Ухвала
від 06.05.2020 по справі 520/6732/19
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61022, м. Харків, майдан Свободи, 6, inbox@adm.hr.court.gov.ua, ЄДРПОУ: 34390710

УХВАЛА

"06" травня 2020 р. Справа № 520/6732/19

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Бабаєв А.І., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Лінктрейдінг про заміну сторони виконавчого провадження та встановлення судового контролю за виконанням судового рішення по справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Лінктрейдінг до Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області, Державної фіскальної служби України про скасування рішень та зобов`язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ :

05.05.2020 року Товариства з обмеженою відповідальністю Лінктрейдінг звернулось до Харківського окружного адміністративного суду з заявою про заміну сторони виконавчого провадження та встановлення судового контролю за виконанням судового рішення по справі, в якій просить суд:

- допустити заміну ГУ ДФС у Харківській області, як сторони по справі і боржника у виконавчому провадженні правонаступником - ГУ ДПС у Харківській області;

- допустити заміну ДФС України як сторони по справі і боржника у виконавчому провадженні правонаступником - ДПС України;

- встановити судовий контроль за виконанням рішення Харківського окружного адміністративного суду від 23.09.2019 по справі № 520/6732/19, зобов`язавши ДПС України протягом 10 робочих днів з дня отримання цієї ухвали подати безпосередньо до суду звіт про виконання судового рішення.

Згідно з ч.1 ст.382 Кодексу адміністративного судочинства України суд, який ухвалив судове рішення в адміністративній справі, може зобов`язати суб`єкта владних повноважень, не на користь якого ухвалене судове рішення, подати у встановлений судом строк звіт про виконання судового рішення.

Відповідно до ст. 379 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, які звернулися з поданням (заявою), та учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. 379 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ :

Призначити розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Лінктрейдінг про заміну сторони виконавчого провадження та встановлення судового контролю за виконанням судового рішення по справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Лінктрейдінг до Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області, Державної фіскальної служби України про скасування рішень та зобов`язання вчинити певні дії на 15.05.2020 року о 09:30 год . у відкритому судовому засіданні у приміщенні Харківського окружного адміністративного суду за адресою: м. Харків, майдан Свободи, 6, зал № 9.

Запропонувати ГУ ДФС у Харківській області, ГУ ДПС у Харківській області, ДФС України та ДПС України надати правову позицію щодо заяви Товариства з обмеженою відповідальністю Лінктрейдінг про заміну сторони виконавчого провадження та встановлення судового контролю за виконанням судового рішення по справі.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі знаходиться за посиланням: http://adm.hr.court.gov.ua/sud2070/.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Адміністративна справа розглядається суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бабаєв А.І.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.05.2020
Оприлюднено07.05.2020
Номер документу89086574
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —520/6732/19

Ухвала від 15.05.2020

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 06.05.2020

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 28.12.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Жигилій С.П.

Ухвала від 03.12.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Жигилій С.П.

Ухвала від 13.11.2019

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Жигилій С.П.

Рішення від 10.10.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Рішення від 10.10.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Рішення від 23.09.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Рішення від 23.09.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

Ухвала від 10.09.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бабаєв А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні