Ухвала
від 04.06.2020 по справі 377/782/19
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 377/782/19 Головуючий у суді І інстанції Теремецька Н.Ф.

Провадження № 22-ц/824/7493/2020 Доповідач у суді ІІ інстанції Ігнатченко Н.В.

У Х В А Л А

4 червня 2020 року м. Київ

Київський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - Ігнатченко Н.В.,

суддів: Голуб С.А., Таргоній Д.О.,

заслухавши доповідь судді - доповідача Ігнатченко Н.В. щодо проведення підготовчих дій у цивільній справі за апеляційною скаргою Державного спеціалізованого підприємства Чорнобильська АЕС на рішення Славутицького міського суду Київської області від 26 лютого 2020 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного спеціалізованого підприємства Чорнобильська АЕС , третя особа - Первинна профспілкова організація Державного підприємства Управління забезпечення функціонування об`єктів Чорнобильської АЕС , про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

в с т а н о в и в:

27 квітня 2020 року відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою ДСП Чорнобильська АЕС на рішення Славутицького міського суду Київської області від 26 лютого 2020 року про задоволення позову у зазначеній вище справі.

Вимоги статті 361 ЦПК України судом виконані, підготовка справи до розгляду проведена в обсязі, визначеному статтею 365 ЦПК України.

Відзив позивача на апеляційну скаргу у строк, який встановлений судом в ухвалі про відкриття апеляційного провадження, не надійшов.

Разом з тим, за змістом положень Закону України від 30 березня 2020 року № 540- IX Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19) під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID -19) строки, які визначені, зокрема в статтях 360, 371 ЦПК України щодо подання відзиву та розгляду апеляційної скарги продовжуються на строк дії такого карантину.

В апеляційній скарзі представник відповідача за довіреністю - Гарнага П.А. просив проводити розгляд справи за участі представників сторін.

Також на електронну адресу апеляційного суду надійшла заява представника позивача - адвоката Хом'яка В.П. про розгляд справи в судовому засіданні з викликом сторін.

Відповідно до частини третьої статті 368 ЦПК України розгляд справ у суді апеляційної інстанції здійснюється в судовому засіданні з повідомленням учасників справи, крім випадків, передбачених статтею 369 цього Кодексу

Згідно із частиною першою, третьою статті 369 ЦПК України апеляційні скарги на рішення суду у справах з ціною позову менше ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, крім тих, які не підлягають розгляду в порядку спрощеного позовного провадження, розглядаються судом апеляційної інстанції без повідомлення учасників справи.

З урахуванням конкретних обставин справи суд апеляційної інстанції може розглянути апеляційну скаргу, зазначені в частинах першій цієї статті, у судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи.

Враховуючи характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі, з метою повного та всебічного встановлення обставин справи, колегія суддів дійшла висновку, що справу необхідно призначити до розгляду у судовому засіданні суду апеляційної інстанції з повідомленням (викликом) учасників справи.

Керуючись статтями 365 - 369 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Закінчити проведення підготовчих дій у цивільній справі за апеляційною скаргою Державного спеціалізованого підприємства Чорнобильська АЕС на рішення Славутицького міського суду Київської області від 26 лютого 2020 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Державного спеціалізованого підприємства Чорнобильська АЕС , третя особа - Первинна профспілкова організація Державного підприємства Управління забезпечення функціонування об`єктів Чорнобильської АЕС , про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу .

Клопотання Державного спеціалізованого підприємства Чорнобильська АЕС та ОСОБА_1 про розгляд справи з повідомленням учасників справи задовольнити.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 8 липня 2020 року о 11 год. 00 хв. в приміщенні Київського апеляційного суду (м. Київ, вул. Солом`янська 2-а), повідомивши учасників справи про дату, час та місце розгляду справи.

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дня її постановлення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий

Судді:

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення04.06.2020
Оприлюднено05.06.2020
Номер документу89648638
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —377/782/19

Постанова від 16.09.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Ігнатченко Ніна Володимирівна

Ухвала від 04.06.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Ігнатченко Ніна Володимирівна

Ухвала від 27.04.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Ігнатченко Ніна Володимирівна

Рішення від 26.02.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Рішення від 26.02.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 21.01.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 21.01.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 17.01.2020

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 07.11.2019

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 15.10.2019

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні