Ухвала
від 30.04.2020 по справі 411/2063/13-ц
КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

30 квітня 2020 р. м. Кремінна

Справа № 411/2063/13-ц

Провадження № 6/414/60/2020

Суддя Кремінського районного суду Луганської області Панчук М.В., перевіривши дотримання вимог ст.ст. 175 , 177, 441 ЦПК України при зверненні ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце реєстрації АДРЕСА_1 , місце реєстрації ВПО: АДРЕСА_2 ) про скасування тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, заінтересована особа: Голубівський міський відділ Державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків) (ЄДРПОУ 34945852, місце знаходження Луганська область, смт. Новопсковськ, вул. Українська, 114) ,

встановив:

представник ОСОБА_1 звернулася у Кремінський районний суд Луганської області в інтересах ОСОБА_2 з заявою про скасування тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, заінтересована особа: Голубівський міський відділ Державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків).

Ухвалою суду від 10.04.2020 р. заяву було залишено без руху та надано строк для усунення недоліків. У встановлений строк вказані недоліки були усунуті, а відтак заява подана з додержанням вимог ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної юрисдикції Кремінського районного суду Луганської області.

Також представником заявника було заявлено клопотання про залучення до участі у справі заінтересованою особою Білокуракінське об`єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області в особі Троїцького відділу Білокуракінського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області.

Справа підсудна Кремінському районному суду згідно ст. 28 ЦПК України.

Підстави для повернення заяви відсутні.

З огляду на зазначене, суд приходить до висновку про необхідність прийняття заяви до свого провадження. Розгляд заяви проводити з викликом сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи та необхідно витребувати документи.

Крім того, з метою повного та всебічного розгляду справи, суд приходить до висновку про задоволення клопотання представника заявника щодо залучення до участі у справі в якості заінтересованої особи Білокуракінське об`єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області в особі Троїцького відділу Білокуракінського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області, оскільки стягувачем у виконавчих провадженнях є УПФУ у м. Кіровськ, а функції з обслуговування страхувальників, які перебувають на обліку в управлінні ПФУ в м. Кіровську покладено на Троїцький відділ Білокуракинського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області, а тому судове рішення по справі може вплинути на його права та обов`язки.

На підставі викладеного, керуючись ст. 441 ЦПК України, суддя

ухвалив:

прийняти заяву ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 про скасування тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України, заінтересована особа: Голубівський міський відділ Державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків).

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 26 травня 2020 року на 10 год. 00 хв. год. в залі судових засідань Кремінського районного суду Луганської області (Луганська область, м. Кремінна, площа Красна, 5) з викликом сторін у судове засідання.

Клопотання представника заявника про залучення заінтересованої особи - задовольнити.

Залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи Білокуракінське об`єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області (ЄДРПОУ 41246789, місце знаходження 92200 Луганська область, Білокуракінський район, смт. Білокуракіне, вул.. Історична, 81) в особі Троїцького відділу Білокуракінського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області (місце знаходження 92100, Луганська область, Троїцький район, смт. Троїцьке, вул. Перемоги, 77).

Явка державного виконавця Голубівського міського відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків) - є обов`язковою.

Зобов`язати Голубівський міський відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків) та Білокуракінське об`єднане управління Пенсійного фонду України Луганської області в особі Троїцького відділу Білокуракінського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Луганської області надати свої пояснення на предмет підтвердження або спростування зазначеної заявником інформації в заяві.

Витребувати у Голубівського міського відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків) виконавче провадження №37890462, виконавче провадження №38266493, виконавче провадження №37330511.

Витребувані документи надати Кремінському районному суду Луганської області протягом п`яти днів, з дня отримання даної ухвали.

Витребувати у Кремінського районного суду Луганської області відомості щодо передачі судових справ (у паперовому або електронному вигляді) із Кіровського міського суду Луганської області до Кремінського районного суду Луганської області та у разі передачі справ витребувати із канцелярії Кремінського районного суду цивільну справу 411/2063/13-ц, провадження № 6/411/64/2013 за поданням державного виконавця ВДВС Кіровського МУЮ про заборону виїзду за кордон ОСОБА_2 .

Роз`яснити, що відповідно до ч. 7, 8 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України .

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://km.lg.court.gov.ua/sud1212/.

Копію ухвали надіслати заявнику.

Копію ухвали разом із копією заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати іншим учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя М.В. Панчук

Дата ухвалення рішення30.04.2020
Оприлюднено05.05.2020
Номер документу89050033
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —411/2063/13-ц

Ухвала від 11.09.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Панчук М. В.

Ухвала від 01.09.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Панчук М. В.

Постанова від 13.08.2020

Цивільне

Луганський апеляційний суд

Орлов І. В.

Постанова від 13.08.2020

Цивільне

Луганський апеляційний суд

Орлов І. В.

Ухвала від 20.07.2020

Цивільне

Луганський апеляційний суд

Орлов І. В.

Ухвала від 16.07.2020

Цивільне

Луганський апеляційний суд

Орлов І. В.

Ухвала від 17.06.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Панчук М. В.

Ухвала від 27.05.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Панчук М. В.

Ухвала від 26.05.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Панчук М. В.

Ухвала від 30.04.2020

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Панчук М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні