Постанова
від 12.03.2010 по справі 4-6/10
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-6/10

П О С Т А Н О В А

іменем України

12 березня 2010 року Ту рійський районний суд Волинс ької області

в складі головуючого судді Овсієнка А.А.

при секретарі Веремчук Л.Ю.

з участю прокурора Венісла вського С.В.

слідчого прокуратури Турі йського району Омелюха В.М.

розглянувши подання слід чого прокуратури Турійськог о району Омелюха В.М. про н адання дозволу на проведення позапланової виїзної ревізі ї фінансово-господарської ді яльності Луківської тубліка рні,

в с т а н о в и в :

Слідчий прокуратури Тур ійського району Омелюх В.М. звернувся до суду з подання м про надання дозволу на пров едення позапланової виїзної ревізії окремих питань фіна нсово-господарської діяльно сті Луківської тублікарні.

Як зазначено в поданні, голо вний лікар Луківської тублі карні ОСОБА_2, зловживаючи своїм службовим становищем, при виконанні у грудні 2009 року умов договору підряду по кап італьному ремонту приміщенн я Луківської тублікарні, що в смт.Луків, вул.Грушевського, 3 , Турійського району, на підст аві акту виконаних робіт фор ми № КБ-2 в від 24 грудня 2009 року б езпідставно перерахував Пр иватному підприємству "Волин ьагропромбуд" бюджетні кошти в сумі 150000 грн., тоді як в дійсно сті зазначені у вищевказаном у акті ремонтно-будівельні р оботи не були виконані на мом ент складання такого акту.

За вказаним фактом прокуро ром Турійського району відно сно головного лікаря Луківсь кої тублікарні ОСОБА_2 3 бе резня 2010 року порушено кримін альну справу за ознаками зло чину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.

В ході проведення досудово го слідства у даній справі ви никла необхідність встановл ення дійсних обсягів та факт ичної вартості виконаних під рядним способом робіт по кап італьному ремонту вищевказа ного об' єкта, а також відпов ідності таких показників від омостям, зазначеним в акті ви конаних робіт форми № КБ-2в ві д 24 грудня 2009 року, у зв'язку з чи м постановою слідчого від 9 бе резня 2010 року призначено поза планову виїзну ревізію окрем их питань фінансово-господар ської діяльності Луківської тублікарні.

Оскільки проведення такої ревізії можливе виключно за рішенням суду, слідчий проку ратури Турійського району Омелюх В.М. в своєму поданні просить суд дати дозвіл на її проведення строком 15 робочих днів починаючи з 10 березня 2010 р оку.

В судовому засіданні слідч ий та прокурор вищевказане п одання підтримали з зазначен их у поданні підстав, та проси ли суд дати дозвіл на проведе ння позапланової виїзної рев ізії фінансово-господарсько ї діяльності Луківської тубл ікарні.

Заслухавши пояснення прок урора та слідчого, оглянувши матеріали кримінальної спра ви № 49-014-10, суд вважає подання пі дставним та таким, що підляга є до задоволення.

Згідно зі ст.66 КПК України сл ідчий у справах, які перебува ють в його провадженні, вправ і вимагати проведення ревізі й.

Відповідно до ч.6 ст.11 Закону України “Про державну контро льно-ревізійну службу в Укра їні” від 26 січня 1993 року N 2939-XII, поз апланова виїзна ревізія може здійснюватися лише за наявн ості передбачених законом пі дстав для її проведення на пі дставі рішення суду.

Встановлено, що 3 березня 2010 р оку прокурором Турійського р айону відносно головного лік аря Луківської тублікарні ОСОБА_2 було порушено кримі нальну справу за ознаками ск ладу злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України.

У постанові про порушення к римінальної справи зазначен о, що головний лікар Луківськ ої тублікарні ОСОБА_2, зло вживаючи своїм службовим ста новищем, при виконанні у груд ні 2009 року умов договору підря ду по капітальному ремонту п риміщення Луківської тублік арні, що в смт.Луків, вул.Груше вського, 3, Турійського району , на підставі акту виконаних р обіт форми № КБ-2в від 24 грудня 2 009 року безпідставно перераху вав Приватному підприємству "Волиньагропромбуд" бюджетн і кошти в сумі 150000 грн. тоді як в дійсності зазначені у вищевк азаному акті ремонтно-будіве льні роботи не були виконані на момент складання такого а кту.

Так, в ході дослідчої переві рки було встановлено, що внас лідок завищення прямих витра т на проведення капітального ремонту приміщення Луківськ ої тублікарні відповідно зав ищено обсяг та вартість вико наних підрядних робіт на сум у 113177 грн. 69 коп .

У зв' язку з цим, з метою пер евірки відповідності фактич них обсягів виконаних робіт по капітальному ремонту вище вказаного обєкта видам та об сягам робіт, зазначеним у акт і приймання, а також обґрунто ваності понесених на їх пров едення затрат, постановою сл ідчого прокуратури Турійськ ого району від 9 березня 2010 року призначено ревізію окремих питань фінансово-господарсь кої діяльності Луківської ту блікарні, повязаних з оплато ю підрядних робіт по капітал ьному ремонту приміщення дан ої медичної установи.

Тому, проаналізувавши вище викладене, суд з метою забезп ечення вимог закону щодо обє ктивності та повноти розслід ування кримінальної справи д ає дозвіл на проведення орга нами державної контрольно-ре візійної служби позапланово ї виїзної ревізії окремих, пе рерахованих у постанові слід чого, питань фінансово-госпо дарської діяльності Луківсь кої тублікарні в строк з 15 бер езня по 2 квітня 2010 року включно .

Керуючись ст.66 КПК України, с т.11 Закону України “Про держав ну контрольно-ревізійну служ бу в Україні” від 26 січня 1993 рок у N 2939-XII, суд

п о с т а н о в и в :

Дозволити ревізорам орг анів державної контрольно-ре візійної служби провести у с трок з 15 березня по 2 квітня 2010 ро ку включно призначену постан овою слідчого прокуратури Ту рійського району Волинської області від 9 березня 2010 року у кримінальній справі № 49-014-10 поз апланову виїзну ревізію окре мих, зазначених у постанові, п итань фінансово-господарськ ої діяльності Луківської туб лікарні (код за ЄДРПОУ 20133453, юрид ична адреса: вул.Грушевськог о, 3, смт.Луків Турійського рай ону Волинської області).

Головуючий

СудТурійський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення12.03.2010
Оприлюднено16.05.2011
Номер документу8711382
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-6/10

Постанова від 02.02.2010

Кримінальне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Болоніна М. Б.

Постанова від 10.02.2010

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Бурко Р. В.

Постанова від 18.03.2010

Кримінальне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Захарченко О. П.

Постанова від 26.03.2010

Кримінальне

Дворічанський районний суд Харківської області

Рябоконь Є. А.

Постанова від 12.02.2010

Кримінальне

Кагарлицький районний суд Київської області

Закаблук О. В.

Постанова від 14.01.2010

Кримінальне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Єфименко В. І.

Постанова від 12.03.2010

Кримінальне

Жидачівський районний суд Львівської області

Галій О. Й.

Постанова від 03.02.2010

Кримінальне

Рахівський районний суд Закарпатської області

Марусяк М. О.

Постанова від 18.01.2010

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Подалюка О. Ф.

Постанова від 15.10.2010

Кримінальне

Яготинський районний суд Київської області

Литвин Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні