Ухвала
від 07.10.2020 по справі 120/2579/19-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

м. Вінниця

07 жовтня 2020 р. Справа № 120/2579/19-а

Вінницький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Заброцької Людмили Олександрівни,

за участю:

секретаря судового засідання: Кобильняк А.О.,

представника позивача: Педченко Г.О.,

представника відповідача: Маркевича Т.Л.,

представника 3-ї особи 1: не з`явився

представника 3-ї особи 2: Вельгус І.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні матеріали адміністративної справи

за позовом: Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької обласної державної адміністрації

до: Державного підприємства "Тростянецький спиртовий завод"

про: застосування заходів реагування у сфері державного нагляду,

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної екологічної інспекції у Вінницькій області до Державного підприємства "Тростянецький спиртовий завод" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду.

Ухвалою суду від 14.08.2019 року відкрито провадження у справі та вирішено здійснювати розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін (у письмовому провадженні).

Ухвалою суду від 16.09.2019 року, за наслідком розгляду відзиву відповідача та заперечень щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, розгляд справи вирішено здійснювати в порядку загального позовного провадження.

Ухвалою суду від 19.11.2019 року вирішено залучити до участі у справі у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької обласної державної адміністрації.

Ухвалою суду від 09.01.2020 зупинено провадження в справі до набрання законної сили рішенням в адміністративній справі № 120/4156/19-а.

Ухвалою суду від 21.09.2020, у зв`язку із набранням законної сили рішенням в адміністративній справі № 120/4156/19-а, провадження у справі поновлено, продовжено строк підготовчого провадження в справі відповідно до вимог ч. 4 ст. 173 КАС України та призначено підготовче засідання на 07.10.2020.

В черговому підготовчому засіданні 07.10.2020 представниця позивача заявлені позовні вимоги підтримала у повному обсязі, вважала за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті на іншу дату.

Представник відповідача проти заявлених позовних вимог заперечував, вважав за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Представниця 3-ї особи - Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької обласної державної адміністрації заявлені позовні вимоги підтримала у повному обсязі, вважала за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті на іншу дату.

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області уповноваженого представника у судове засідання не направило, хоча було належним чином повідомлене про дату, час та місце проведення судового засідання, про що свідчать матеріали справи.

Відповідно до положень частини 1 статті 173 КАС України підготовку справи до судового розгляду здійснює суддя адміністративного суду, який відкрив провадження в адміністративній справі.

Частиною першою ст. 180 КАС України визначено, що підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи.

Таким чином, з метою забезпечення всебічного та об`єктивного розгляду і вирішення даної адміністративної справи протягом розумного строку в порядку підготовки справи до судового розгляду проведено підготовче засідання, в ході якого судом здійснено всі необхідні підготовчі дії, передбачені положеннями частини 2 статті 180 КАС України.

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 183 КАС України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 7 ст. 181 КАС України, якщо під час підготовчого судового засідання вирішені питання, зазначені у частині другій статті 180 цього Кодексу, за письмовою згодою всіх учасників справи розгляд справи по суті може бути розпочатий у той самий день після закінчення підготовчого судового засідання. Суд зауважує про відсутність такої згоди від всіх учасників справи.

За таких обставин суд приходить до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті на іншу дату .

Керуючись ст.ст. 173, 180, 183, 195, 248, 256 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 21 жовтня 2020 р. о 11:00 в залі судового засідання № 6 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

Копію даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не може бути оскаржена в апеляційному порядку окремо від рішення суду.

Повний текст ухвали виготовлено 12.10.2020.

Суддя Заброцька Людмила Олександрівна

Дата ухвалення рішення07.10.2020
Оприлюднено15.10.2020
Номер документу92155243
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —120/2579/19-а

Рішення від 02.11.2020

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 07.10.2020

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 21.09.2020

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 09.01.2020

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 19.11.2019

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 16.09.2019

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

Ухвала від 14.08.2019

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Заброцька Людмила Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні