Ухвала
від 10.01.2020 по справі 522/10673/19
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа №522/10673/19

Провадження №1-кс/522/52/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10.01.2020 року Місто Одеса

Слідчий суддя Приморського районного суду міста Одеси ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого з ОВС 1 ВРКП СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_3 за погодженням з прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_4 про накладення арешту, -

У С Т А Н О В И В:

Старший слідчий з ОВС 1 ВРКП СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором відділу прокуратури Одеської області ОСОБА_4 звернулася до слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси про накладення арешту на майно, вилучене в ході обшуку за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування доводів клопотання слідчий посилається на наступне.

СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження №3201916000000033 від 17.04.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.212 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що невстановлені особи протягом 2018-2019 років, діючи умисно, використовуючи реквізити підприємств-імпортерів, які здійснюють ввезення товарно-матеріальних цінностей на територію України через Одеську митницю ДФС, шляхом заниження фактурної вартості товарів, підміни їх номенклатури та супровідних документів, внесення до них недостовірних відомостей, зміни маршруту товарів та місць їх відвантаження, ухилились від сплати податків та інших обов`язкових платежів на загальну суму понад 5 млн.грн., що призвело до фактичного ненадходження коштів до державного бюджету в особливо великих розмірах.

Разом зтим,в рамкахвказаного кримінальногопровадження,встановлено,що донезаконної діяльностіпричетна ОСОБА_5 (рнокпп НОМЕР_1 ). Так, вказана особа є фізичною особою підприємцем, основний вид діяльності роздрібна торгівля одягом i взуттям. ФОП ОСОБА_5 перебуває на податковому обліку в ГУ ДПС в Одеській області (Приморський район м. Одеси), з 2019 року являється платником єдиного податку третьої групи.

Згідно податкової звітності, ФОП ОСОБА_5 , а саме податкової декларації платника єдиного податку фізичної особи підприємця другої групи, обсяг отриманого доходу в 2018 році склав 873200 грн., за перше півріччя 2019 року, перебуваючи платником єдиного податку третьої групи, обсяг доходу склав 320200 грн.

Разом з тим, в ході досудового розслідування встановлено, що вищевказана особа є фактичним власником торгових марок « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (на даний час триває процедура реєстрації). Так, протягом 2018-2019 років за допомогою підприємств імпортерів: ТОВ "СЕМВІН ЛТД" (код ЄРДПОУ 42200876); ТОВ "ТРАНКОМ СЕРВІС" (код ЄРДПОУ 42545362); ТОВ "ГЛОРІ ТРЕЙД КОМПАНІ" (код ЄРДПОУ 42545341); ТОВ "ДЖЕНЕР ЛТД" (код ЄРДПОУ 42690532); ТОВ "ГЛОРІ ТРЕЙД КОМПАНІ" (код ЄРДПОУ 42545341); ТОВ "ФАКТОРС ТРЕЙД" (код ЄРДПОУ 42387538) ввезено на територію України товарів вищевказаних торгових марок на загальну митну вартість 64,5 млн. грн., зокрема, протягом 2018 року на 10,1 млн. грн. та потягом 2019 року на 54,4 млн. грн.

В подальшому, ввезений товар ФОП ОСОБА_5 особисто та через підконтрольних осіб, реалізує на території України через торгово-складське приміщення, що розташоване на території ТОВ «Промтоварний ринок» та через Інтернет магазин www.violeta-wonex.com без фактичного відображення отриманих доходів в податковій звітності в повному обсязі. Розрахування за придбанні товари здійснюються у готівковій та безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів на особисті банківські рахунки ОСОБА_5 та її підконтрольним особам.

Отже, ФОП ОСОБА_5 повинна була застосувати ставку єдиного податку у розмірі 15 відсотків, оскільки вона перевищила обсяг доходу, визначеного пп.2 пункту 291.4 статті 291 Податкового Кодексу України, та з 01.01.2019 року перейти на загальну систему оподаткування.

Таким чином ФОП ОСОБА_5 (рнокпп НОМЕР_1 ) шляхом не відображення отриманого доходу в податковій звітності в повному обсязі, протягом 2018-2019 років ухилилась від сплати податків на загальну суму 8751000 грн., що є коштами в особливо великих розмірах та містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

Разом з тим, встановлено, що складські приміщення де здійснюється зберігання та відвантаження товарів торгових марок: «Violeta Wonex» та « ІНФОРМАЦІЯ_2 » розташовані на земельній ділянці з кадастровим номером 5123755200:02:002:0041. Відповідно до Інформації з Державного земельного кадастру про право власності та речові права на земельну ділянку, адреса за вказаними кадастровим номером значиться: АДРЕСА_1 .

Згідно Інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на рухоме майно, а також Інформації з Державного земельного кадастру, право власності за вказаною адресою належить ТОВ «Дунайводбуд» (код ЄДРПОУ 01035791).

Так, у період часу з 28.12.2019-30.12.2019 проведено обшук за вищевказаною адресою, в ході якого, виявлено та вилучено чорнові записи, одяг та інше майно.

Вилученні документи містять відомості щодо реалізації товарів торгових марок/знаків « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та « ІНФОРМАЦІЯ_2 », а також осіб причетних до реалізації вказаних товарів. Разом з тим, документи містять відомості щодо фактичних об`ємів реалізації товарів та осіб відповідальних за їх діяльність.

Таким чином існує сукупність підстав та розумних підозр вважати, що вилучене є доказом злочину.

На думку сторони обвинувачення, зазначені вилучені речі можливо та необхідно використати у кримінальному провадженні, як доказ, а не накладання арешту може призвести до їх приховування, пошкодження, псування, знищення або перетворення.

Тому слідчий просить накласти арешт на вилучене майно.

В судове засідання слідчий та прокурор не з`явилися, згідно з письмовою заявою слідчого просить здійснити розгляд клопотання за її відсутності.

Власник майна в судове засідання не з`явилася, згідно з письмовою заявою представника просить здійснити розгляд клопотання за їх відсутності.

Розглянувши клопотання, дослідивши матеріали, які обґрунтовують доводи клопотання, приходжу до висновку, що клопотання підлягає частковому задоволенню з наступних підстав.

Правові підстави для арешту майна в контексті положень закону, якими керувався слідчий суддя при вирішенні питання про арешт майна.

Відповідно до ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Арешт майна допускається з метою забезпечення:

1) збереження речових доказів;

2) спеціальної конфіскації;

3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Правові підстави для арешту майна в контексті наявності обґрунтованої підозри у вчиненні кримінального правопорушення та можливості використання майна як доказу у кримінальному провадженні.

Встановлено, що СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження №3201916000000033 від 17.04.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.212 КК України.

Обставини, що дають підстави слідчому судді прийти до висновку про наявність обґрунтованої підозри щодо вчинення злочину аргументовані доданими стороною обвинувачення до клопотання доказами, а саме: протоколом обшуку від 28.12.2019 та іншими зібраними у кримінальному провадженні доказами.

За викладених обставин, враховуючи правове обґрунтування клопотання, яке відповідає положенням ст.ст.170-173 КПК України, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання про накладення арешту на майно підлягає задоволенню з метою запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження та забезпечення збереження речових доказів.

Правові підстави для арешту майна в контексті розумності та співрозмірності обмеження права власності із врахуванням наслідків арешту майна.

Слідчий суддя враховує й те, що у даному випадку обмеження права власності через неможливість встановити власника є розумним і співрозмірним завданням кримінального провадження та обставини кримінального провадження, які станом на теперішній час вимагають вжиття такого заходу забезпечення кримінального провадження, як накладення арешту, з метою збереження вказаного майна в якості речових доказів у кримінальному провадженні та відшкодування завданих державі збитків внаслідок ухилення від сплати податків.

При цьому слідчий суддя звертає увагу сторони обвинувачення необхідність неухильного дотримання вимог розумного строку згідно із приписами ст.28 КПК України та виконання імперативних завдань кримінального, визначених у ст. 2 КПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.131-132, 170-173, 376 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання старшого слідчого з ОВС 1 ВРКП СУ ФР ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_3 - задовольнити.

Накласти арешт на предмети, які були вилученні у період часу з 28.12.2019 по 30.12.2019 в ході проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

- чорнові записи щодо уценки на товар та контактів покупців на 34 арк.;

- блокноти разнокольорові, у яких містяться чорнові записи щодо товару та контактні дані покупців у кількості 8 шт.;

- аркуш з паролем та електронною адресою;

- книга складського обліку маеріалів;

- файл прозорого кольору, у якому містяться накладні на доставку, квитанції про прийом вантажу у загальній кількості 151 шт.;

- відомості щодо наявності товару на складі на 6 арк.;

- документи щодо переміщення товару на складі на 16 арк.;

- чорнові записи щодо товару в контейнерах на 9 арк.;

- копія технічного паспорту автомобіля на 1 арк.;

- прайс-лист на 37 арк.;

- прозора папка, в якій містяться відомості щодо повернення товару, покупців, ціни у кількості 2 шт.

- блокнот формату А4 різнкольоровий, у якому містяться чорнові зопаси щодо видачі товару по кожному дню з підписами осіб;

- прозора папка, у якій містяться відомості щодо заробітної плати на 10 арк.;

- видаткові накладні за грудень 2019 року у кількості 16 штук на 18 арк.;

- завдання на склад у кількості 60 шт. на 61 арк.;

- накладні на переміщення на 2 арк.;

- реєстр відправлень на 1 арк.;

- коробка синього кольору, у якій містяться наклідні, реєстри відправлень;

- прозора папка "Списание брака", в якій містяться акти списання товару на 25 арк.;

- прозора папка "Отчёты по бракам на Китай", у якій містяться звіти щодо браку на 14 арк.;

- прозора папка "Отчёты по бракам за неделю", в якій містяться звіти щодо браку на 16 арк.;

- прозора папка, в якій містяться відомості щодо повернення товару на 12 арк.;

- копія коносаменту на 3 арк.;

- папка прозорого кольору "Белая 1125 долги (декабрь 2019)", у якій містяься відомості щодо боргу на 24 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості грошових коштів на 11 арк.;

- файл, в якому містяться відомості щодо звірки на 5 арк.;

- відомості щодо витрат та руху грошових коштів на 22 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо надходження товару на 88 арк.;

- папка прозорого кольору "Отчёты 11.12.2019-20.12.2019", в якій містяться звіти щодо залишків товару на 89 арк.;

- блокнот різнокольоровий, в якому містяться чорнові записи;

- файл прозорого кольору, в якому містяться звіти по грошовим коштам на 11 арк.;

- файл прозорого кольору, в якому містяться видаткові накладні на 18 арк.;

- файл прозорого кольору, в якому містяться накладні на товар у кількості 10 шт.;

- файл прозорого кольору, в якому містяться звіти по грошовим коштам за період 01.01.2019 по 31.05.2019 на 32 арк.;

- файл прозорого кольору, в якому міститься картка для виплат ПриватБанка НОМЕР_2 та виписка по з ПриватБанку по данній карточці на 27 арк.;

- зошит формату А4, в якому містяться чорнові записи;

- файл прозорго кольору, в якому містяться відомості щодо контейнерів на 22 арк.;

- аркуш формату А4 з чорновими записами;

- аркуш формату А4 з чорновими записами;

- папка прозорого кольору "Отчёт за месяц май 2018 г", в якій містяться відомості щодо прибутку та витрат, борги на 52 арк.;

- файл прозорого кольору, в якому містяться відомості щодо витрат на 8 арк.;

- системний блок чорного кольору "ZALMAN" Z3+.

- папка прозорого кольору "К февраль 2018", в якій містяться відомості щодо руху грошових коштів, залишки на 51 арк.;

- флеш-накопичувач чорного кольору "Remax", на якому зазначено "Брак все магазины";

- папка прозорого кольору "К апрель 2018", в якій містяться відомості щодо руху грошових коштів, залишки на 48 арк.;

- блокнот із зображенням якоря, в якому містяться чорнов записи;

- конверт жовтого кольору в якому містяться відомості щодо контейнерів на 39 арк.;

- блокнот чорного кольору із зображенням квітів, в якому містяться відомості щодо надходження товарів;

- блокнот різнокольоровий, в якому містяться чорнові записи щодо залишків;

- папка прозорого кольору "К март 2018", в якій містяться відомості щодо руху грошових коштів, залишки на 51 арк.;

- файл прозорого кольору, в якому містяться відомості щодо контейнерів на 21 арк;

- папка прозорого кольору "Магазин факт Китай 19/2", в якій містяться відомості щодо контейнерів з описом товарів та видатків на 37 арк.;

- блокнот чорного кольору, в якому містяться чорнові записи щодо залишків, витрат;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо закупівлі товарів з Китаю на 42 арк.;

- файл прозорого кольору, в якому містяться договір щодо митного оформлення та копії паспортів на 9 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо надходження, обміну та розрахунків на 4 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо придбання товарів, контейнерів з описом товарів, видатків та розрахунків на 36 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо продажу товару, оплати, залишків на складах на 16 арк.;

- накладні від 24.11.2019 2 шт.;

- папка прозорого кольору "Отчёты за ноябрь 2019 год", у якій містяться звіти на 8 арк.;

- папка швидкозшивач коричневого кольору, в якій містяться копії кадрових документів на 152 арк.;

- картка ПриватБанк НОМЕР_3 на ОСОБА_6 ;

- картка ПриватБанк НОМЕР_4 на ОСОБА_7 ;

- картка ПриватБанк НОМЕР_5 на Шведову Татьяну;

- папка прозорого кольору "Отчёты за октябрь 2019 год", у якій містяться звіти на 8 арк.;

- папка прозорого кольору "Переучёт 2018 год", в якій містятся відомості щодо перерахування на 14 арк.;

- папка прозорого кольору "Турция Чинар 2018", в якій містяться відомості щодо придбання товару на 12 арк.;

- папка прозорого кольору "Продажи Лето", в якій містяться відомості щодо надходження, продажу та залишку товара на 9 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо уценки товару та його залишку на 22 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо надходження товару на 10 арк.;

- папка білого кольору "Чинар Турция Возврат", в якій містяться видаткові накладні на 123 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо надходження товару на 79 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо закупівлі товару на 14 арк.;

- папка прозорого кольору "Остатки товара, финансов, долгов на 01.01.2019", в якій містяться відомості щодо розрахунків із клієнтами на 7 арк.;

- папка прозорого кольору "Приход контейнера 2019", в якій містяться відомості щодо надходження товару на 16 арк.;

- папка прозорого кольору "Контейнера Факт Китай 19/2", в якій містяться відомості щодо надходження товару на 21 арк.;

- папка прозорого кольору "Поступление контейнеров за 2019/3", в якій містяться відомості щодо надходження товару на 56 арк.;

- папка прозорого кольору "Китай 2019", в якій містяться відомості щодо надходження товару на 62 арк.;

- блокнот помаранчевого кольору з чорновими записами;

- зошит зеленого кольору з чорновими записами щодо прибутків/видатків;

- блокнот чорного кольору з контактними даними осіб;

- блокнот формату А4 "Добрий", в якому містяться відомості щодо залишків товару та сум грошових коштів на кінець кожного дня;

- блокнот формату А4 "Fresh Ideas", в якому містяться відомості щодо залишків товару та сум грошових коштів на кінець кожного дня;

- записи щодо надходження/видатку на 1253 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо грошових коштів на 17 арк.;

- папка прозорого кольору "Отчёты Привоз январь 2018", в якій містяться відомоті щодо каси на 12 арк.;

- папка прозорого кольору "Отчёты Привоз февраль 2018", в якій містяться відомоті щодо каси на 15 арк.;

- папка прозорого кольору "Отчёты Привоз март 2018", в якій містяться відомоті щодо каси на 18 арк.;

- папка прозорого кольору "Отчёты Привоз апрель 2018", в якій містяться відомоті щодо каси на 15 арк.;

- папка бордового кольору, в якій містяться звіти на 37 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомоті щодо каси на 17 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомоті щодо каси на 18 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомоті щодо каси на 18 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій міститься звіт на 2 арк.;

- папка прозорого кольору "Отчёты Привоз май 2018", в якій містяться відомоті щодо каси на 17 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомоті щодо каси на 16 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться товарно-транспортні накладні та експрес накладні на 110 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться видаткові накладні на 45 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться видаткові накладні на 81 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться товарно-транспортні накладні та експрес накладні на 60 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться видаткові накладні на 25 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо відгрузки товарів на 65 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться видаткові накладні на 29 арк.;

- файл прозорого кольору, в якму містяться експрес-накладні на 110 арк.;

- файл прозорого кольору, в якому містяться експрес-накладні на 40 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо уценки товарів та залишку на 89 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться експрес-накладні та декларації на 77 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться відомості щодо бракованого товару та видаткові накладні на 30 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться видаткові накладні на 14 арк.;

- папка прозорог кольору, в якій містяться відомості щодо заробітної плати на 10 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться звіти на 12 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться звіти на 15 арк.;

- папка швидкозшивач синього кольору, в якій містяться видаткові накладні на 412 арк.;

- системний блок чорного кольору, на якому зазначено "С19";

- копія виписки з ЄДРЮОФОПГФ на 1 арк.;

- копія довіреності ННР061454 на 1 арк.;

- копія паспорту ОСОБА_8 на 1 арк.;

- копія виписки з ЄДРЮОФОПГФ на 1 арк.;

- копія паспорту ОСОБА_9 на 1 арк.;

- копія виписки з ЄДРЮОФОПГФ на 1 арк.;

- копія паспорту ОСОБА_5 на 1 арк.;

- копія паспорту ОСОБА_10 на 1 арк.

- папка швидкозшивач чорного кольору, в якій містяться звіти щодо прибутку підприємства на 329 арк.;

- папка швидкозшивач чорного кольору, в якій містяться звіти щодо прибутку підприємства на 514 арк.;

- папка швидкозшивач рожевого кольору, в якій містятья договори та квитанції на 322 арк.;

- папка швидкозшивач чорного кольору, в якій містяться звіти щодо продажу товарів на 146 арк.;

- папка швидкозшивач зеленого кольору, в якій містяться звіти та акти щодо зняття залишків наявності в кассі по кожному дню на 194 арк.;

- папка швидкозшивач зеленого кольору, в якій містяться відомості щодо залишків на 183 арк.;

- папка чорного кольору, в якій містяться квитації та накази на 197 арк.;

- папка прозорого кольору, в якій містяться квитанції та копії паспортів на 31 арк.;

- папка чорного кольору, в якій містяться квитанції, книга обліку доходів, накази на 192 арк.;

- блокнот формату А4 салатового кольору з чорновими записами щодо відправки товару;

- папка рожевого кольору, в якій містяться відомості щодо ФОПів на 15 арк.;

- папка червоного кольору, в якій містяться квитанції, книга обліку доходів, накази на 177 арк.;

- папка синього кольору, в якій містяться квитанції, книга обліку доходів, накази на 225 арк.;

- папка прозорого кольору "Отчё за ноябрь 2019 по расходам", в якій містяться відомості щодо грошових коштів на 13 арк.;

- папка прозорого кольору "Контейнера 2020/1", в якій містяться відомості щодо придбання товарів, товару у контейнерах;

- товарно-матеріальні цінності взуття торгових марок/знаків «Violeta Wonex» та «Angel», а саме:

Арт. 142-3 17 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 136 пар;

Арт. 141-1 165 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1320 пар;

Арт. 142-1 75 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 600 пар;

Арт. 126-4 56 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 448 пар;

Арт. 20-429 61 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 488 пар;

Арт. 20-428 58 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 464 пар;

Арт. 142-2 5 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 40 пар;

Арт. 143-2 68 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 544 пар;

Арт. 121-1 136 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1088 пар;

Арт. 126-3 37 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 296 пар;

Арт. 122-3 37 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 296 пар;

Арт. 126-2 26 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 208 пар;

Арт. 124-3 12 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 96 пар;

Арт. 125-1 53 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 424 пар;

Арт. 126-1 80 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 640 пар;

Арт. 125-3 11 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 88 пар;

Арт. 125-2 43 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 344 пар;

Арт. 126-5 19 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 152 пар;

Арт. 126-6 29 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 232 пар;

Арт. 144-2 5 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 40 пар;

Арт. 129-1 95 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 760 пар;

Арт. 126-8 70 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 560 пар;

Арт. 126-7 106 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 848 пар;

Арт. 20-307 89 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 712 пар;

Арт. 20-455 14 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 112 пар;

Арт. 20-160 37 коробок, 24 пар взуття в кожній, у загальній кількості 888 пар;

Арт. 20-455 63 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 504 пар;

Арт. 20-456 44 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 352 пар;

Арт. 20-747 9 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 72 пар;

Арт. 20-746 7 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 56 пар;

Арт. 20-464 11 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 88 пар;

Арт. 20-450 41 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 328 пар;

Арт. 20-745 60 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 480 пар;

Арт. 20-497 45 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 360 пар;

Арт. 20-744 99 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 792 пар;

Арт. 20-498 49 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 392 пар;

Арт. 20-743 45 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 360 пар;

Арт. 20-503 10 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 80 пар;

Арт. 20-741 16 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 128 пар;

Арт. 20-512 46 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 368 пар;

Арт. 20-739 13 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 104 пар;

Арт. 20-738 26 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 208 пар;

Арт. 20-737 27 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 216 пар;

Арт. 20-736 58 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 464 пар;

Арт. 20-735 69 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 472 пар;

Арт. 20-718 72 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 576 пар;

Арт. 20-715 44 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 352 пар;

Арт. 20-713 33 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 264 пар;

Арт. 20-706 195 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1560 пар;

Арт. 20-705 130 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1040 пар;

Арт. 20-704 280 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 2240 пар;

Арт. 50-702 40 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 320 пар;

Арт. 20-674 111 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 888 пар;

Арт. 20-673 55 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 440 пар;

Арт. 20-719 45 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 360 пар;

Арт. 20-675 47 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 376 пар;

Арт. 20-720 42 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 336 пар;

Арт. 20-721 32 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 256 пар;

Арт. 20-676 82 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 656 пар;

Арт. 20-680 23 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 184 пар;

Арт. 20-681 4 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 32 пар;

Арт. 20-722 19 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 152 пар;

Арт. 20-683 9 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 72 пар;

Арт. 20-724 102 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 816 пар;

Арт. 20-684 46 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 368 пар;

Арт. 20-729 12 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 96 пар;

Арт. 20-686 30 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 240 пар;

Арт. 20-731 6 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 48 пар;

Арт. 20-689 95 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 760 пар;

Арт. 20-735 52 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 416 пар;

Арт. 20-691 75 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 600 пар;

Арт. 20-694 49 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 392 пар;

Арт. 20-699 8 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 64 пар;

Арт. 20-733 349 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 2792 пар;

Арт. 20-702 83 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 664 пар;

Арт. 9-742 50 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 400 пар;

Арт. 9-790 129 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1032 пар;

Арт. 9-740 178 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1424 пар;

Арт. 9-717 86 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 688 пар;

Арт. 9-749 42 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 336 пар;

Арт. 9-751 120 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 960 пар;

Арт. 9-747 12 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 96 пар;

Арт. 9-718 1280 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 10240 пар;

Арт. 9-748 102 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 816 пар;

Арт. 9-729 12 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 96 пар;

Арт. 9-720 73 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 584 пар;

Арт. 9-706 21 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 168 пар;

Арт. 9-736 86 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 688 пар;

Арт. 9-707 42 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 336 пар;

Арт. 9-735 20 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 160 пар;

Арт. 9-704 21 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 168 пар;

Арт. 9-733 9 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 72 пар;

Арт. 9-701 38 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 304 пар;

Арт. 9-188 8 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 64 пар;

Арт. 9-185 17 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 136 пар;

Арт. 9-528 92 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 736 пар;

Арт. 9-232 15 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 120 пар;

Арт. 9-518 11 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 88 пар;

Арт. 9-517 4 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 32 пар;

Арт. 9-224 4 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 32 пар;

Арт. 9-516 48 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 384 пар;

Арт. 9-514 14 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 112 пар;

Арт. 9-500 10 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 80 пар;

Арт. 140-22 75 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 600 пар;

Арт. 140-21 82 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 656 пар;

Арт. 140-19 37 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 296 пар;

Арт. 140-18 16 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 128 пар;

Арт. 140-17 36 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 288 пар;

Арт. 140-16 61 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 488 пар;

Арт. 136-8 20 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 160 пар;

Арт. 140-15 27 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 216 пар;

Арт. 118-1 90 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 720 пар;

Арт. 140-12 17 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 136 пар;

Арт. 112-4 256 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 2048 пар;

Арт. 119-9 27 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 216 пар;

Арт. 140-11 31 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 248 пар;

Арт. 112-5 128 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1024 пар;

Арт. 112-7 64 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 512 пар;

Арт. 140-13 7 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 56 пар;

Арт. 112-2 192 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1536 пар;

Арт. 140-10 18 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 144 пар;

Арт. 140-9 42 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 336 пар;

Арт. 140-8 32 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 256 пар;

Арт. 140-6 29 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 232 пар;

Арт. 140-5 18 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 144 пар;

Арт. 140-3 4 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 32 пар;

Арт. 140-2 3 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 24 пар;

Арт. 140-1 75 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 600 пар;

Арт. 80-41 50 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 400 пар;

Арт. 80-43 40 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 320 пар;

Арт. 117-5 102 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 816 пар;

Арт. 80-44 50 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 400 пар;

Арт. 117-4 60 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 480 пар;

Арт. 40-45 18 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 144 пар;

Арт. 80-30 28 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 224 пар;

Арт. 80-31 7 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 56 пар;

Арт. 116-3 84 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 672 пар;

Арт. 116-2 63 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 504 пар;

Арт. 116-1 86 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 688 пар;

Арт. 80-48 103 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 824 пар;

Арт. 139-1 250 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 2000 пар;

Арт. 139-2 64 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 512 пар;

Арт. 130-1 81 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 648 пар;

Арт. 139-3 54 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 432 пар;

Арт. 139-2 82 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 656 пар;

Арт. 138-1 148 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1184 пар;

Арт. 131-2 236 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1888 пар;

Арт. 136-3 12 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 96 пар;

Арт. 131-1 140 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1120 пар;

Арт. 135-1 20 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 160 пар;

Арт. 20-581 67 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 536 пар;

Арт. 20-582 65 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 520 пар;

Арт. 20-584 13 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 104 пар;

Арт. 20-585 38 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 304 пар;

Арт. 20-629 170 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1360 пар;

Арт. 20-619 16 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 128 пар;

Арт. 20-617 24 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 192 пар;

Арт. 20-613 65 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 520 пар;

Арт. 20-632 33 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 264 пар;

Арт. 20-635 18 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 144 пар;

Арт. 20-640 29 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 232 пар;

Арт. 20-642 32 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 256 пар;

Арт. 20-653 25 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 200 пар;

Арт. 20-654 125 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1000 пар;

Арт. 20-615 25 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 200 пар;

Арт. 20-608 37 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 296 пар;

Арт. 20-607 71 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 568 пар;

Арт. 20-606 14 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 112 пар;

Арт. 20-605 61 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 488 пар;

Арт. 20-655 320 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 2560 пар;

Арт. 120-7 107 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 856 пар;

Арт. 120-5 25 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 200 пар;

Арт. 24-30-2 170 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1360 пар;

Арт. 24-30-3 218 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1744 пар;

Арт. 24-30-4 111 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 888 пар;

Арт. 24-30-1 124 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 992 пар;

Арт. 20-514 11 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 88 пар;

Арт. 20-526 122 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 976 пар;

Арт. 20-527 102 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 816 пар;

Арт. 20-539 15 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 120 пар;

Арт. 20-550 16 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 128 пар;

Арт. 20-556 20 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 160 пар;

Арт. 20-557 13 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 104 пар;

Арт. 20-566 16 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 128 пар;

Арт. 20-574 29 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 232 пар;

Арт. 20-575 50 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 400 пар;

Арт. 20-673 24 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 192 пар;

Арт. 20-579 59 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 472 пар;

Арт. 20-580 48 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 384 пар;

Арт. 20-774 52 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 416 пар;

Арт. 20-775 36 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 288 пар;

Арт. 20-778 39 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 312 пар;

Арт. 20-779 108 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 864 пар;

Арт. 20-780 121 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 968 пар;

Арт. 20-782 194 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1552 пар;

Арт. 20-784 80 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 640 пар;

Арт. 20-785 122 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 976 пар;

Арт. 24-123 111 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 888 пар;

Арт. 120-2 37 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 296 пар;

Арт. 120-3 43 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 344 пар;

Арт. 120-15 13 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 104 пар;

Арт. 120-11 53 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 424 пар;

Арт. 120-4 57 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 456 пар;

Арт. 81-16 184 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1472 пар;

Арт. 81-15 45 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 360 пар;

Арт. 81-18 201 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1608 пар;

Арт. 81-19 138 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1104 пар;

Арт. 140-26 32 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 256 пар;

Арт. 140-24 46 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 368 пар;

Арт. 81-11 93 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 744 пар;

Арт. 81-23 72 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 576 пар;

Арт. 81-26 91 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 728 пар;

Арт. 111-35 50 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 400 пар;

Арт. 111-36 78 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 624 пар;

Арт. 111-33 102 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 816 пар;

Арт. 111-11 22 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 176 пар;

Арт. 113-1 42 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 336 пар;

Арт. 113-2 85 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 680 пар;

Арт. 113-3 66 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 528 пар;

Арт. 20-749 107 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 856 пар;

Арт. 20-750 62 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 496 пар;

Арт. 20-751 191 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1528 пар;

Арт. 20-753 24 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 192 пар;

Арт. 20-752 11 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 88 пар;

Арт. 20-754 21 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 168 пар;

Арт. 20-755 19 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 152 пар;

Арт. 20-758 17 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 136 пар;

Арт. 20-759 34 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 272 пар;

Арт. 20-756 25 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 200 пар;

Арт. 20-760 91 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 728 пар;

Арт. 20-761 97 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 776 пар;

Арт. 20-763 38 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 304 пар;

Арт. 20-767 36 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 288 пар;

Арт. 20-770 43 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 344 пар;

Арт. 20-772 146 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1168 пар;

Арт. 20-773 20 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 160 пар;

Арт. 20-604 22 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 176 пар;

Арт. 20-603 30 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 240 пар;

Арт. 20-656 36 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 288 пар;

Арт. 20-602 42 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 336 пар;

Арт. 20-601 41 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 328 пар;

Арт. 20-600 39 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 312 пар;

Арт. 20-599 24 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 192 пар;

Арт. 20-587 77 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 616 пар;

Арт. 8-251 16 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 128 пар;

Арт. 8-254 28 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 224 пар;

Арт. 8-282 19 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 152 пар;

Арт. 8-253 23 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 184 пар;

Арт. 98-18 73 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 584 пар;

Арт. 98-37 59 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 472 пар;

Арт. 96-34 233 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1864 пар;

Арт. 98-29 234 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1872 пар;

Арт. 98-51 124 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 992 пар;

Арт. 98-52 114 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 912 пар;

Арт. 98-55 89 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 712 пар;

Арт. 98-54 92 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 736 пар;

Арт. 98-49 55 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 440 пар;

Арт. 98-48 66 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 528 пар;

Арт. 98-47 46 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 368 пар;

Арт. 98-46 13 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 104 пар;

Арт. 98-45 54 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 432 пар;

Арт. 98-42 34 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 272 пар;

Арт. 98-41 40 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 320 пар;

Арт. 98-40 48 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 384 пар;

Арт. 98-5 100 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 800 пар;

Арт. 98-7 473 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 3784 пар;

Арт. 98-8 88 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 704 пар;

Арт. 98-10 107 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 856 пар;

Арт. 98-15 107 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 856 пар;

Арт. 98-2 26 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 208 пар;

Арт. 98-4 27 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 216 пар;

Арт. 99-17 77 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 616 пар;

Арт. 36-41 52 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 416 пар;

Арт. 80-50 93 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 744 пар;

Арт. 80-49 72 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 576 пар;

Арт. 80-32 550 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 4400 пар;

Арт. 80-34 13 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 104 пар;

Арт. 80-36 75 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 600 пар;

Арт. 80-7 251 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 2008 пар;

Арт. 80-33 104 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 832 пар;

Арт. 80-37 141 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1128 пар;

Арт. 80-38 82 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 656 пар;

Арт. 80-39 89 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 712 пар;

Арт. 80-40 43 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 344 пар;

Без арт. 12 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 96 пар;

Арт. 80-29 98 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 784 пар;

Арт. 80-27 79 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 632 пар;

Арт. 80-26 43 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 344 пар;

Арт. 80-24 34 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 272 пар;

Арт. 80-23 52 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 416 пар;

Арт. 80-22 10 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 80 пар;

Арт. 80-15 6 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 48 пар;

Арт. 140-23 64 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 512 пар;

Арт. 87-07 2 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 16 пар;

Арт. 87-05 6 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 48 пар;

Арт. 140-27 3 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 24 пар;

Арт. 8-300 93 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 744 пар;

Арт. 98-18 9 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 72 пар;

Арт. 8-289 18 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 144 пар;

Арт. 8-277 44 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 352 пар;

Арт. 8-295 72 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 576 пар;

Арт. 8-296 73 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 584 пар;

Арт. 8-290 21 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 168 пар;

Арт. 8-278 557 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 4456 пар;

Арт. 99-14 88 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 704 пар;

Арт. 99-13 142 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1136 пар;

Арт. 99-12 124 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 992 пар;

Арт. 99-8 15 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 120 пар;

Арт. 99-7 70 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 560 пар;

Арт. 99-6 41 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 328 пар;

Арт. 99-5 56 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 448 пар;

Арт. 99-1 220 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 1760 пар;

Арт. 99-11 3 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 24 пар;

Арт. 99-9 13 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 104 пар;

Арт. 94-1 25 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 200 пар;

Арт. 94-3 19 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 152 пар;

Арт. 94-6 20 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 160 пар;

Арт. 96-1 41 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 328 пар;

Арт. 96-5 3 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 24 пар;

Арт. 96-13 23 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 184 пар;

Арт. 96-16 10 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 80 пар;

Арт. 96-17 8 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 64 пар;

Арт. 97-9 20 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 160 пар;

Арт. 9-740 35 коробок, 8 пар взуття в кожній, у загальній кількості 280 пар;

Чоловіче взуття в асортименті 359 пар;

Дитяче взуття в асортименті 1244 пари;

Жіноче взуття в асортименті 2107 пар.

Підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Виконання ухвали доручити слідчому та прокурору у кримінальному провадженні №3201916000000033 від 17.04.2019.

Копію ухвали направити сторонам кримінального провадження, власнику майна.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Одеського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя:

10.01.2020

Дата ухвалення рішення10.01.2020
Оприлюднено06.02.2023
Номер документу86848830
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту

Судовий реєстр по справі —522/10673/19

Ухвала від 01.10.2019

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 01.10.2019

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 23.12.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 15.10.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 28.07.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 28.07.2020

Кримінальне

Одеський апеляційний суд

Журавльов О. Г.

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

Ухвала від 02.04.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

Ухвала від 02.04.2020

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні