Ухвала
від 13.01.2020 по справі 911/110/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Симона Петлюри, 16/108, м. Київ, 01032, тел. (044) 235-95-51, е-mail: inbox@ko.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

"13" січня 2020 р. м. Київ Справа № 911/110/20

Суддя Мальована Л.Я. , розглянувши матеріали

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Смачні продукти", м. Дніпро

до 1) Товариства з обмеженою відповідальністю "Зефір Україна", Київська обл., с. Княжичі

2) Товариства з обмеженою відповідальністю "Комерційна фірма "Альянс Україна", Київська обл., с. Софіївська Борщагівка

про припинення порушення майнових прав на зареєстрований знак для товарів і послуг

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 165, 176, 234 Господарського процесуального кодексу України,

суд постановив:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у даній справі.

2. Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

3. Підготовче засідання призначити на 12.02.2020 о 10:30. Підготовче засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С. Петлюри, 16).

4. Зобов`язати позивача надати оригінали (для огляду) доданих до позовної заяви документів .

5. Зобов`язати відповідачів надати відзив на позов з документальним обґрунтуванням його висновків, а також докази його направлення на адресу позивача .

6. Зобов`язати відповідача 1 надати документи, що підтверджують факти закупівлі ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА в Польщі та/або в інших країнах товарів, маркованих позначенням Zefir , та їх подальше ввезення (імпортування) в Україну за період з 18.09.2014 по 26.12.2019, а саме: договори (контракти, угоди), укладені ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА з особами, зареєстрованими в Польщі та/або інших країнах, згідно з якими відбувалася закупівля ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , з метою їх подальшого ввезення (імпортування) в Україну. Специфікації, інвойси, пакувальні листи, міжнародні автомобільні накладні (CMR) та/або міжнародні залізничні накладні, сертифікати про походження товарів, сертифікати якості та інші товаросупровідні документи, які оформлялися постачальниками цих товарів, ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА та/або іншими особами в межах постачання товарів, маркованих позначенням Zefir , по зазначеним в п. 1.1 договорам (контрактам, угодам). Митні декларації, що подавалися ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА для митного оформлення в Україні в митному режимі імпорт товарів, маркованих позначенням Zefir , з відмітками посадових осіб митних органів України про оформлення цих митних декларацій. Платіжні доручення, платіжні квитанції та чеки, SWIFT-повідомлення, банківські виписки та інші документи, що підтверджують факти оплати ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , що були придбані ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА та ввезенні (імпортовані) в Україну. Документи, що підтверджуються факти постачання ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , на адресу ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА та/або інших осіб на території України за період з 18.09.2014 по 26.12.2019, а саме: Договори (контракта, угоди), укладені ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА з іншими особами, згідно з якими відбувалося подальше постачання (купівля-продаж) ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , на адресу ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА , торгівельних мереж, інших дистриб`юторів або інших суб`єктів господарювання. Специфікації, видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, акти приймання передачі, інвойси, сертифікати якості та інші товаросупровідні документи, які оформлялися ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА та/або іншими особами в межах постачання ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА на адресу ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА та інших осіб товарів, маркованих позначенням Zefir , по зазначеним в п. 2.1 договорам (контрактам, угодам). Платіжні доручення, платіжні квитанції та чеки, банківські виписки та інші документи, що підтверджують факти оплати на користь ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , що були продані (реалізовані) ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА на адресу третіх осіб.

7. Зобов`язати відповідача 2 надати документи, що підтверджують факти закупівлі ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА в Польщі та/або в інших країнах товарів, маркованих позначенням Zefir , та їх подальше ввезення (імпортування) в Україну за період з 18.09.2014 по 26.12.2019, а саме: Договори (контракти, угоди), укладені ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА з особами, зареєстрованими в Польщі та/або інших країнах, згідно з якими відбувалася закупівля ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , з метою їх подальшого ввезення (імпортування) в Україну. Специфікації, інвойси, пакувальні листи, міжнародні автомобільні накладні (CMR) та/або міжнародні залізничні накладні, сертифікати про походження товарів, сертифікати якості та інші товаросупровідні документи, які оформлялися постачальниками цих товарів, ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА та/або іншими особами в межах постачання товарів, маркованих позначенням Zefir , по зазначеним в п. 1.1 договорам (контрактам, угодам). Митні декларації, що подавалися ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА для митного оформлення в Україні в митному режимі імпорт товарів, маркованих позначенням Zefir , з відмітками посадових осіб митних органів України про оформлення цих митних декларацій. Платіжні доручення, платіжні квитанції та чеки, SWIFT-повідомлення, банківські виписки та інші документи, що підтверджують факти оплати ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , що були придбані ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА та ввезенні (імпортовані) в Україну. Документи, що підтверджуються факти постачання ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , на адресу ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА та/або на адресу третіх осіб на території України за період з 18.09.2014 по 26.12.2019, а саме: Договори (контракти, угоди), укладені ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА з ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА та/або з третіми особами, згідно з якими відбувалося подальше постачання (купівля-продаж) ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , на адресу торгівельних мереж, інших дистриб`юторів або інших суб`єктів господарювання. Специфікації, видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, акти приймання передачі, інвойси, сертифікати якості та інші товаросупровідні документи, які оформлялися ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА та/або іншими особами в межах постачання ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА на адресу ТОВ ЗЕФІР УКРАЇНА та/або третіх осіб товарів, маркованих позначенням Zefir , по зазначеним в п. 2.1 договорам (контрактам, угодам). Платіжні доручення, платіжні квитанції та чеки, банківські виписки та інші документи, що підтверджують факти оплати на користь ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА товарів, маркованих позначенням Zefir , що були продані (реалізовані) ТОВ КОМЕРЦІЙНА ФІРМА АЛЬЯНС УКРАЇНА на адресу третіх осіб.

8. Встановити строк для подання відповідачами відзиву на позов та інших документів в строк до 07.02.2020 року.

9. Явку уповноважених представників сторін у судове засідання визнати обов`язковою.

Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації). У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновниками - наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них), які підтверджують їх призначення або обрання.

10. Інформацію по справі сторони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет ( http://court.gov.ua/fair/ ).

11. Витребувані документи та письмові пояснення по справі подаються з супровідним листом через канцелярію господарського суду Київської області.

Суддя Л.Я. Мальована

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення13.01.2020
Оприлюднено17.01.2020
Номер документу86932573
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —911/110/20

Постанова від 30.11.2020

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 19.11.2020

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Ухвала від 26.10.2020

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Пантелієнко В.О.

Рішення від 21.08.2020

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 03.06.2020

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 13.05.2020

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 01.04.2020

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 11.03.2020

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 12.02.2020

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

Ухвала від 13.01.2020

Господарське

Господарський суд Київської області

Мальована Л.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні