Ухвала
від 30.01.2020 по справі 693/1392/18
ЛИСЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 693/1392/18

Номер провадження 2/700/119/20

У Х В А Л А

про прийняття справи до свого провадження та призначення до підготовчого судового засідання

30 січня 2020 року Суддя Лисянського районного суду Черкаської області Бесараб Н.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного сільськогосподарського підприємства Глорія , Жашківської районної державної адміністрації Черкаської області, Кривчунської сільської ради Жашківського району Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні позивачів: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про витребування майна з чужого незаконного володіння, усунення перешкод у здійснені права користування земельною ділянкою шляхом повернення частини земельної ділянки (земельного паю),

встановила:

У провадженні Лисянського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного сільськогосподарського підприємства Глорія , Жашківської районної державної адміністрації Черкаської області, Кривчунської сільської ради Жашківського району Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні позивачів: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про витребування майна з чужого незаконного володіння, усунення перешкод у здійснені права користування земельною ділянкою шляхом повернення частини земельної ділянки (земельного паю).

Дана справа перебувала на розгляді у судді Лисянського районного суду Яценко Г.М.

Згідно з протоколом повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 23.01.2020 року, на підставі розпорядження щодо призначення повторного автоматизованого розподілу судових справ від 23.01.2020 року, дана справа була передана для розгляду судді Лисянського районного суду Бесараб Наталії Володимирівні у зв`язку із задоволенням заяви про відвід судді Яценко Г.М.

Частиною 12 статті 33 ЦПК України передбачено, що у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Враховуючи вищевикладене, вважаю, що є всі підстави для прийняття справи до свого провадження та призначення до підготовчого судового засіданя.

Керуючись ст.14, 33, 260 ЦПК України,-

ухвалила:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного сільськогосподарського підприємства Глорія , Жашківської районної державної адміністрації Черкаської області, Кривчунської сільської ради Жашківського району Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні позивачів: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про витребування майна з чужого незаконного володіння, усунення перешкод у здійснені права користування земельною ділянкою шляхом повернення частини земельної ділянки (земельного паю) .

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного сільськогосподарського підприємства Глорія , Жашківської районної державної адміністрації Черкаської області, Кривчунської сільської ради Жашківського району Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні позивачів: ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 про витребування майна з чужого незаконного володіння, усунення перешкод у здійснені права користування земельною ділянкою шляхом повернення частини земельної ділянки (земельного паю) до підготовчого судового засідання на 02 березня 2020 року о 11 год. 00 хв . в залі судових засідань Лисянського районного суду Черкаської області (смт.Лисянка, вул.Незалежності,4, Черкаська область).

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали має право подати відзив на позовну заяву (заперечення проти позову) відповідно до ст. 178 Цивільного процесуального кодексу України . Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду та наданням суду документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву позивачу.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 Цивільного процесуального кодексу України . Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду та наданням суду документів, що підтверджують надіслання (наданням) відповіді відповідачу.

Відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати заперечення відповідно до ст. 180 Цивільного процесуального кодексу України . Роз`яснити відповідачу, що копія заперечення та доданих до неї документів позивачу повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) заперечення до суду та наданням суду документів, що підтверджують надіслання (наданням) заперечень позивачу.

Третя особа може подати до суду пояснення щодо позову або відзиву протягом п`яти днів з дня отримання копії позову.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою Лисянського районного суду Черкаської області: https://ls.ck.court.gov.ua/sud2311/

Ухвала може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності до Черкаського апеляційного суду через Лисянський районний суд Черкаської області шляхом подання апеляційної скарги в 15-денний строк з дня отримання копії ухвали, в іншій частині - оскарженню не підлягає.

Суддя Н. В. Бесараб

СудЛисянський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення30.01.2020
Оприлюднено02.02.2020
Номер документу87298748
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —693/1392/18

Ухвала від 19.11.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 15.10.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 06.08.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 06.05.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 01.04.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 02.03.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 02.03.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 30.01.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Бесараб Н. В.

Ухвала від 21.01.2020

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Яценко Г. М.

Ухвала від 18.06.2019

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Яценко Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні