Ухвала
від 25.03.2020 по справі 766/812/20
ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХЕРСОНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

25 березня 2020 року м. Херсон

справа № 766/812/20

провадження № 22-ц/819/586/20

Херсонський апеляційний суд в складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого (суддя-доповідач)Кузнєцової О.А., суддів:Вейтас І.В., Приходько Л.А., секретарЛитвиненко В.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Херсоні заяву ОСОБА_1 , який діє від імені ОСОБА_2 , про відмову від апеляційної скарги на ухвалу Херсонського міського суду Херсонської області у складі судді Зуб І.Ю. від 07 лютого 2020 року у справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Камелія-1 про забезпечення доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Провідна , Товариства з обмеженою відповідальністю Камелія-1 , третя особа: ОСОБА_3 , про стягнення матеріальних та моральних збитків, завданих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди,

ВСТАНОВИВ:

07 лютого 2020 року Херсонський міський суд Херсонської області постановив у зазначеній справі ухвалу про задоволення заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Камелія-1 про забезпечення доказів, на яку ОСОБА_1 , який діє від імені ОСОБА_2 , подав апеляційну скаргу.

Ухвалою Херсонського апеляційного суду від 27 лютого 2020 року відкрито апеляційне провадження по справі та ухвалою від 17 березня 2020 року справу призначено до розгляду.

24 березня 2020 року до апеляційного суду надійшла заява від ОСОБА_1 , який діє від імені ОСОБА_2 , про відмову від апеляційної скарги, оскільки на теперішній час відпала необхідність апеляційного оскарження ухвали Херсонського міського суду Херсонської області від 07 лютого 2020 року у зв`язку з тим, що сторони вирішили спір по справі шляхом укладання мирової угоди.

Розглянувши матеріали справи та подану заяву, суд приходить до висновку про необхідність задоволення заяви з наступних підстав.

Відповідно до п.1 ч.1 ст.362 ЦПК України суд апеляційної інстанції закриває апеляційне провадження, якщо після відкриття апеляційного провадження особа, яка подала апеляційну скаргу, заявила клопотання про відмову від скарги, за винятком випадків, коли є заперечення інших осіб, які приєдналися до апеляційної скарги.

До апеляційної скарги інші особи не приєднувались.

Згідно ч.ч.4,5 ст.364 ЦПК України, особа, яка подала апеляційну скаргу, має право відмовитися від неї, а інша сторона має право визнати апеляційну скаргу обґрунтованою у повному обсязі чи в певній частині до закінчення апеляційного провадження. За відмови від апеляційної скарги суд, за відсутності заперечень інших осіб, які приєднались до апеляційної скарги, постановляє ухвалу про закриття апеляційного провадження.

У разі закриття апеляційного провадження у зв`язку з відмовою від апеляційної скарги на судове рішення повторне оскарження цього рішення особою, що відмовилася від скарги, не допускається.

Враховуючи викладене, апеляційний суд вважає за можливе задовольнити заяву ОСОБА_1 , який діє від імені ОСОБА_2 , про відмову від апеляційної скарги, оскільки така відмова не суперечить вимогам чинного законодавства.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 362, 364 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Прийняти відмову ОСОБА_1 , який діє від імені ОСОБА_2 , від апеляційної скарги на ухвалу Херсонського міського суду Херсонської області від 07 лютого 2020 року в цивільній справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Камелія-1 про забезпечення доказів у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Приватного акціонерного товариства Страхова компанія Провідна , Товариства з обмеженою відповідальністю Камелія-1 , третя особа: ОСОБА_3 , про стягнення матеріальних та моральних збитків, завданих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди,

Апеляційне провадження у даній справі закрити.

Роз`яснити апелянту, що у разі закриття апеляційного провадження у зв`язку з відмовою від апеляційної скарги на судове рішення повторне оскарження цього рішення не допускається.

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дня її прийняття, однак може бути оскаржена шляхом подачі касаційної скарги протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення до Верховного Суду.

Головуючий О.А.Кузнєцова

Судді: І.В.Вейтас

Л.А.Приходько

Дата ухвалення рішення25.03.2020
Оприлюднено27.03.2020

Судовий реєстр по справі —766/812/20

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кузнєцова О. А.

Ухвала від 19.03.2020

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

Ухвала від 24.03.2020

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

Ухвала від 19.03.2020

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

Ухвала від 19.03.2020

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

Ухвала від 17.03.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кузнєцова О. А.

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кузнєцова О. А.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Херсонський міський суд Херсонської області

Зуб І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні