Ухвала
від 28.09.2020 по справі 383/572/20
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/572/20

Номер провадження 2-о/383/30/20

УХВАЛА

28 вересня 2020 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Бондаренко В.В.,

за участю секретаря судового засідання - Могиленко В.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Бобринець Кіровоградської області в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа - Бобринецька міська об`єднана територіальна громада, про встановлення факту родинних відносин, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до Бобринецького районного суду Кіровоградської області з вказаною заявою у якій просить встановити факт родинних відносин між її батьком ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 та його матір`ю ОСОБА_3 , 1939 року народження, померлою ІНФОРМАЦІЯ_3 , а саме, що ОСОБА_2 є рідним сином ОСОБА_3 .

28.09.2020 року представник заявника - адвокат Тупало Максим Петрович подав до суду клопотання про витребування доказів, а саме просить витребувати від приватного нотаріуса Бобринецького районного нотаріального округу Кіровоградської області Трошиної С.А. копію спадкової справи та інформаційні довідки із спадкового реєстру після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_3 , а також з Бобринецької державної нотаріальної контори Кіровоградської області копію спадкової справи та інформаційні довідки із спадкового реєстру після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 . В обґрунтування клопотання зазначив, що витребування вказаної інформації необхідно для встановлення кола спадкоємців ОСОБА_3 та ОСОБА_2 . Зазначив, що витребувана інформація є інформацією з обмеженим доступом, тому отримати її самостійно не має можливості. Розгляд клопотання просив провести за без його участі та участі заявника.

Представник заінтересованої особи в судове засідання не з`явився, про дату, час і місце судового засідання повідомлений належним чином.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд, розглянувши клопотання про витребування доказів, вважає його обґрунтованою та таким, що підлягає задоволенню, оскільки витребувані документи необхідні для повного, всебічного та об`єктивного вирішення справи.

Керуючись ст.ст. 84, 260, 261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника заявника - адвоката Тупало Максима Петровича про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати від приватного нотаріуса Бобринецького районного нотаріального округу Кіровоградської області Трошиної С.А. копію спадкової справи та інформаційні довідки із спадкового реєстру (заповіт/спадковий договір), (Спадкова справа/свідоцтво про право на спадщину) після смерті ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Витребувати від Бобринецької державної нотаріальної контори Кіровоградської області копію спадкової справи та інформаційні довідки із спадкового реєстру (заповіт/спадковий договір), (Спадкова справа/свідоцтво про право на спадщину) після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Витребувану інформацію надати суду в строк до 02 жовтня 2020 року, у разі неможливості подання - повідомити суд з наведенням документально підтверджених причин.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Бондаренко

СудБобринецький районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення28.09.2020
Оприлюднено29.09.2020
Номер документу91822005
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —383/572/20

Ухвала від 06.11.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 07.10.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні