Ухвала
від 07.10.2020 по справі 383/572/20
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/572/20

Номер провадження 2-о/383/30/20

УХВАЛА

07 жовтня 2020 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі головуючого судді Бондаренко В.В.,

за участю:

секретаря судового засідання - Могиленко В.М.,

заявника - ОСОБА_1 ,

представника заявника - адвоката Тупало М.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Бобринець Кіровоградської області в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа - Бобринецька міська об`єднана територіальна громада, про встановлення факту родинних відносин, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до Бобринецького районного суду Кіровоградської області з вказаною заявою у якій просить встановити факт родинних відносин між її батьком ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 та його матір`ю ОСОБА_3 , 1939 року народження, померлою ІНФОРМАЦІЯ_3 , а саме, що ОСОБА_2 є рідним сином ОСОБА_3 .

В судовому засіданні представник заявника заявив клопотання про залучення до участі у справі в якості заінтересованої особи спадкоємця за заповітом після смерті ОСОБА_3 - ОСОБА_4 , оскільки рішення суду у справі може вплинути на його права та обов`язки.

Заявник підтримала клопотання свого представника.

Представник заінтересованої особи в судове засідання не з`явився, про дату, час і місце судового засідання повідомлений належним чином.

Відповідно до статті 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

З огляду на вище викладене та виходячи із змісту заявлених вимог, для повного, всебічного та об`єктивного вирішення справи суд вважає за необхідне клопотання представника заявника задовольнити та залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи спадкоємця за заповітом після смерті ОСОБА_3 - ОСОБА_4 , оскільки рішення суду у справі може вплинути на його права та обов`язки.

Керуючись ст.ст. 294, 260, 261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника заявника - адвоката Тупало Максима Петровича про залучення до участі у справі заінтересованої особи - задовольнити.

Залучити до участі у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа - Бобринецька міська об`єднана територіальна громада, про встановлення факту родинних відносин, в якості заінтересованої особи - ОСОБА_4 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Зобов`язати заявника ОСОБА_1 не пізніше двох днів з дня отримання даної ухвали направити заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів, а докази такого направлення надати суду.

Надіслати заінтересованій особі копію даної ухвали.

Запропонувати заінтересованій особі п`ятиденний строк з дня отримання даної ухвали чи заяви про встановлення факту родинних відносин (залежно від того, яка подія наступить пізніше) для надання пояснення щодо заяви, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Судове засідання відкласти до 06 листопада 2020 року, 13 год. 10 хв.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Бондаренко

СудБобринецький районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення07.10.2020
Оприлюднено08.10.2020
Номер документу92059184
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —383/572/20

Ухвала від 06.11.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 07.10.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Бондаренко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні