Ухвала
від 06.10.2020 по справі 140/14570/20
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

06 жовтня 2020 року ЛуцькСправа № 140/14570/20

Суддя Волинського окружного адміністративного суду Андрусенко О. О., вивчивши позовну заяву Приватного акціонерного товариства ТЕРЕМНО ХЛІБ до Виконавчого комітету Луцької міської ради, Відділу управління майном міської комунальної власності, комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька про визнання протиправним та скасування рішення,

ВСТАНОВИВ:

Приватне акціонерне товариство ТЕРЕМНО ХЛІБ звернувся в суд з позовом до Виконавчого комітету Луцької міської ради, Відділу управління майном міської комунальної власності, комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька про визнання протиправним та скасування рішення комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька про результати проведення конкурсу, оформлене протоколом від 01.10.2020 в частині недопущення (відмови в участі) до конкурсу Приватне акціонерне товариство ТЕРЕМНО ХЛІБ та щодо визначення переможців об`єктів конкурсу за наступним місцезнаходженням (адресою) тимчасових споруд: м. Луцьк вул. Кравчука (поблизу будинку №35 на вул. Гордіюк), м. Луцьк вул. Корольова, 10-а, м. Луцьк пр-т Відродження, 26, м. Луцьк вул. Ківерцівська, 1 (до 15 кв. м.), м. Луцьк вул. Чернишевського, 114-б.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтями 160, 161 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України).

Позовну заяву належить розглядати за правилами адміністративного судочинства та її подано з дотриманням правил підсудності.

Позов подано у строк, встановлений статтею 122 КАС України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

З урахуванням положень частини четвертої статті 12, частини четвертої статті 257 КАС України справу належить розглядати за правилами загального позовного провадження.

Керуючись статтями 12, 171, 248 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Приватного акціонерного товариства ТЕРЕМНО ХЛІБ (43008, Волинська область, місто Луцьк, вулиця Підгаєцька, 13 Б) до Виконавчого комітету Луцької міської ради (43025, Волинська область, місто Луцьк, вулиця Б. Хмельницького, 19), Відділу управління майном міської комунальної власності (43005, Волинська область, місто Луцьк, проспект Президента Грушевського, 1), комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька (43025, Волинська область, місто Луцьк, вулиця Лесі Українки, 35) про визнання протиправним та скасування рішення.

Судовий розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити у даній справі підготовче засідання на 14:30 28 жовтня 2020 року в залі судового засідання Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: місто Луцьк, вулиця Словацького, 3.

У підготовче засідання викликати учасників справи, яким необхідно мати при собі документ, що посвідчує їх особу, а представнику, крім того, документ, що підтверджує повноваження на ведення справи у суді.

Встановити відповідачам п`ятнадцятиденний строк з дня вручення копії цієї ухвали для подання відзиву на позовну заяву та доказів, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідачів, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу.

Встановити позивачу триденний строк з дня отримання копії відзиву на позовну заяву для подання до суду відповіді на відзив та документів, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів відповідачам.

Встановити відповідачам триденний строк з дня отримання копії відповіді на відзив для подання до суду заперечень проти відповіді на відзив та документів, що підтверджують надіслання (надання) заперечень і доданих до нього доказів позивачу.

Витребувати у відповідача - Відділу управління майном міської комунальної власності належним чином завірену копію рішення комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд про результати проведення конкурсу, оформлене протоколом від 01.10.2020 щодо об`єктів конкурсу за наступним місцезнаходженням тимчасових споруд: м. Луцьк вул. Кравчука (поблизу будинку №35 на вул. Гордіюк), м. Луцьк вул. Корольова, 10-а, м. Луцьк пр-т Відродження, 26, м. Луцьк вул. Ківерцівська, 1 (до 15 кв. м.), м. Луцьк вул. Чернишевського, 114-б.

Повідомити сторонам, що відзив на позовну заяву (відзив), відповідь на відзив та заперечення і пояснення повинні відповідати вимогам частин другої - четвертої статті 162 КАС України.

Копію ухвали направити учасникам справи, а відповідачам, крім того, копію позовної заяви з додатками.

Учасники справи можуть отримати інформацію у справі в мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud0370/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена.

Суддя О. О. Андрусенко

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.10.2020
Оприлюднено07.10.2020
Номер документу92005574
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —140/14570/20

Рішення від 09.12.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Рішення від 09.12.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 06.10.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні