Ухвала
від 27.02.2020 по справі 423/38/20
ПОПАСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

423/38/20

2/423/2/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 лютого 2020 року

Суддя Попаснянського районного суду Луганської області Архипенко А.В., розглянувши клопотання позивача ОСОБА_1 по цивільній справі 423/38/20 за позовом ОСОБА_1 , яка діє в інтересах неповнолітньої дочки ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , Територіальної громади смт.Тошківка в особі Тошківської селищної ради Попаснянського району Луганської області, третя особа: приватний нотаріус Попаснянського районного нотаріального округу Луганської області Мірошніченко Наталя Ігорівна, про визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом та витребування майна із чужого незаконного володіння , -

встановив:

В провадженні Попаснянського районного суду Луганської області знаходиться дійсна цивільна справа, яка надійшла до суду 03.01.2020 року.

Від позивача через канцелярію суду надійшло клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції з Індустріальним районним судом м.Дніпропетровська, розташований за адресою : 49074, м. Дніпро, проспект Слобожанський, 84, у зв*язку з територіальною віддаленістю від місця знаходження Попаснянського районного суду Луганської області.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відео конференції.

З урахуванням клопотання позивача, суд вважає необхідним з реалізації прав позивача у судовому засіданні, щодо його захисту, судове засідання провести у режимі відеоконференції за участю представника відповідача, з Індустріальним районним судом м.Дніпропетровська, розташований за адресою : 49074, м. Дніпро, проспект Слобожанський, 84 , відповідно до ст.212 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 212, 258, 259, 260 ЦПК України , суд -

п о с т а н о в и в :

Клопотання позивача про розгляд справи в режимі відеоконференції - задовольнити.

Провести підготовче судове засідання 12 березня 2020 року об 10-00 годин, за участю позивача ОСОБА_1 , яка діє в інтересах неповнолітньої дочки ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , Територіальної громади смт.Тошківка в особі Тошківської селищної ради Попаснянського району Луганської області, третя особа: приватний нотаріус Попаснянського районного нотаріального округу Луганської області Мірошніченко Наталя Ігорівна, про визнання права власності на майно в порядку спадкування за законом та витребування майна із чужого незаконного володіння , у режимі відеоконференції зі Індустріальним районним судом м.Дніпропетровська, розташований за адресою : 49074, м. Дніпро, проспект Слобожанський, 84.

Доручити Індустріальному районному суду м.Дніпропетровська, забезпечити проведення відеоконференції 12 березня 2020 року о 10.00 год . за участю позивача ОСОБА_4 ( НОМЕР_1 ).

Позивачу ОСОБА_1 з`явитись до Індустріального районного суду м.Дніпропетровська, який знаходиться за адресою: 49074, м. Дніпро, проспект Слобожанський, 84, для участі у підготовчому судовому засіданні, призначеному 12 березня 2020 року о 10.00 , в режимі відеоконференції.

Попаснянський районний суд Луганської області доручає відповідальній особі Індустріального районного суду м.Дніпропетровська перевірити явку і встановити особу позивача.

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Відповідно до ч.8 ст. 212 ЦПК України, копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надіслати до Індустріального районного суду м.Дніпропетровська, який зобов`язаний організувати її виконання, позивачу, який братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою:court.gov.ua/fair.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя : А.В. Архипенко

СудПопаснянський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення27.02.2020
Оприлюднено04.03.2020
Номер документу87966123
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —423/38/20

Ухвала від 22.06.2021

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 02.06.2021

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 19.01.2021

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Лизенко І. В.

Ухвала від 18.03.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Архипенко А. В.

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Архипенко А. В.

Ухвала від 05.02.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Архипенко А. В.

Ухвала від 08.01.2020

Цивільне

Попаснянський районний суд Луганської області

Архипенко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні