Ухвала
від 15.10.2020 по справі 709/784/20
ЧОРНОБАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №709/784/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

15 жовтня 2020 року смт. Чорнобай

Чорнобаївський районний суд Черкаської області у складі:

головуючого судді - Левченка В.В.,

за участі секретаря судового засідання - Нікітенко В.Г.,

розглядаючи у відкритому підготовчому засіданні у приміщенні Чорнобаївського районного суду Черкаської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподарського підприємства "Нива" про розірвання договору оренди землі,-

в с т а н о в и в:

У провадженні Чорнобаївського районного суду Черкаської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 (далі - позивач) до ПСП "Нива"

(далі - відповідач) про розірвання договору оренди землі .

Ухвалою Чорнобаївського районного суду Черкаської області від 01 червня 2020 року призначено розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

В підготовче засідання сторони не з`явилися. Представник позивача подав до суду заяву в якій просив закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду. Представник відповідача подав до суду відзив, відповідно до якого вважає позовні вимоги позивача безпідставними та необґрунтованими, оскільки останнім не доведено, яке істотне порушення умов договору оренди допущено ПСП "Нива", а тому підстави для розірвання договору оренди відсутні, в зв"язку з чим просив відмовити в позові повністю.

Виходячи з приписів ч. 1 ст. 223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.

Згідно з ч. 2 ст. 247 ЦПК України у зв`язку з неявкою у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

В підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло.

Підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви відповідно до вимог ст. 199 ЦПК України судом не встановлено та учасники процесу таких клопотань не заявляли.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Пунктом 3 ч. 1 ст. 200 ЦПК України передбачено, що за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В порядку підготовчого провадження судом вивчено матеріали справи, здійснено всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

За таких обставин суд дійшов висновку про закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197, 200, 259-261 ЦПК України, суд -

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Приватного сільськогосподарського підприємства "Нива" про розірвання договору оренди землі.

Призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні 23 листопада 2020 року об 11:00 у залі судових засідань № 1 Чорнобаївського районного суду Черкаської області.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Левченко

СудЧорнобаївський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення15.10.2020
Оприлюднено20.10.2020
Номер документу92269980
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —709/784/20

Ухвала від 15.06.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Олійник Алла Сергіївна

Постанова від 06.04.2021

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 25.02.2021

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Ухвала від 25.02.2021

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Гончар Н. І.

Рішення від 21.12.2020

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Рішення від 21.12.2020

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Рішення від 21.12.2020

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Ухвала від 15.10.2020

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Ухвала від 01.06.2020

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні