити, здійснювати розгляд справи в режимі відеоконференції.

Доручити Південно-західному апеляційному господарському суду (65119, м. Одеса, пр. Шевченка, 29) забезпечити проведення судового засідання 15 січня 2020 року о 13 год. 00 хв. в режимі відеоконференції в приміщенні цього суду за участі у ньому адвоката Адвокатського об`єднання Міжнародна юридична колегія Селіванова Михайла Георгійовича.

Копію ухвали негайно надіслати Південно-західному апеляційному господарському суду та Агропромисловому виробничому підприємству Агротранссервіс".

Ухвала набирає чинності негайно та в касаційному порядку оскарженню не підлягає.

Головуючий: Судді:

Дата ухвалення рішення26.12.2019
Оприлюднено27.12.2019
Номер документу86654258
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання та надання дозволу на примусове виконання на території України рішення земельного суду міста Брауншвейг у справі № 21 О 1711/15 в частині стягнення грошових коштів з Агропромислового виробничого підприємства Агротранссервіс

Судовий реєстр по справі —734/1660/19

Постанова від 27.10.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 27.10.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Постанова від 15.01.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Постанова від 15.01.2020

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 26.12.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 06.12.2019

Цивільне

Чернігівський апеляційний суд

Мамонова О. Є.

Ухвала від 07.11.2019

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

Ухвала від 07.11.2019

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бараненко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні