Ухвала
від 01.02.2010 по справі 2-1455/10
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

№2-1455/10

У X В А Л А

01 лютого 2010 року Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Озерянської Ж.М.,

при секретарі Волинець Т.І.,

з уч.адвоката Чекалкіної Л.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в сел.Ювілейному цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Підгородненської міської ради про встановлення факту прийняття спадщини та про визнання права власності в порядку спадкування за законом на частину домоволодіння та за зустрічною позовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 про визнання права власності на частину домоволодіння у порядку спадкування за законом та за зустрічною позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 про визнання права власності на частину домоволодіння у порядку спадкування за законом,

встановив:

У провадженні Дніпропетровського районного суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Підгородненської міської ради про встановлення факту прийняття спадщини та про визнання права власності в порядку спадкування за законом на частину домоволодіння та за зустрічною позовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 про визнання права власності на частину домоволодіння в порядку спадкування за законом та за зустрічною позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 про визнання права власності на частику домоволодіння в порядку спадкування за законом.

У судовому засіданні сторони дійшли мирової угоди та подали мирову уроду у письмовій формі згідно якої:

Позивачка за первісним позовом ОСОБА_1 відмовляється від вимоги про встановлення факту прийняття спадщини та визнання права власності в порядку спадкування за законом на частину домоволодіння АДРЕСА_1 .

Позивачка ОСОБА_3 за зустрічною позовною заявою відмовляється від вимоги про визнання права власності на частину вищевказаного домоволодіння в порядку спадкування за законом на користь ОСОБА_2 .

При цьому визнається за ОСОБА_2 право власності на 1/2 частину домоволодіння АДРЕСА_1 та за ОСОБА_4 право власності на 1/4 частину домоволодіння АДРЕСА_1 у порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_5 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Заслухавши пояснення сторін, їх представників, ознайомившись з матеріалами справи, роз`яснивши сторонам наслідки укладення та затвердження мирової угоди, суд вважає за необхідне мирову угоду сторін затвердити, а справу провадженням закрити, оскільки мирова угода укладена у письмовій формі, підписана сторонами, не порушує права, свободи та інтереси сторін та не суперечить закону.

Керуючись ст.175, п.4 ч.1 ст.205 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Визнати та затвердити мирову угоду, укладену між ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 по даній цивільній справі на таких умовах:

ОСОБА_1 відмовляється від позову про встановлення факту прийняття спадщини та про визнання права власності на частину домоволодіння АДРЕСА_1 в порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_5 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

ОСОБА_3 відмовляється від позову про визнання права власності на частину домоволодіння АДРЕСА_1 в порядку спадкування за законом після смерті ОСОБА_5 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 на користь ОСОБА_2 .

Визнати за ОСОБА_2 право власності на 1/2 частину домоволодіння АДРЕСА_1 , яке складається з житлового будинку А загальною площею 44 кв.м., житловою площею 36.5 кв.м. з прибудовою а , літню кухню Б з прибудовою б ,сарай В , погріб Г ,колодязь К ,огорожі з воротами №2-5, в порядку спадкуванням за законом після смерті батька ОСОБА_5 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Визнати за ОСОБА_4 право власності на 1/4 частину домоволодіння АДРЕСА_1 , яке складається з житлового будинку А загальною площею 44 кв.м., житловою площею 36.5 кв.м. з прибудовою а , літню кухню Б з прибудовою б ,сарай В , погріб Г ,колодязь К ,огорожі з воротами №2-5, в порядку спадкування за законом після смерті чоловіка ОСОБА_5 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Підгородненської міської ради про встановлення факту прийняття спадщини та про визнання права власності в порядку спадкування за законом та за зустрічною позовною заявою ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , ОСОБА_4 про визнання права власності на частину домоволодіння в порядку спадкування за законом та за зустрічною позовною заявою ОСОБА_4 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_1 про визнання права власності на частину домоволодіння у порядку спадкування за законом - закрити.

Заяву про апеляційне оскарження ухвали суду може бути подано протягом п`яти днів з дня проголошення ухвали. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя: Озерянська Ж.М.

Дата ухвалення рішення01.02.2010
Оприлюднено16.06.2020
Номер документу89810774
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на частину домоволодіння у порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —2-1455/10

Ухвала від 23.03.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Ухвала від 20.02.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Сегеда О. М.

Ухвала від 18.01.2023

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Гримайло А. М.

Ухвала від 01.12.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Гримайло А. М.

Ухвала від 04.02.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Ольховський Є. Б.

Ухвала від 27.01.2022

Цивільне

Ленінський районний суд м.Харкова

Ольховський Є. Б.

Ухвала від 25.11.2021

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Подус Г. С.

Ухвала від 11.08.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мирончук Н. В.

Ухвала від 16.11.2012

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

Ухвала від 16.11.2012

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Слободян Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні