Ухвала
від 02.10.2020 по справі 460/7263/20
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

02 жовтня 2020 року м. Рівне №460/7263/20

Рівненський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Махаринця Д.Є. розглянувши у порядку письмового провадження питання щодо виправлення описки в рішенні від 02.10.2020 в адміністративній справі за позовом

Кандидата в депутати Рівненської міської ради Рівненського району Рівненської області ОСОБА_1 доРівненської міської територіальної виборчої комісії Рівненського району Рівненської області третя особа третя особа Рівненська міська організація політичної партії "Рівне разом" про визнання бездіяльності протиправною, скасування постанови,

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Рівненського окружного адміністративного суду від 02.10.2010 у задоволенні адміністративного позову до Рівненської міської територіальної виборчої комісії Рівненського району Рівненської області про визнання бездіяльності протиправною, скасування постанови №56 від 29.09.2020 року - відмовлено повністю.

Судом було виявлено описку у резолютивній частині рішення Рівненського окружного адміністративного суду від 02.10.2020 в частині визначення порядку і строків оскарження рішення суду.

За правилами статті 253 КАС України суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі необхідності суд може розглянути питання внесення виправлень у судове рішення в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

Таким чином, суд дійшов висновку про відсутність доцільності проведення судового засідання з даного питання та необхідності виправлення описки у судовому рішенні в порядку письмового провадження.

Керуючись статтями 241, 253, 256, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В :

Виправити описку в резолютивній частині рішення Рівненського окружного адміністративного суду від 02 жовтня 2020 року по справі №460/7263/20 не змінюючи при цьому суті та змісту цього рішення суду

абзаци резолютивної частини:

"Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Апеляційна скарга подається до Восьмого апеляційного адміністративного суду через Рівненський окружний адміністративний суд.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення."

слід читати:

"Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження, а у разі його апеляційного оскарження - з моменту проголошення судового рішення суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга подається до Восьмого апеляційного адміністративного суду через Рівненський окружний адміністративний суд протягом двох днів з дня його проголошення"

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження, а у разі апеляційного оскарження - з моменту проголошення рішення суду апеляційної інстанції.

Ухвала може бути оскаржена до Восьмого апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги у відповідності до вимог ст.272 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Д.Є. Махаринець

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.10.2020
Оприлюднено05.10.2020
Номер документу91952125
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —460/7263/20

Рішення від 04.10.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Д.Є. Махаринець

Ухвала від 02.10.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Д.Є. Махаринець

Рішення від 02.10.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Д.Є. Махаринець

Ухвала від 02.10.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Д.Є. Махаринець

Ухвала від 02.10.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Д.Є. Махаринець

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні