Рішення
від 20.07.2020 по справі 628/3648/19
КУП'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 628/3648/19

Провадження №2/628/161/20

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

/скорочене/

20 липня 2020 року Куп`янський міськрайонний суд Харківської області

у складі: головуючого - судді Барабанової В.В.

за участю секретаря судового засідання Буткової В.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Куп`янську, Харківської області у порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Харківської області, Сеньківської сільської ради Куп`янського району Харківської області про виділення в натурі земельної частки (паю), -

встановив:

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов`язану з потребою в обґрунтуванні доводів учасників справи, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне відповідно до ч. 6 ст. 259 ЦПК України відкласти складання повного рішення до 29.07.2020 року, проголосивши лише вступну та резолютивну частини у порядку, встановленому другим реченням ч. 1 ст. 268 ЦПК України.

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Харківської області, Сеньківської сільської ради Куп`янського району Харківської області про виділення в натурі земельної частки (паю) - задовольнити.

Зобов`язати Головне управління Держгеокадастру у Харківській області виділити в натурі (на місцевості) ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 , земельну ділянку у розмірі земельної частки (паю) площею 6,35 умовних кадастрових га із земель резервного фонду державної власності на території Сеньківської сільської ради Куп`янського району Харківської області.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не буде подано.

Учасники справи мають право оскаржити в апеляційному порядку рішення повністю або частково шляхом подання апеляційної скарги до Харківського апеляційного суду через Куп`янський міськрайонний суд Харківської області протягом тридцяти днів з дня складання повного рішення суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Відповідно до пункту 3 розділу ХІІ Прикінцевих положень Цивільного процесуального кодексу України в редакції Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019) в редакції Закону України № 731-IX від 18.06.2020 під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою особи може продовжити процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Процесуальні строки, які були продовжені відповідно до пункту 3 розділу ХІІ Прикінцеві положення Цивільного процесуального кодексу України в редакції Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) № 540-IX від 30.03.2020, закінчуються через 20 днів після набрання чинності Законом № 731-IX від 18.06.2020. Протягом цього 20-денного строку учасники справи та особи, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цими кодексами), мають право на продовження процесуальних строків з підстав, встановлених цим Законом.

Суддя: В.В. Барабанова

СудКуп'янський міськрайонний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення20.07.2020
Оприлюднено23.07.2020
Номер документу90530311
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —628/3648/19

Ухвала від 05.10.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Ухвала від 27.08.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Бурлака І. В.

Рішення від 20.07.2020

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Барабанова В. В.

Рішення від 20.07.2020

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Барабанова В. В.

Ухвала від 16.01.2020

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Барабанова В. В.

Ухвала від 05.12.2019

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Скородєлова В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні