Ухвала
від 18.11.2020 по справі 140/14570/20
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

18 листопада 2020 року ЛуцькСправа № 140/14570/20 Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого-судді Андрусенко О. О.,

вивчивши матеріали адміністративної справи за позовом Приватного акціонерного товариства ТЕРЕМНО ХЛІБ до Виконавчого комітету Луцької міської ради, Відділу управління майном міської комунальної власності, комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька про визнання протиправним та скасування рішення,

ВСТАНОВИВ:

Приватне акціонерне товариство ТЕРЕМНО ХЛІБ звернулося в суд з позовом до Виконавчого комітету Луцької міської ради, Відділу управління майном міської комунальної власності, комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька про визнання протиправним та скасування рішення комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька про результати проведення конкурсу, оформлене протоколом від 01.10.2020 в частині недопущення (відмови в участі) до конкурсу Приватне акціонерне товариство ТЕРЕМНО ХЛІБ та щодо визначення переможців об'єктів конкурсу за наступним місцезнаходженням (адресою) тимчасових споруд: м. Луцьк вул. Кравчука (поблизу будинку №35 на вул. Гордіюк), м. Луцьк вул. Корольова, 10-а, м. Луцьк пр-т Відродження, 26, м. Луцьк вул. Ківерцівська, 1 (до 15 кв. м.), м. Луцьк вул. Чернишевського, 114-б.

Ухвалою судді від 06.10.2020 прийнято позовну заяву до розгляду, відкрито провадження у даній справі та ухвалено судовий розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження, призначено у даній справі підготовче засідання на 14:30 год. 28.10.2020.

Ухвалою Волинського окружного адміністративного суду від 18.11.2020 закрито підготовче провадження у справі та розпочато розгляд справи по суті 18.11.2020 у час проведення підготовчого засідання.

Разом з тим, у судовому засіданні 18.11.2020 було оголошено перерву до 15:00 год. 18.11.2020.

У судове засідання, призначене на 15:00 год. 18.11.2020 представники сторін не прибули.

Статтею 205 КАС України передбачені наслідки неявки в судове засідання учасника справи.

Так, згідно з частиною першою статті 205 КАС України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи, за умови що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Частиною дев'ятою статті 205 КАС України встановлено, що якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але всі учасники справи не з'явилися у судове засідання, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Згідно з пунктом 10 частини першої статті 4 КАС України письмове провадження - розгляд і вирішення адміністративної справи або окремого процесуального питання в суді першої, апеляційної чи касаційної інстанції без повідомлення та (або) виклику учасників справи та проведення судового засідання на підставі матеріалів справи у випадках, встановлених цим Кодексом.

Водночас, як передбачає частина четверта статті 229 КАС України, у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Таким чином, оскільки представники сторін у судове засідання не прибули, суд дійшов висновку про розгляд справи у порядку письмового провадження.

Керуючись статтями 194, 229, 248 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Судовий розгляд адміністративної справи за позовом Приватного акціонерного товариства ТЕРЕМНО ХЛІБ до Виконавчого комітету Луцької міської ради, Відділу управління майном міської комунальної власності, комісії з проведення конкурсу на оформлення права користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька про визнання протиправним та скасування рішення, здійснювати у порядку письмового провадження.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена.

Суддя О. О. Андрусенко

Дата ухвалення рішення18.11.2020
Оприлюднено18.11.2020
Номер документу92919184
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —140/14570/20

Рішення від 09.12.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Рішення від 09.12.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 18.11.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

Ухвала від 06.10.2020

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Андрусенко Оксана Орестівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні