Ухвала
від 15.06.2020 по справі 639/3072/20
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД


Справа 639/3072/20 Головуючий суддя І інстанції ОСОБА_1

Провадження № 11-сс/818/1189/20 Суддя доповідач ОСОБА_2

Категорія: у порядкуКПК України

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 червня 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Харківського апеляційного суду у складі:

головуючого - ОСОБА_2 ,

суддів - ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

за участю секретаря - ОСОБА_5 ,

прокурора - ОСОБА_6 ,

представників власника майна - ОСОБА_7 , ОСОБА_8

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові матеріали за апеляційною скаргою прокурора Харківської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_6 на ухвалу слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 01.06.2020 про залишення без задоволення клопотання прокурора Новобаварського відділу Харківської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_6 про арешт майна по кримінальному провадженню, внесеному до ЄРДР за № 42020220000000205 від 15.04.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України, -

в с т а н о в и л а :

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Харкова від 01.06.2020 у задоволенні клопотання прокурора Новобаварського відділу Харківської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_6 про арешт майна відмовлено.

Зобов`язано слідчих слідчої групи Новобаварського ВП ГУНП в Харківській області негайно повернути ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» майно та документи, вилучені в ході обшуку 22.05.2020 за місцем здійснення діяльності ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, відповідно до переліку, зазначеному в протоколі обшуку.

Не погодившись з вказаним рішенням суду, прокурор у кримінальному провадженні звернувся з апеляційною скаргою, в якій просить ухвалу слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 01.06.2020 про відмову у задоволенні клопотання прокурора Новобаварського відділу Харківської місцевої прокуратури № 2 про арешт майна, вилученого під час обушку у нежитловому приміщенні, де здійснюють свою діяльність працівники ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр», розташованого за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А скасувати; постановити нову ухвалу, якою накласти арешту на вилучене під час обшуку майно, відповідно до переліку, зазначеному в протоколі обшуку, із забороною відчуження, розпорядження та користування вказаними документами. Визначити місцем зберігання речей та документів Новобаварський ВП ГУНП в Харківській області, розташований за адресою: м. Харків, при. Любові Малої, 45.

Доводи апеляційної скарги мотивовані тим, що ухвалою слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 21.05.2020 надано дозвіл на проведення обшуку у нежитловому приміщенні, де здійснюють свою діяльність працівники ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр», яке знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення.

22.05.2020 на підстав вищевказаної ухвали слідчого судді за вказаною адресою в ході обшуку виявлено та вилучено майно, перелік якого зазначений у протоколі обшуку.

У зв`язку з тим, що вилучені під час обшуку документи є предметами кримінального правопорушення, по яким необхідно з`ясувати законність їх складання, відповідність чинному законодавства, а також провести ряд слідчих дій, тому в ході досудового слідства виникла необхідність накласти арешт на вилучене майно.

Постановою слідчого від 23.05.2020 вищевказані документи визнані речовими доказами у кримінальному провадженні № 42020220000000205 від 15.04.2020 за ознаками складу кримінального правопорушення-злочину, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України.

Крім того, 13.05.2020 постановою прокурора, у вказаному провадженні призначено судово-економічну експертизу.

З метою повного та об`єктивного дослідження, 18.05.2020 експертом до Новобаварського відділу Харківської місцевої прокуратури № 2 направлено клопотання про надання додаткових документів, зокрема й тих, які вилучені під час обшуку у нежитловому приміщенні, де здійснюють свою діяльність працівники ТОВ «Фінансова компанія «Платіжна компанія «Платіжний центр», яке знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення.

Прокурор вважав, що сукупність викладеного в достатній мірі свідчить про відповідність вилученого майна критеріям речових доказів, визначеним статтею 98 КПК України. Зокрема, вилучені під час обшуку документи можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Заслухавши доповідь судді-доповідача, пояснення прокурора, який підтримав доводи апеляційної скарги, представників власників майна адвокатів ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , які заперечували проти задоволення апеляційної скарги, дослідивши матеріали провадження та перевіривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів приходить до наступного висновку.

Відмовляючи у задоволенні клопотання прокурора про арешт майна по кримінальному провадженню № 42020220000000205 від 15.04.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України, слідчий суддя виходив із тих обставин, що прокурором у клопотанні не доведено, що вилучені в ході обшуку документи є предметом скоєння кримінального правопорушення, та зазначено, що вони ймовірно несуть на собі сліди кримінального правопорушення. Крім того, слідчий суддя зазначав, що ухвалою слідчого судді про надання дозволу на обшук не було надано дозвіл на вилучення майна електронних терміналів (електронних систем) та карток електронної оплати проїзду в міському електротранспорті. Посилання прокурора на призначення у кримінальному провадженні судово-економічної експертизи та необхідність заарештувати вилучене майно для забезпечення проведення експертного дослідження не ґрунтується на законі та спростовується клопотанням експерта, дослідженим судом, в якому експерт просить надати оригінали або копії запитуваних документів. Слідчий суддя прийшов до висновку, що слідчим та прокурором не доведені підстави накладення арешту на майно, а також наявність ризиків, передбачених частиною 2 статті 170 КПК України, що у відповідності до положень частини 1 статті 173 КПК України, є підставою для відмови у задоволенні клопотання про арешт майна.

З таким висновком слідчого судді апеляційний суд у повному обсязі погодитись не може, виходячи з наступного.

Як вбачається з матеріалів справи в провадженніСВ Новобаварського ВП ГУНП у Харківській області перебуває кримінальне провадження, внесене до ЄРДР за № 42020220000000205 від 15.04.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України.

З метою встановлення фактичних обставин кримінального правопорушення, 22.05.2020 на підставі ухвали слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 21.05.2020 проведено обшук у нежитловому приміщенні, де здійснюють свою діяльність працівники ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр», яке знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, в ході якого виявлено та вилучено майно, перелік якого зазначено в протоколі обшуку.

Постановою слідчого СВ Новобаварського ВП ГУНП в Харківській області ОСОБА_9 від 23.05.2020 визнано в якості речового доказу по кримінальному провадженню № 42020220000000205 від 15.04.2020 майно, що було вилучено під час проведення обшуку 22.05.2020 в період часу з 09:03 по 20:58 год. за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А.

Зі змісту клопотання прокурора слідує, що досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи КП «Харківпасс» за попередньою змовою з ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» заволоділи бюджетними коштами під час впровадження системи «Електронний квиток».

Також проведеними заходами встановлено, що фактично ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» здійснює свою діяльність за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, де на даний час також знаходяться документи щодо функціонування та впровадження системи «Електронний квиток» у міському електричному транспорті м. Харкова.

Прокурор зазначав, що на даний час необхідно провести комплекс заходів забезпечення кримінального провадження, з метою встановлення місць знаходження та вилучення речових доказів, швидкого та повного розслідування кримінального провадження з тим, щоб виявити обсяг наслідків, спричинених протиправною діяльністю, визначити обсяг вини, для правильної та неупередженої кваліфікації діяння, встановлення кола осіб, причетних до скоєння кримінальних правопорушень та притягнення винних осіб до відповідальності.

Ухвалою слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 21.05.2020 надано дозвіл на проведення обшуку у нежитловому приміщенні, де здійснюють свою діяльність працівники ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр», яке знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення.

Зокрема, зазначеною ухвалою надано дозвіл на проведення обшуку у нежитловому приміщенні, де здійснюють свою діяльність працівники ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр», яке знаходиться за адресою: за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, з метою виявлення та вилучення актів (довідок) ревізії ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» щодо функціонування системи «Електронний квиток» («E-Ticket»); Інвестиційний договорів з усіма додатками щодо функціонування системи «Електронний квиток» («E-Ticket»), в тому числі Графік реалізації проекту системи «Електронний квиток» («E-Ticket»); Інвестиційний проект зі змінами та доповненнями; Первинні бухгалтерські документи та облікові регістри (банківські виписки, платіжні доручення, оборотно-сальдові відомості по рахунку 301 (з субрахунками) (або меморіальні ордери, картки рахунку), на яких відповідно до обраної облікової політики ведеться облік зарахування грошових коштів на поточні рахунки ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» від контрагентів: КП «Харківський метрополітен», КП «Тролейбусне депо №2», КП «Тролейбусне депо №3», КП «Салтівське трамвайне депо», КП «Жовтневе трамвайне депо»; Первинні бухгалтерські документи (акти виконаних робіт) та облікові регістри (оборотно-сальдові відомості, меморіальні ордери, картки рахунків) на яких відповідно до обраної облікової політики ведеться облік виконаних робіт (наданих послуг) контрагентам: КП «Харківський метрополітен», КП «Тролейбусне депо №2», КП «Тролейбусне депо №3», КП «Салтівське трамвайне депо», КП «Жовтневе трамвайне депо», з розшифровкою кожної господарської операції та додаванням первинного документу, на підставі якого здійснена господарська операція; Первинні бухгалтерські документи та облікові регістри (банківські виписки, платіжні доручення, оборотно-сальдові відомості по рахунку 301 (з субрахунками) (або меморіальні ордери, картки рахунку), на яких відповідно до обраної облікової політики ведеться облік перерахування грошових коштів з поточних рахунків КП «Харківпасс» на адресу «Фінансової компанії «Платіжний центр», з розшифровкою кожної господарської операції та додаванням первинного документу, на підставі якого здійснена господарська операція; Акти звірки, та/або документи, складені на виконання п. 5.1.6 Договору, у формі, яка погоджена учасниками договору, щодо проведення взаєморозрахунків, відповідно до інвестиційного договору б/н від 28.12.2016 б/н від 21.12.2018, б/н від 28.02.2019, б/н від 26.06.2019 та з усіма додатками та додатковими угодами до них; Перелік рахунків, відкритих ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» в установах банків; Договори з контрагентам: КП «Харківський метрополітен», КП «Тролейбусне депо №2», КП «Тролейбусне депо №3», КП «Салтівське трамвайне депо», КП «Жовтневе трамвайне депо» з додатковими угодами; Договори з КП «Харківпасс» щодо впровадження та функціонування системи «Електронний квиток» («E-Ticket»); Акти введення та інші документи щодо експлуатації системи «Електронний квиток» («E-Ticket»); інформацію щодо працівників ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр»; Статут ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр»; документальні матеріали щодо постановки на баланс або поза баланс терміналів, які використовуються в ході роботи системи «Електронний квиток» («E-Ticket»), а також їх походження (документи щодо придбання терміналів, їх виробника, технічна документація, тощо); документи щодо перемоги в конкурсі на вибір інвестора, що проводився Департаментом інфраструктури Харківської міської ради; документи щодо закупки програмного забезпечення для терміналів, їх обслуговування та розміщення в відведених місцях Комунальними підприємствамиперевізниками; відповідність терміналів системи «Електронний квиток» проектній документації, підтвердження права власності або використання програмного забезпечення системи «Електронний квиток» та інші документи щодо впровадження та функціонування системи «Електронний квиток» («E-Ticket») за період з 01.07.2019 по теперішній час.

З огляду на викладене, дозволу на виявлення та вилучення Термінали для проїзду за допомогою карток «Е-ticket», запаковані наступним чином: картонна коробка об. № 2 20 шт.; картонна коробка об. № 3 20 шт.; картонна коробка об. № 4 20 шт.; картонна коробка об. № 5 20 шт.; картонна коробка об. № 6 20 шт.; картонна коробка об. № 7 20 шт.; картонна коробка об. № 8 10 шт.; валідаторні картки та 2 акумуляторні батареї; картонна коробка об. № 9 7 шт.; картонна коробка об. № 10 12 шт., а також 85 коробок з пластиковими картками «E-ticket», які були вилучені під час вказаної слідчої дії, вищезазначеною ухвалою слідчого судді не надавалося.

За таких підстав, колегія суддів вважає висновок слідчого судді щодо відмови у задоволенні клопотання прокурора в цій частині є законним та обґрунтованим.

Разом з цим, відповідно до положень статті 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Згідно частини 2 статті 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Колегія суддів, дослідивши матеріали судового провадження, клопотання прокурора про арешт майна від 25.05.2020 вважає, що є достатні підстави вважати, що вилучене в ході обшуку 22.05.2020 в період часу з 09:03 по 20:58 год. за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, майно, за виключенням електронних терміналів (електронних систем) та карток електронної оплати проїзду в міському електротранспорті, має значення для кримінального провадження та може бути використане для доказування, оскільки воно зберегло на собі сліди кримінального правопорушення та містить відомості, які можливо використати як доказ фактів та обставин, що досліджуються у ході досудового розслідування, а також необхідно для проведення відповідних експертних досліджень.

Апеляційний суд погоджується з доводами прокурора, що вказане майно відповідає критеріям визначеним статтею 98 КПК України, оскільки зберегло на собі сліди кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України, та має бути використано для проведення подальших слідчих (розшукових) дій, має значення для подальшого встановлення кола осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення, а також містить інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Враховуючи вищевикладене, колегія суддів приходить до висновку, що прокурором доведена необхідність у накладенні арешту на вказане майно,з метою повного, об`єктивного та всебічного встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення, забезпечення в якості речових доказів вказаного майна, виникла необхідність у накладенні арешту на майно. Тому за наведених обставин судова колегія вважає обґрунтованими доводи апеляційної скарги прокурора в цій частині та приходить до висновку про необхідність часткового задоволення клопотання прокурора та накладення арешту на документацію ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» щодо функціонування системи «Електронний квиток», яка була вилучена під час обшуку, проведеного 22.05.2020 в період часу з 09:03 по 20:58 год. за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, оскільки не застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна може в подальшому перешкодити кримінальному провадженню.

Колегія суддів вважає, що арешт вказаного майна на даному етапі досудового розслідування, виправдовує втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження.

При цьому, апеляційний суд звертає увагу на те, що ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр» не позбавлено можливості в порядку статті 174 КПК України ставити питання про скасування арешту майна після проведення відповідних експертних досліджень.

З урахуванням встановлених обставин колегія суддів вважає частково обґрунтованими доводи апеляційної скарги прокурора та приходить до висновку, що ухвала слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 01.06.2020 підлягає скасуванню в частині відмови у задоволенні клопотання прокурора про арешт документації ТОВ «Фінансова компанія «Платіжний центр», що пов`язано із функціонуванням системи «Електронний квиток», яка була вилучена під час обшуку, проведеного 22.05.2020 в період часу з 09:03 по 20:58 год. за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, та задоволення апеляційної скарги прокурора в цій частині.

Керуючись ст.ст. 404, 405, 407, 418, 419, 424 КПК України, -

п о с т а н о в и л а:

Апеляційну скаргу прокурора Харківської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_6 задовольнити частково.

Ухвалу слідчого судді Жовтневого районного суду м. Харкова від 01.06.2020 скасувати в частині відмови у задоволенні клопотання прокурора Новобаварського відділу Харківської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_6 про арешт майна, вилученого під час обшуку, проведеного 22.05.2020 у нежитловому приміщенні, розташованого за адресою: м. Харків, вул. Гіршмана, 4-А, у кримінальному провадженні, внесеного до ЄРДР за № 42020220000000205 від 15.04.2020, за ознаками складу кримінального правопорушення-злочину, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України, а саме:

-накладна на приміщення №38 від 04.03.2019 на 1 арк.;

-накладна на приміщення № 38 від 04.03.2019 на 1 арк.;

-накладна на приміщення № 43 від 04.03.2019 на 1 арк.;

-накладна на приміщення № 43 від 04.03.2019 на 1 арк.;

-Інструкція у використанні Р08-терміналу № 8219 на 1 арк.;

-додаток на 1 арк.;

-Акт здачі-приймання робіт (надання послуг): 133892/1, 133892/1, 133960/1, 133961/1, 133962/1, 133963/1, 133977/1, 133773/1, 133976/1, 133693/1, 133692/1, 133774/1, 11826/1, 133825/1, 133824/1, 133763/1, 133974/1, 133975/1, 133807/1, 133785/1, 133786/1, 133772/1, 133990/1, 133989/1, 133929/1, 133930/1, 133931/1, 133932/1, 133932/1, 133877/1, 133712/1, 133711/1, 133710/1, 133795/1, 133987/1, 133939/1, 133940/1, 133941/1, 133942/1, 1338/8/1, 133709/1, 133794/1, 133762/1, 133704/1, 133703/1, 133793/1, 133761/1, 133951/1, 133952/1, 133953/1, 133954/1, 133690/1, 133702/1, 133701/1, 133691/1, 133846/1, 133845/1, 133782/1, 133835/1, 133764/1, 133753/1, 133996/1, 133918/1, 133919/1, 133920/1, 133921/1, 133995/1, 133784/1, 133860/1, 133861/1, 133862/1, 134009/1, 133743/1, 133742/1, 133741/1, 133806/1, 134007/1, 133869/1, 133870/1, 133871/1, 134006/1, 134005/1, 133815/1, 133805/1, 133816/1, 133804/1, 133848/1, 133879/1, 133880/1, 133881/1, 133882/1, 133817/1, 133732/1, 133730/1,133731/1, 133729/1, 133847/1, 133744/1, 133859/1, 133893/1, 133894/1, 133895/1, 133783/1, 133750/1, 133723/1, 133722/1, 133721/1, 133720/1, 133751/1, 133752/1, 133998/1, 133905/1, 133906/1, 133907/1, 133908/1, 133997/1, 133838/1, 133837/1, 133836/1, 133771/1;

-Акт здачі-приймання виконаних робіт послу від 30.04.2020 за номерами від 776 по 808 включно, загалом на 33 арк.;

-Акт здачі-приймання робіт надання послуг від 30.04.2020 у кількості 119 документів;

-Копія акту №134347/1 про надання послуг на 1 арк.

-Документи ТОВ «Фінансова компанія Платіжний центр» квітень 2020 - на 55 арк.;

-Папка чорного кольору з документами «Додаток до Договору №СК-ПК- 1 1/12-19 від 11.12.2019 на 8 арк.;

-Чорна папка з документами:

-виписка з особового рахунку 20.05.2020 по 20.05.2020 АТ «Мегабанк» на 1 арк.

-виписка з особового рахунку на 8 арк.,

-виписка з особового рахунку на 19 арк.,

-виписка з особового рахунку період 04.05.2020 по 18.05.2020 на 1 арк.,

-виписка з особового рахунку період 06.05.2020 по 06.05.2020 на 1 арк.,

-Фінансовий звіт на 8 арк.;

-Синя папка з заявками «Харківпасс»: №49 на 5 арк., №49 на 2 арк., №48 на 2 арк., № 48 на 3 арк., № 48 на 2 арк., № 47 на 2 арк., № 46 на 3 арк., № 47 на 3 арк., № 46 на 2 арк., № 45 на 3 арк., № 44 на 4 арк., № 43 на 4 арк., № 50 на 4 арк., № 51 на 3 арк., № 50 на 2 арк., № 51 на 2 арк., № 52 на З арк., № 53 на 3 арк., № 54 на 3 арк., № 55 на 3 арк., № 56 на 3 арк.;

-Чорна папка з актами надання послуг на 57 арк.;

-Папка з написом «Финансовая налоговая статистическая и прочая отчетность 2019»;

-Договір зберігання майна з актами приймання-передачі на 8 арк.;

-Чорна папка з актами здачі-приймання та надання послуг на 32 арк.; Податкова накладна 03.04.2020 № 6 на 1 арк.;

-Податкова накладна 03.04.2020 № 5 на 1 арк.;

-Паперова папка з написом 1 кв. 2020 акт/смета - на 78 арк.;

-Акт приймання-передачі майна на 23 арк.;

-Файл з актами надання послуг та здачі-приймання робіт на 93 арк.; Квитанції на 49 арк.;

-Квитанція в кількості 1 одиниці;

-Звіт про фінансовий стан за 2019 рік на 2 арк.;

-Довідка про фінансові результати на 2 арк.;

-Файл з примітками до річної фінансової звітності 28 арк.;

-Звіт на 2 арк.;

-Договір купівлі продажу № КП 01/01- 2 на 3 арк.;

-Червона папка з банківськими виписками АТ «Банк інвестицій та заощаджень»;

-Зошит з чорновими записами;

-Файл в якому 49 арк.;

-Файл з довідками «Банк інвестицій та заощаджень» на 44 арк.;

-Файл з розпорядженням на 9 арк.;

-Договір про фінансову допомогу на 15 арк.;

-Договір №20200423/5В-2 на 1 арк.;

-Акт прийому передачі №20200423/5В-2 на 1 арк.

-Додатковий договір № 1 на 1 арк.;

-Інвестиційний договір з додатками (копія) 22 арк.;

-Звіт про послуги за договором № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 9 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Звіт № 29/07-19/М на 6 арк.;

-Лист КП «Харківський метрополітен» з додатком на 4 арк.;

-Роздруківка скрін-шоту електронного листа на 4 арк.;

-Лист з додатком на 5 арк.;

-Додаткова угода від 28.12.2016 на 6 арк.;

-Копія договору підряду на 8 арк.;

-Копія реєстру зареєстрованих проїздів на 5 арк.;

-Роздруківка проекту змін КП «Харківпасс» на 2 арк.;

-Роздруківка рішення ХМР на 3 арк.;

-Роздруківка договору між КП «Харківський метрополітен» та ТОВ «Фінансова компанія Платіжний центр» на 7 арк.;

-Чернетка на 1 арк.;

-Роздруківка «впровадження автоматизованої системи обліку проїзду» на 5 арк.;

-Роздруківка інвестиційного договору на 5 арк.;

-Файл всередині якого роздруківки договорів щодо системи «Електронний квиток» на 13 арк.;

-Чернові записи на 3 арк.;

-Чорна папка з документами - 72 файли;

-Синя папка з документами - 62 файли;

-Червона папка з документами загалом 269 арк.;

-Паперова папка з 130 арк.;

-Чорна папка з документами - 22 файли;

-Пластикова синя папка з документами на 44 арк.;

-Папка синього кольору з написом «ХМР» 23 арк.;

-Папка білого кольору зі смужками різних кольорів - 111 арк.;

-Папка синього кольору з документами в файлах - 32 арк.;

-Синя папка з документами 119 арк.;

-Біла папка з написом «ДЕПО» - 57 арк.;

-Папка зі швидкозшивачем синього кольору з документами в загальній кількості 285 арк.;

-Синя папка швидкозшивач в якій: акт приймання електромонтажних робіт на 48 арк., договір 47 арк., акт приймання передачі обладнання на 57 арк.;

-Синя папка з документами з файлами у кількості 43 арк.

-Синя папка з написом КГІ «Харківський метрополітен» з документами 124 файли;

-Пластикова папка чорного кольору в якій знаходяться: акт реалізації послуг на 50 арк., «акт реалізації послуг 361» на 38 арк.;

-Паперова папка з документами на 129 арк.;

-Синя папка з документами на 13 арк.;

-Валідатор електронних білетів метрополітену на 87 арк.;

-Акт перевірки функціонування валідатору єдиного електронного квитка на 9 арк.;

-акт службової автоматизації на 11 арк.; акт на 2 арк.; лист на 10 арк.; схема на 2 арк.; акт на 1 арк.; схема на 46 арк.; протокол огляду на 2 арк.; експертний висновок на 3 арк.; електронна переписка на 7 арк.; сертифікат відповідності на 6 арк.; експертна оцінка на 10 арк.; декларація на 2 арк.;

-копії сертифікатів відповідності на 25 арк.; акт звірки взаєморозрахунків на 16 арк.;

-Договір на еквайрингове обслуговування на 15 арк.;

-Файл з документами, всередині якого: перелік осіб, що мають право розпорядження на 1 арк., заява про відкриття поточного рахунку на 1 арк., рахунок-фактура на 1 арк., оборотно-сальдова відомість на 2 арк., перелік та вартість обладнання та робіт на 1 арк.;

-Документи на 48 арк.;

-Документи про інкасацію вагомих цінностей на 600 арк. (зшиті);

-Інвестиційний договір від 25.12.2016 з додатками на 67 аркушах;

-Договір № 33 ПК-15061/20 від 16.04.2020 на 15 арк.;

-Договір поставки № ЕК-П-31/03-20 від 31.03.2020 на 6 арк. з додатками; Лист № 32/1794/0109 від 02.09.2019 на 1 арк. з конвертом;

-Технічне завдання до договору №ЕК-ПКД-03/17 на 14 арк.;

-Договір № ФК -19/03-20-01 від 19.03.2020 на 6 арк. з додатками;

-Договір № ЕК - П- 12/19-1 від 16.12.2019 на 10 арк. з додатками;

-Договір № ЕК-П-3-12/19 від 21.12.2019 на 5 арк. з додатками;

-Ліцензійна угода на 9 арк.;

-Договір № 499402 від 06.03.2020 на 3 арк.;

-Заява на приєднання від 06.03.2020 на 1 арк.;

-Довідка № 55/536 від 16.03.2020 на 1 арк.;

-Довідка 51/536 від 06.03.2020 на 1 арк.;

-Додаток № 3 до договору№29-04 від 29.04.2020 на 15 арк.;

-Лист, копія схеми на 1 арк.;

-Договір № ЕК-П-3-30/04-20 від 30.04.2020 на 3 арк.;

-Акт приймання-передачі від 30.04.2020 на 2 арк.;

-Лист № 08/05-20-4 від 08.05.2020 на 1 арк.;

-Договір № 01/05-20 від 01.05.2020 на 6 арк.;

-Договір № КГІ - 01/05-20 від 01.05.2020 на 4 арк.;

-Додаткова угода до договору №ЕК-П-31/03-20 від 31.03.2020 на 2 арк.;

-Договір № ЕК-П-3-25/05-20 від 25.05.2020 на 5 арк. з додатком;

-Договір № ЕК-5-25/05-20 від 25.05.2020 на 6 арк.;

-Лист № 36 від 17.01.2020 на 1 арк.;

-Лист№ 13-01/20-07 від 13.01.2020 на 1 арк.;

-Лист№ 13-01/20-05 від 13.01.2020 на 1 арк.;

-Лист № 13-01/20-08 від 13.01.2020 на 1 арк.;

-Лист № 178 від 27.01.2020 на 3 арк. з конвертом;

-Лист № 177 від 24.01.2020 на 1 арк. з конвертом;

-Чорнові записи на 1 арк. A4;

-Акт надання послуг №442 від 30.04.2020 на 1 арк.;

-Акт надання послуг № 52 від 30.04.2020 на 1 арк.;

-Акт надання послуг № 402 від 30.04.2020 на 1 арк.;

-Акт надання послуг № 23 від 30.04.2020 на 1 арк.;

-Статут ТОВ «Інтеллогейт Україна» на 10 арк. з додатками на 8 арк.;

-Акт здачі-приймання № 8399-Ю від 12.03.2020 на 2 арк.;

-Список КП з керівниками, контактними даними та додатками на 8 арк.;

-Лист №03-02/20-10 від 03.02.2020 на 1 арк.;

-Лист № 32/196/01 -09 від 28.01.2020 на 2 арк. з додатком;

-Сертифікат відповідності №UA1.001.014-967-1 7 на 1 арк.;

-Лист № 05-03/20-01 від 05.03.2020 на 1 арк.;

-Лист №07-05/20-02 на 1 арк.;

-Лист№15-05/20-03 від 15.05.2020 на 1 арк.;

-Копія паспорта ОСОБА_10 на 3 арк.;

-Копія наказу № 03-К від 22.02.2012 на 1 арк.;

-Копія паспорта ОСОБА_11 на 4 арк.;

-Копія наказу № 32-К від 03.04.2020 на 1 арк.;

-Копія статуту ТОВ «Фінансова компанія Платіжний центр» за 2020 рік на 5 арк.;

-Копія статуту ТОВ «Фінансова компанія Платіжний центр» за 2019 рік на З арк.;

-Заявка № 55 від 1 5.05.2020 на 2 арк.;

-Лист№ 15/05-20-1 від 15.05.2020 на 1 арк.;

-Інвестиційний договір від 28.12.2016 на 13 арк.;

-Додаткова угода до договору 5/Н від 28.12.2016 на 6 арк.;

-Додаткова угода від 21.12.2018 до договору № Б/Н від 28.12.2016 на 7 арк.;

-Додаткова угода від 26.06.2019 до договору 5/Н від 28.12.2016 на 7 арк.;

-Договір про соціальне партнерство від 27.09.2018 з додатками на 4 арк.;

-Договір оренди № ЕК-6Т-01/01-20 від 01.01.2020 на 7 арк.;

-Перелік терміналів № 1 від 01.01.2020 на 4 арк.;

-Акт приймання-передачі терміналів №1 до договору №ЕК-С)Т-01/01-20 від 01.01.2020 на 6 арк.;

-Копія картки платника податків на ім`я ОСОБА_12 на 1 арк.;

-Витяг з реєстру платників єдиного податку в копії на 1 арк.;

-Договір підряду № Ф0-01/20-03 від 29.01.2020 на 3 арк.;

-Акт приймання -передачі від 03.03.2020 на 1 арк.;

-Листування та документи щодо фінансового-господарської діяльності ТОВ «Харків-Пасс» на 303 арк.;

-Свідоцтво №97194 від 13.04.2020 на 1 арк.;

-Рішення про реєстрацію ТЗ від 31.03.2020 на 1 арк.;

-Свідоцтво № 96372 від 26.02.2020 на 1 арк.;

- Рішення про реєстрацію ТЗ від 20.02.2020 на 1 арк., та в цій частині клопотання прокурора задовольнити.

Накласти арешт на вищезазначене майно, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування вказаними документами.

Визначити місцем зберігання речей та документів Новобаварський ВП ГУНП в Харківській області, розташований за адресою: м. Харків, пр. Любові Малої, 45.

В іншій частині ухвалу слідчого судді залишити без змін.

Ухвала суду апеляційної інстанції за результатами розгляду апеляційної скарги оскарженню в касаційному порядку не підлягає відповідно до частини 4 статті 424 КПК України.

Головуючий

Судді:

Дата ухвалення рішення15.06.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу89936383
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про інші клопотання

Судовий реєстр по справі —639/3072/20

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Савенко М. Є.

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Савенко М. Є.

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Савенко М. Є.

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Савенко М. Є.

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Кружиліна О. А.

Ухвала від 15.06.2020

Кримінальне

Харківський апеляційний суд

Кружиліна О. А.

Ухвала від 11.06.2020

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Чижиченко Д. В.

Ухвала від 11.06.2020

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Чижиченко Д. В.

Ухвала від 11.06.2020

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Чижиченко Д. В.

Ухвала від 11.06.2020

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Харкова

Чижиченко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні