Ухвала
від 12.03.2020 по справі 611/195/20
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


Провадження №11-п/818/170/20

Категорія: ст. 34 КПК України

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 березня 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Харківського апеляційного суду в складі:

головуючого судді - ОСОБА_1 ,

суддів - ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

при секретарі - ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Харкові подання голови Барвінківського районного суду Харківської області щодо вирішення питання направлення кримінального провадження стосовно ОСОБА_5 , на розгляд до іншого суду, -

ВСТАНОВИЛА:

3 березня 2020 року до Харківського апеляційного суду надійшло подання голови Барвінківського районного суду Харківської області щодо вирішення питання направлення кримінального провадження стосовно ОСОБА_5 , на розгляд до іншого суду.

Подання обґрунтовано тим, що у Барвінківському районному суді Харківської області неможливо утворити склад суду для судового розгляду кримінального провадження відносно ОСОБА_5 .

Учасники судового провадження належним чином повідомлені про день і час розгляду подання, в судове засідання не з`явилися, що не перешкоджає його розгляду. Заперечень про відкладення розгляду подання від них не надійшло.

Заслухавши доповідь головуючого-судді, дослідивши надані матеріали, колегія суддів дійшла висновку, що подання голови Барвінківського районного суду Харківської області підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до вимог п.2 ч.1 ст.34 КПК України кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, якщо після задоволення відводів (самовідводів) чи в інших випадках неможливо утворити склад суду для судового розгляду.

Як вбачається із матеріалів справи і наданої суду інформації, в Барвінківському районному суді Харківської області згідно штатного розпису перебуває один суддя, який брав участь у даному кримінальному провадженні в якості слідчого судді під час досудового розслідування, що унеможливлює автоматизований розподіл судової справи між суддями.

Таким чином, у Барвінківському районному суді Харківської області неможливо утворити склад суду для судового розгляду кримінального провадження стосовно ОСОБА_5 .

За таких обставин, у зв`язку з неможливістю утворення складу суду для судового розгляду кримінального провадження, колегія суддів вважає за необхідне кримінальне провадження за обвинуваченням ОСОБА_5 передати на розгляд Ізюмського міськрайонного суду Харківської області.

На підставі викладеного, керуючись ст.32, ч.2 ст.34 КПК України, колегія суддів, -

ПОСТАНОВИЛА:

Подання головиБарвінківського районногосуду Харківськоїобласті щодовирішення питаннянаправлення кримінальногопровадження стосовно ОСОБА_5 ,на розгляддо іншогосуду - задовольнити, та направити дане кримінальне провадження на розгляд із Барвінківського районного суду Харківської області до Ізюмського міськрайонного суду Харківської області.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає чинності з моменту її проголошення.

Головуючий суддя

Судді

СудХарківський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення12.03.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу88230316
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти довкілля Незаконна порубка лісу

Судовий реєстр по справі —611/195/20

Ухвала від 25.07.2023

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Ковтунович Микола Іванович

Ухвала від 26.01.2021

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Савченко І. Б.

Ухвала від 03.07.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Савченко І. Б.

Ухвала від 25.06.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Савченко І. Б.

Вирок від 13.05.2020

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 24.04.2020

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 08.04.2020

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 07.04.2020

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Бєссонова Т. Д.

Ухвала від 12.03.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Гришин П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні