Ухвала
від 30.09.2020 по справі 240/16894/20
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття загального позовного провадження в адміністративній справі

30 вересня 2020 року м. Житомир справа № 240/16894/20

категорія 101030200

Суддя Житомирського окружного адміністративного суду Чернова Г.В., розглянувши позовну заяву Житомирської територіальної організації Політична партія "Європейська Солідарність" (вул. Івана Сльоти, 32/98,Житомир,10001) до Ружинської селищної територіальної виборчої комісії Бердичівського району Житомирської області (вул.О.Бурди, 44,Ружин,Житомирська область,13600), третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Житомирська обласна організація політичної партії "Наш Край" (вул. Перемоги, 53, Житомир, 10003) про визнання протиправною та скасування постанови, зобов`язання вчинити дії,

встановив:

До Житомирського окружного адміністративного суду звернулася Житомирська територіальна організація Політична партія "Європейська Солідарність" із позовом у якому просить:

- визнати протиправним та скасувати постанову Ружинської селищної територіальної виборчої комісії від 25 вересня 2020 року № 15 Про реєстрацію кандидатів у депутати Ружинської селищної ради Бердичівського району Житомирської області на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року у частині реєстрації кандидатів у депутати Ружинської селищної ради, включених до єдиного та територіальних виборчих списків кандидатів у депутати Житомирської обласної організації політичної партії Наш край .;

- зобов`язати Ружинську селищну територіальну виборчу комісію Бердичівського району Житомирської області прийняти рішення про відмову в реєстрації всіх кандидатів у депутати до Ружинської селищної ради Бердичівського району Житомирської області, включених до єдиного та територіальних виборчих списків організації партії Житомирської обласної організації політичної партії Наш край .

Зазначений спір згідно зі статтею 19 Кодексу адміністративного судочинства України, належить до юрисдикції адміністративних судів і підлягає розгляду у порядку адміністративного судочинства.

Позовна заява подана у порядку передбаченому статтею 168 Кодексу адміністративного судочинства України та відповідає вимогам статей 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України немає.

Керуючись статтями 19, 20, 160, 161, 171, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

ухвалив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Житомирської територіальної організації Політична партія "Європейська Солідарність" до Ружинської селищної територіальна виборча комісія Бердичівського району Житомирської області, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Житомирська обласна організація політичної партії "Наш Край" про визнання протиправною та скасування постанови, зобов`язання вчинити дії.

Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у справі на 30 вересня 2020 року 13:30 із повідомленням учасників справи про його проведення у Житомирському окружному адміністративному суді за адресою: місто Житомир, вулиця Мала Бердичівська, 17, зал № 2.

Повідомити сторін про дату час та місце розгляду справи в порядку, передбаченому ч. 1 ст. 268 КАС України.

Зобов`язати позивача надати суду оригінал статуту Житомирської територіальної організації Політичної партії "Європейська Солідарність" для огляду в судовому засіданні та його належним чином завірену копію для приєднання до матеріалів справи.

Зобов`язати Ружинську селищну територіальну виборчу комісію Бердичівського району Житомирської області надати в судове засідання оригінал для огляду та копію для долучення до матеріалів справи :

- оригінали рішення зборів (конференції) Житомирської обласної організації політичної партії Наш край про висування кандидатів у депутати Ружинської селищної територіальної виборчої комісії Бердичівського району Житомирської області, єдиного та територіальних списків кандидатів у депутати Ружинської селищної територіальної виборчої комісії Бердичівського району Житомирської області організації політичної партії Наш край на перших виборах депутатів Бердичівської міської ради Бердичівського району Житомирської області 25 жовтня 2020 року;

- оригінал постанови Бердичівської районної територіальної виборчої комісії від 26 вересня 2020 року № 13 Про реєстрацію кандидатів у депутати Ружинської селищної ради Бердичівського району Житомирської області на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року .

- інформацію про кількість виборців територіального виборчого округу.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву, а також заяв та клопотань усіма учасниками судового рогляду - до початку підготовчого судового засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається в мережі Інтернет за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0670/.

Копію ухвали та інформацію про права та обов`язки невідкладно направити сторонам та учасникам справи.

Копію позовної заяви та доданих до неї документів направити відповідачу та третій особі, в порядку передбаченому ч. 2 ст. 269 КАС України.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, визначеному статтею 256 Кодексу адміністративного судочинства України, та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Г.В. Чернова

Дата ухвалення рішення30.09.2020
Оприлюднено01.10.2020
Номер документу91875427
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправною та скасування постанови, зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —240/16894/20

Ухвала від 07.10.2020

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Шидловський В.Б.

Постанова від 04.10.2020

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Шидловський В.Б.

Ухвала від 03.10.2020

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Шидловський В.Б.

Ухвала від 02.10.2020

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Шидловський В.Б.

Ухвала від 02.10.2020

Адміністративне

Сьомий апеляційний адміністративний суд

Шидловський В.Б.

Рішення від 30.09.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Чернова Ганна Валеріївна

Ухвала від 30.09.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Чернова Ганна Валеріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні