Ухвала
від 12.10.2020 по справі 615/857/18
НОВОВОДОЛАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 615/857/18

провадження № 2/631/164/20

У Х В А Л А

про виправлення описки

12 жовтня 2020 року селище міського типу Нова Водолага

Нововодолазький районний суд Харківської області у складі:

головуючого судді Трояновської Т.М.

за участю секретаря судового засідання М`ячиної Ю.В.,

розглянувши з власної ініціативи питання щодо виправлення описки у судовому рішенні у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма Омега плюс , Товарної біржі Ресурс - Інформ , приватного нотаріуса Валківського районного нотаріального округу Харківської області Дем`яненко В. О., із залученням до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на боці позивача - Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія ІФГ Капітал про визнання недійсним та скасування результатів аукціону, визнання недійсним свідоцтва про придбання нерухомого майна,,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірми Омега плюс , Товарної біржі Ресурс - Інформ , Приватного нотаріусу Валківського районного нотаріального округу Дем`яненко Валентини Олександрівни, в якому просить суд визнати недійсними та скасувати результати аукціону з продажу майна Товариства з обмеженою відповідальністю Валківський завод продтоварів ГАЛС , проведеного Товарною біржею Ресурс - Інформ , результати якого оформлені протоколом № 1 від 23 червня 2014 року про проведення торгів у формі аукціону; визнати недійсним свідоцтво про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів (реєстровий № 691) від 27 серпня 2014 року, видане приватним нотаріусом Валківського нотаріального округу Харківської області Дем`яненко Валентиною Олександрівною.

01 жовтня 2020 року по справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма Омега плюс , Товарної біржі Ресурс - Інформ , приватного нотаріуса Валківського районного нотаріального округу Харківської області Дем`яненко В. О., із залученням до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на боці позивача - Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія ІФГ Капітал про визнання недійсним та скасування результатів аукціону, визнання недійсним свідоцтва про придбання нерухомого майна, було ухвалено рішення (вступна та резолютивна частини).

При ухваленні вищевказаного рішення було допущено технічну описку, а саме у вступній та резолютивній частині рішення було допущено технічну помилку у написанні прізвища відповідача по справі - приватного нотаріусу Валківського районного нотаріального округу Харківської області, а саме замість вірного ОСОБА_2 було помилково зазначено ОСОБА_2 .

У відповідності до частини 1 статті 269 Цивільного процесуального кодексу України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені у рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Згідно з частиною 2 статті 269 Цивільного процесуального кодексу України питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне виправити допущену описку у вступній та резолютивній частинах рішення суду від 01 жовтня 2020 року по справі за позовомОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма Омега плюс , Товарної біржі Ресурс - Інформ , приватного нотаріуса Валківського районного нотаріального округу Харківської області Дем`яненко В. О., із залученням до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на боці позивача - Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія ІФГ Капітал про визнання недійсним та скасування результатів аукціону, визнання недійсним свідоцтва про придбання нерухомого майна.

На підставі вищевикладеного, керуючись статтями 258 - 260, 269, 353 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

Виправити допущену описку у вступній та резолютивній частинах рішення Нововодолазького районного суду Харківської області від 01 жовтня 2020 року по справі за позовомОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фірма Омега плюс , Товарної біржі Ресурс - Інформ , приватного нотаріуса Валківського районного нотаріального округу Харківської області Дем`яненко В. О., із залученням до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на боці позивача - Товариства з обмеженою відповідальністю Інвестиційна компанія ІФГ Капітал про визнання недійсним та скасування результатів аукціону, визнання недійсним свідоцтва про придбання нерухомого майна.

Вірним вважати прізвище відповідача по справі, приватного нотаріусу Валківського районного нотаріального округу Харківської області - Дем`яненко Валентина Олександрівна.

В іншій частині рішення суду залишити без змін.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Харківського апеляційного суду або через Нововодолазький районний суд Харківської області (відповідно до пункту 15.5 Розділу ХШ Перехідні положення Цивільного процесуального кодексу України) протягом п`ятнадцяти днів з дня складання ухвали.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження такої ухвали, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення відповідної ухвали суду та з інших поважних причин.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження.

Суддя: Т. М. Трояновська

СудНововодолазький районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення12.10.2020
Оприлюднено13.10.2020
Номер документу92139705
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —615/857/18

Постанова від 13.10.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Постанова від 13.10.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 29.01.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 15.01.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 04.12.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 20.11.2020

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Яцина В. Б.

Ухвала від 12.10.2020

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Трояновська Т. М.

Рішення від 01.10.2020

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Трояновська Т. М.

Рішення від 01.10.2020

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Трояновська Т. М.

Ухвала від 06.04.2020

Цивільне

Нововодолазький районний суд Харківської області

Трояновська Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні