Ухвала
від 24.03.2020 по справі 200/1585/20-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкладення підготовчого засідання

24 березня 2020 р. Справа №200/1585/20-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Грищенко Є.І., розглянувши в порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Ялтинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Першотравневої районної ради Донецької області, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Відділу освіти Першотравневої районної державної адміністрації, Першотравневої районної ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Донецького окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Ялтинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Першотравневої районної ради Донецької області, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Відділу освіти Першотравневої районної державної адміністрації, Першотравневої районної ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації.

Ухвалою суду від 17 лютого 2020 року відкрито провадження у справі та призначено її розгляд за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче засідання у справі.

Ухвалою суду від 12 березня 2020 року до участі у справі залучено третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору, відкладено підготовче засідання.

17 березня 2020 року та 19 березня 2020 року на електрону адресу суду надійшли клопотання представника позивача та представника відповідача про відкладення підготовчого засідання у зв`язку з запровадженням карантину в України.

Представники сторін та третьої особи про дату, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином, до суду не з`явились.

Відповідно до ч. 2 ст. 181 КАС України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження в інших випадках, коли питання, визначені ч. 2 ст. 180 КАС України, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Суд зазначає, що з урахуванням положень п. 23 ст. 1 Закону України Про захист населення від інфекційних хвороб , постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 р. № 215 Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 , розпорядження Кабінету Міністрів України від 03.02.2020 № 93-р Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом 2019-nCoV , у зв`язку з поширенням на території України коронавірусу COVID-19 та введенням Урядом України з 12 березня 2020 року до 03 квітня 2020 року карантину та для справедливого, неупередженого розгляду справи, з метою дотримання принципу змагальності сторін, диспозитивності та офіційного з`ясування всіх обставин справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представників сторін та відкласти підготовче засідання.

Відповідно до ч. 4 ст. 173 Кодексу адміністративного судочинства України, підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

На підставі наведеного, для належної підготовки справи для розгляду по суті, суд дійшов висновку про необхідність продовження строку проведення підготовчого провадження на тридцять днів.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 180, 181, 205 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представників сторін про відкладення підготовчого засідання - задовольнити.

Відкласти підготовче засідання в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області до Ялтинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Першотравневої районної ради Донецької області, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Відділу освіти Першотравневої районної державної адміністрації, Першотравневої районної ради про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації, до 24 квітня 2020 року об 12 год. 45 хв.

Продовжити строк підготовчого провадження на тридцять днів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Є.І. Грищенко

Дата ухвалення рішення24.03.2020
Оприлюднено27.03.2020
Номер документу88426728
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —200/1585/20-а

Ухвала від 08.07.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 10.06.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 19.05.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 24.04.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 24.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 12.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

Ухвала від 17.02.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Грищенко Є.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні