Ухвала
від 13.04.2020 по справі 352/22/20
ТИСМЕНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 352/22/20

Провадження № 1-кс/352/167/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13.04.2020 м. Івано-Франківськ

Слідчий суддя Тисменицького районного суду

Івано-Франківської області ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2

слідчого ОСОБА_3

підозрюваного ОСОБА_4

захисника ОСОБА_5

розглянув клопотання слідчого Тисменицького ВП ГУНП в Івано-Франківській області ОСОБА_3 по кримінальному провадженні № 12019090140000245 від 24.07.2019 року про відстороненнявід займаноїпосади підозрюваногоОСОБА_4 ,який підозрюєтьсяза ознакамикримінальних правопорушень,передбаченого передбачених ч.5ст.191,ч.1 ст.366 КК України.

Клопотання надійшло до суду 09.04.2020 року.

Суд перевірив надані матеріали клопотання, включаючи витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження №12019090140000245, у рамках якого було подано клопотання, вислухавши слідчого, підозрюваного та його захисника, дослідив докази по даних матеріалах, -

в с т а н о в и в :

Слідчий,за погодженнямз прокурором,звернувся звказаним клопотанням,в обґрунтуванняякого покликавсяна те,що у першій декаді листопада 2018 року фізична особа приватний підприємець ОСОБА_6 , який наділений правом найму робочої сили та одночасно є кінцевим бенефіціарним власником окремих суб`єктів господарювання, від не встановленої досудовим розслідуванням особи дізнався про можливе проведення природоохоронних заходів Дорогівською сільською радою Галицького району.

ОСОБА_6 зателефонував до Дорогівського сільського голови ОСОБА_4 та домовився про зустріч, яка відбулася на початку листопада 2018 року у с. Пукасівці Галицького району.

У ході зустрічі ОСОБА_6 запевнив ОСОБА_4 про те, що у нього наявна відповідна будівельна техніка та кваліфіковані працівники і він може виконати будівельні роботи будь-якої складності. У ході зустрічі ОСОБА_6 переконав ОСОБА_4 у доцільності укладення договорів на виконання природоохоронних заходів саме з ним.

Після виділеннякоштів ОСОБА_6 вступив упопередню змовуз Дорогівськимсільським головою ОСОБА_4 щодо заволодіннябюджетними коштамишляхом створеннявидимості татільки частковоговиконання робітна територіїДорогівської сільськоїради, на що ОСОБА_4 погодився.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, спрямований на протиправне, безоплатне обернення майна Дорогівської сільської ради грошових коштів у свою користь та заволодіння ними, ОСОБА_6 залучив до вчинення злочину фізичну особу приватного підприємця ОСОБА_7 , з яким перебував у родинних стосунках, свою знайому особу ОСОБА_8 та не встановлених досудовим розслідуванням осіб і в такий спосіб вступив з ними у попередню змову.

На виконання попередньої домовленості ОСОБА_7 надав ОСОБА_6 вільний доступ до своїх установчих документів фізичної особи приватного підприємця ОСОБА_7 , своєї печатки приватного підприємця та банківської картки, що обслуговує відкритий в Івано-Франківській філії ПАТ КБ «Приват Банк» розрахунковий рахунок НОМЕР_1 , відкритий на ім`я ОСОБА_7 дочкою ОСОБА_6 ОСОБА_9 .

Перебуваючи з ОСОБА_6 у попередній змові, ОСОБА_8 та не встановлені досудовим розслідуванням особи, використовуючи надані ОСОБА_6 відповідну інформацію та документи, підготували від імені приватного підприємця ОСОБА_7 проекти договорів на проведення заходів щодо захисту від підтоплення і затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території Дорогівської сільської ради по вул. Зеленій, Молодіжній та Центральній у с. Колодіїв, а також договірну ціну до кожного з указаних договорів, зведені кошторисні розрахунки вартості об`єктів будівництва та локальні кошториси на будівельні роботи № 2-1-1.

Невстановлені досудовим розслідуванням особи, діючи з відома та згоди ОСОБА_6 і ОСОБА_7 у приміщенні офісу, який використовує ОСОБА_6 для здійснення підприємницької діяльності, у АДРЕСА_1 , за допомогою комп`ютерної техніки виготовили проекти двосторонніх договорів від імені Дорогівської сільської ради - як замовника з однієї сторони та фізичної особи підприємця ОСОБА_7 як виконавця робіт з іншої.

У свою чергу, ОСОБА_8 з відома та згоди ОСОБА_6 і ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою з ними, у невстановленому місці, особисто, у графі «Керівник генеральної підрядної організації» у всіх примірниках договірної ціни до трьох договорів на проведення заходів із захисту від підтоплення і затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території і об`єкти Дорогівської сільської ради, в с. Колодіїв по вул. Зелена, в с. Колодіїв по вул. Молодіжна та в с. Колодіїв по вул. Центральна, а також у графі «Керівник проектної організації» у зведених кошторисних розрахунках вартості об`єкта будівництва № № 99, 100, 101, у графі «Склав», у локальних кошторисах на будівельні роботи № 2-1-1 на проведення заходів із захисту від підтоплення і затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території і об`єкти Дорогівської сільської ради, в АДРЕСА_2 , виконала підпис від імені ОСОБА_7 шляхом наслідування підпису останнього, після чого засвідчила вказаний підроблений підпис відтиском печатки приватного підприємця ОСОБА_7 , до якої мала вільний доступ, і в такий спосіб надала цим фіктивним документам статусу офіційних.

Не встановлені досудовим розслідуванням особи, маючи вільний доступ до печатки приватного підприємця ОСОБА_7 , з відома та згоди ОСОБА_6 і ОСОБА_7 , на виконання попередньої домовленості з ними, засвідчили проекти договорів без номера на проведення заходів щодо захисту від підтоплення і затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території і об`єкти Дорогівської сільської ради, відтиском печатки приватного підприємця ОСОБА_7 , надавши цим фіктивним документам статусу офіційних.

У подальшому, 13.12.2018, ОСОБА_8 з відома та згоди ОСОБА_6 і ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою з ними, достовірно усвідомлюючи, що ОСОБА_7 як сторона договорів їх не підписував, а також не підписував ціни до кожного з договорів, не підписував зведені кошторисні розрахунки вартості об`єкта будівництва № № 99, 100, 101 та не підписував локальні кошториси на будівельні роботи № 2-1-1, підроблені офіційні документи подала до Дорогівської сільської ради для підписання сільським головою ОСОБА_4 , використавши у такий спосіб завідомо підроблені документи.

Крім того, ОСОБА_8 передала до Дорогівської сільської ради підготовлені ПП «Горяна» робочі проекти - кошторисну документацію на проведення заходівщодо захистувід підтопленняі затоплення,направлених назапобігання розвиткунебезпечних геологічнихпроцесів,усунення абозниження додопустимого рівняїх негативноговпливу натериторії іоб`єкти Дорогівськоїсільської ради.

Після отримання від ОСОБА_8 проектів трьох договорів на проведення заходів із захисту від підтоплення і затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території і об`єкти Дорогівської сільської ради, з додатками договірною ціною в с. Колодіїв по вул. Зелена, в с. Колодіїв по вул. Молодіжна та в с. Колодіїв по вул. Центральна, зведених кошторисних розрахунків № № 99, 100, 101 та локальних кошторисів на будівельні роботи № 2-1-1 до вказаних договорів Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 13.12.2018 у графі «Замовник» кожного з договорів, графі «Керівник підприємства (організації) замовника» у договірній ціні та графі «Затверджено» зведеного кошторисного розрахунку вартості об`єкта будівництва № № 99, 100, 101, власноручно виконав підпис та затвердив відтисками печатки Дорогівської сільської ради, після чого передав бухгалтеру сільської ради ОСОБА_10 для реєстрації в книзі реєстрації договорів, у результаті чого договорам та зведеним кошторисним розрахункам вартості об`єкта будівництва були присвоєні порядкові номери 99, 100, 101 відповідно.

При цьому ОСОБА_8 , діючи на виконання попередньої домовленості з ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , переконала Дорогівського сільського голову ОСОБА_4 у необхідності підписання від імені сільської ради вище зазначених договорів, виконавцем яких був указаний саме ОСОБА_7 , а не ОСОБА_6 , як було обумовлено раніше.

ОСОБА_6 , з метою створення видимості виконання робіт, за попередньою змовою з не встановленими слідством особами та з їхньою допомогою склав та підписав фіктивні договори з ОСОБА_7 про надання останньому в користування транспортно-будівельної техніки, а також нібито на виконання угод з Дорогівською сільською радою забезпечив прибуття на територію цієї сільської ради окремих одиниць такої техніки.

У свою чергу Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 , на виконання попередньої домовленості з ОСОБА_6 , з метою надання офіційності виконання заходів із захисту від підтоплення і затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території і об`єкти Дорогівської сільської ради, залучив службу технічного нагляду в особі інженера технічного нагляду ОСОБА_11 .

З цією метою ОСОБА_4 14.12.2018 зустрівся у приміщенні Дорогівської сільської ради з фізичною особою приватним підприємцем ОСОБА_11 , який діє на підставі кваліфікаційного сертифіката інженера технічного нагляду АТ 003747 від 03.07.2015 та зареєстрований як фізична особа приватний підприємець.

ОСОБА_11 , ознайомившись із переданими йому ОСОБА_4 документами, а саме договорами № № 99, 100, 101 від 13.12.2018 на проведення заходів щодо захисту від підтоплення і затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території і об`єкти Дорогівської сільської ради, в с. Колодіїв по вул. Зелена, в с. Колодіїв по вул. Молодіжна та в с. Колодіїв по вул. Центральна та додатками до них договірною ціною, які були укладені Дорогівською сільською радою з фізичною особою приватним підприємцем ОСОБА_7 13.12.2018, визначив вартість своїх послуг на рівні 1,5 відсотка від вартості кожного з договорів та запропонував Дорогівському сільському голові для підписання договори на здійснення технічного нагляду відповідно № № 81, 80, 82 від 14.12.2018.

Предметом укладених 14.12.2018 Дорогівською сільською радою договорів № № 81, 80, 82 було надання ОСОБА_11 як фізичною особою приватним підприємцем та водночас інженером технічного нагляду послуг на здійснення технічного нагляду за проведенням заходів щодо захисту від підтоплення та затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території Дорогівської сільської ради, у с. Колодіїв по вулицях Зелена, Молодіжна та Центральна.

У подальшому Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 повідомив ОСОБА_6 про отримання 17.12.2018 на рахунок Дорогівської сільської ради НОМЕР_2 коштів у розмірі 577060 грн. призначених для фінансування робіт на території сільської ради.

У свою чергу ОСОБА_6 з відома та згоди ОСОБА_7 , перебуваючи з останнім у злочинній змові, з метою заволодіння бюджетними коштами, будучи достовірно обізнаним, що з моменту підписання 13.12.2018 договорів на виконання робіт на території Дорогівської сільської ради на проведення заходів щодо захисту від підтоплення та затоплення, направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів, усунення або зниження до допустимого рівня їх негативного впливу на території Дорогівської сільської ради, у с. Колодіїв по вулицях Зелена, Молодіжна та Центральна, їх виконання фізично неможливе через надто малий проміжок часу менше 5 днів, дав вказівку не встановленим досудовим розслідуванням особам підготувати завідомо неправдиві документи про нібито їх виконання.

На виконання попередньої домовленості з відома та згоди ОСОБА_6 і ОСОБА_7 не встановленими досудовим розслідуванням особами у приміщенні офісу, який використовує ОСОБА_6 для здійснення підприємницької діяльності у АДРЕСА_1 , за допомогою комп`ютерної техніки було виготовлено офіційні документи для проведення відповідних будівельних робіт та акти приймання виконаних будівельних робіт.

У подальшому на виконання спільного з ОСОБА_6 та ОСОБА_7 злочинного плану ОСОБА_8 , достовірно знаючи, що ОСОБА_7 не підписував довідки про вартість виконаних робіт та витрати за грудень 2018 року, підроблені офіційні документи 17.12.2018 подала до Дорогівської сільської ради для підписання сільським головою ОСОБА_4 , використавши у такий спосіб завідомо підроблені документи.

Після отримання 17.12.2018 актів виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року № № 99, 100, 101 і довідок про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2018 року до договорів № № 99, 100, 101 від 13.12.2018 Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 , достовірно знаючи, що обумовлені в договорах роботи не виконані, передав їх для здійснення перевірки та підписання інженеру технічного нагляду фізичній особі приватному підприємцю ОСОБА_11 , з яким у Дорогівської сільської ради були укладені відповідні договори на здійснення технічного нагляду.

Виконуючи спільний з ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_11 злочинний умисел, Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 , діючи умисно, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, усвідомлюючи, що роботи, передбачені договорами № № 99, 100, 101 від 13.12.2018 та локальними кошторисами на будівельні роботи на території Дорогівської сільської ради, в с. Колодіїв ОСОБА_7 не виконані, зловживаючи своїм службовим становищем в інтересах ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , діючи за попередньою змовою з ними та ОСОБА_12 , з метою заволодіння бюджетними коштами на користь ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , 17.12.2018, через п`ять днів з моменту підписання договорів на виконання робіт та за п`ятнадцять днів до дати їх завершення, перебуваючи у службовому кабінеті Дорогівського сільського голови у с. Дорогів, вул. Центральна, особисто підписав у графі «Замовник» та завірив відтиском печатки Дорогівської сільської ради передані йому ОСОБА_8 завідомо неправдиві довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2018 року до договорів № № 99, 100, 101 та акти № № 99, 100, 101 виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до договорів від 13.12.2018, надавши цим фіктивним документам статусу офіційних.

Безпосередньо після підписання 17.12.2018 та скріплення печаткою Дорогівської сільської ради завідомо неправдивих офіційних документів довідок про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2018 року до договорів № № 99, 100, 101 та актів № № 99, 100, 101 виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до договорів від 13.12.2018, Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 , зловживаючи своїм службовим становищем, реалізуючи спільний із ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_11 злочинний план, спрямований на заволодіння бюджетними коштами в користь ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , передав їх для проведення оплати бухгалтеру сільської ради ОСОБА_10 .

На підставі завідомо неправдивих офіційних документів довідок про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2018 року до договорів № № 99, 100, 101 та актів № № 99, 100, 101 виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року до договорів від 13.12.2018 платіжними дорученнями від 17.12.2018 № 11 на суму 190041 грн, № 7 на суму 190063 грн, № 9 на суму 190088 грн, проведеними банком 18.12.2018, із розрахункового рахунку Дорогівської сільської ради НОМЕР_2 на рахунок фізичної особи приватного підприємця ОСОБА_7 № НОМЕР_1 , відкритий в Івано-Франківській філії ПАТ КБ «Приват Банк», перераховано грошові кошти в сумі 570192 грн, як оплату за виконання робіт по договорах № № 99, 100, 101 від 13.12.2018, які взагалі виконані не були.

Крім того, Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 , продовжуючи свою злочинну діяльність, діючи умисно, за попередньою змовою із інженером технічного нагляду ОСОБА_11 , достовірно усвідомлюючи, що ОСОБА_11 не здійснював технічного нагляду за виконанням ОСОБА_7 робіт на території Дорогівської сільської ради, оскільки роботи, передбачені договорами № № 99, 100, 101 від 13.12.2018, які укладені Дорогівською сільською радою із фізичною особою приватним підприємцем ОСОБА_7 , не виконані взагалі, зловживаючи своїм службовим становищем, перебуваючи у службовому кабінеті Дорогівського сільського голови у с. Дорогів, вул. Центральна, 17.12.2018 у графі «Замовник» підписав та завірив відтиском печатки Дорогівської сільської ради складені ОСОБА_11 завідомо неправдиві акти № № 81, 80, 82 здачі приймання робіт за грудень 2018 року до договорів від 14.12.2018 на здійснення технічного нагляду, надавши цим фіктивним документам статусу офіційних.

Безпосередньо після підписання 17.12.2018 та скріплення печаткою Дорогівської сільської ради завідомо неправдивих офіційних документів актів № № 81, 80, 82 здачі приймання робіт за грудень 2018 року до договорів від 14.12.2018 на здійснення технічного нагляду Дорогівський сільський голова ОСОБА_4 , зловживаючи своїм службовим становищем, реалізовуючи спільний із ОСОБА_11 злочинний план, спрямований на заволодіння бюджетними коштами в користь ОСОБА_11 , передав їх для проведення оплати бухгалтеру сільської ради ОСОБА_10 .

На підставі завідомо неправдивих офіційних документів актів № № 81, 80, 82 здачі приймання робіт за грудень 2018 року до договорів від 14.12.2018 на здійснення технічного нагляду платіжними дорученнями від 17.12.2018 № 12 на суму 2290 грн, № 10 на суму 2290 грн, № 8 на суму 2288 грн, проведеними банком 18.12.2018, із розрахункового рахунку Дорогівської сільської ради НОМЕР_2 на рахунок фізичної особи приватного підприємця ОСОБА_11 № НОМЕР_3 , відкритий в Івано-Франківській філії ПАТ КБ «Приват Банк», перераховано грошові кошти в сумі 6868 грн., як оплату за виконання робіт по договорах № № 81, 80, 82 від 14.12.2018, які виконані не були.

Внаслідок спільних умисних протиправних дій приватних підприємців ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , Дорогівського сільського голови ОСОБА_4 , а також інженера технічного нагляду фізичної особи приватного підприємця ОСОБА_11 Дорогівській сільській раді Галицького району спричинено матеріальну шкоду на суму 577060 грн, що більше ніж у шістсот разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент учинення злочину і є особливо великим розміром.

08.04.2020року ОСОБА_4 повідомлено пропідозру увчиненні кримінальнихправопорушень,передбачених ч. 5ст.191,ч.1 ст.366 КК України.

Слідчий в судовому засіданні підтримав подане клопотання та просив його задовольнити.

В судовому засіданні підозрюваний та його захисник не заперечували щодо задоволення внесеного клопотання про відсторонення від посади.

Вивчивши клопотання та докази, якими обґрунтовується клопотання, заслухавши думку учасників процесу, слідчий суддя приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1ст. 154 КПК Українивідсторонення від посади може бути здійснено щодо особи, яка підозрюється або обвинувачується у вчиненні злочину середньої тяжкості, тяжкого чи особливо тяжкого злочину, і незалежно від тяжкості злочину - щодо особи, яка є службовою особою правоохоронного органу.

Частиною другоюстатті 157 КПК Українипередбачено, що при вирішенні питання про відсторонення від посади слідчий суддя, суд насамперед зобов`язаний врахувати наявність правових підстав для відсторонення особи від посади та достатніх доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення, а також наслідки відсторонення від посади для інших осіб в сукупності .

Наявні уматеріалах клопотаннядокази уїх сукупностідають підставислідчому суддіприйти довисновку,що органидосудового розслідуванняобґрунтовано підозрюютьОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та жителя АДРЕСА_3 , українця, громадянина України, з вищою освітою, одруженого, сільського голови Довгівської сільської ради Галицького району Івано-Франківської області, раніше не судимого, у вчиненніінкримінованих йомуправопорушеннях.

26 жовтня 2015 року ОСОБА_4 на чергових місцевих виборах обраний головою Дорогівської сільської ради Галицького району Івано-Франківської області.

Ураховуючи в сукупності те, що ОСОБА_4 підозрюється у вчиненні собливо тяжкого злочину, який був вчинений завдяки тому, що підозрюваний перебував на займаній посаді, пов`язаній з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій і відповідно до Примітки 1 дост. 364 КК Україниє службовою особою, може продовжувати злочинну діяльність, а також негативно впливати на хід досудового слідства та судового розгляду шляхом впливу на підлеглих працівників, інших свідків у цьому провадженні, знищення чи фальсифікації документів, які мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні та знаходяться по місцю роботи підозрюваного, а також те, що згідно ч. 5ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції»особа, якій повідомлено про підозру у вчиненні злочину у сфері службової діяльності, підлягає відстороненню від виконання повноважень на посаді, з огляду на час і місце, колисама подія мала місце, враховуючи також ту обставину, що негативні наслідки у випадку не відсторонення від посади ОСОБА_4 , який підозрюється у вчиненні особливо тяжкого кримінального правопорушення можуть перевищувати необхідність та можливість досягнення завдань у даному кримінальному провадженні, а також наслідки відсторонення підозрюваного від посади для інших осіб слідчий суддя вважає за необхідне заявлене клопотання задовольнити та відсторонити ОСОБА_4 від займаної посади на строк, що не перевищує два місяці, строк обраховувати з дня постановлення ухвали.

Керуючись ст.155-157,534,309,392 КПК України, слідчий суддя,-

у х в а л и в:

Клопотання задовольнити.

Відсторонити підозрюваного ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,уродженця тажителя АДРЕСА_3 , від займаноїпосади головиДорогівської сільськоїради Галицькогорайону Івано-Франківськоїобласті на строк, що не перевищує два місяці до 13 червня 2020 року.

Ухвала слідчого судді діє до 13 червня 2020 року включно та підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Ухвала може бути оскаржена до Івано-Франківського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до апеляційного суду протягом п`яти днів з дня оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудТисменицький районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення13.04.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу88736721
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про відсторонення від посади

Судовий реєстр по справі —352/22/20

Ухвала від 24.07.2020

Кримінальне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

Хоминець М. М.

Ухвала від 28.04.2020

Кримінальне

Івано-Франківський апеляційний суд

Малєєв А. Ю.

Ухвала від 28.04.2020

Кримінальне

Івано-Франківський апеляційний суд

Малєєв А. Ю.

Ухвала від 23.04.2020

Кримінальне

Івано-Франківський апеляційний суд

Малєєв А. Ю.

Ухвала від 23.04.2020

Кримінальне

Івано-Франківський апеляційний суд

Малєєв А. Ю.

Ухвала від 21.04.2020

Кримінальне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

Струтинський Р. Р.

Ухвала від 21.04.2020

Кримінальне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

Струтинський Р. Р.

Ухвала від 16.04.2020

Кримінальне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

Струтинський Р. Р.

Ухвала від 13.04.2020

Кримінальне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

Струтинський Р. Р.

Ухвала від 10.04.2020

Кримінальне

Тисменицький районний суд Івано-Франківської області

Струтинський Р. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні