Ухвала
від 21.10.2020 по справі 369/7253/16-ц
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

21 жовтня 2020 року

м. Київ

справа №369/7253/16-ц

провадження № 22-ц/824/13128/2020

Київський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді - Кравець В.А.,

суддів - Мазурик О.Ф., Махлай Л.Д.

учасники справи:

позивач - ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3

відповідачі - ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6

треті особи - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Іващенко Наталія Володимирівна, Забірська сільська рада Києво-Святошинського району Київської області, Публічне акціонерне товариство Кредобанк , Товариство з обмеженою відповідальністю С.Л.В. , Товариство з обмеженою відповідальністю Укрекобудінвест , Товариство з обмеженою відповідальністю Київське агентство повітряних сполучень Кий Авіа , Публічне акціонерне товариство Експрес-Банк

розглянув апеляційну скаргу позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3

на рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області від 17 червня 2020 року у складі судді Пінкевич Н.С.

у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Іващенко Наталія Володимирівна, Забірська сільська рада Києво-Святошинського району Київської області, Публічне акціонерне товариство Кредобанк , Товариство з обмеженою відповідальністю С.Л.В. , Товариство з обмеженою відповідальністю Укрекобудінвест , Товариство з обмеженою відповідальністю Київське агентство повітряних сполучень Кий Авіа , Публічне акціонерне товариство Експрес-Банк про визнання права власності на майно в порядку спадкування, за зустрічним позовом ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Іващенко Наталія Володимирівна, Забірська сільська рада Києво-Святошинського району Київської області, Публічне акціонерне товариство Кредобанк , Товариство з обмеженою відповідальністю С.Л.В. , Товариство з обмеженою відповідальністю Укрекобудінвест , Товариство з обмеженою відповідальністю Київське агентство повітряних сполучень Кий Авіа , Публічне акціонерне товариство Експрес-Банк про визнання права власності на майно в порядку спадкування, за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору ОСОБА_4 до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа Публічне акціонерне товариство Кредобанк про стягнення грошового боргу зі спадкоємців боржника, за позовом третьої особи Публічного акціонерного товариства Кредобанк до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх ОСОБА_5 та ОСОБА_6 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Іващенко Наталія Володимирівна, Забірська сільська рада Києво-Святошинського району Київської області про стягнення заборгованості, звернення стягнення на майно, -

В С Т А Н О В И В:

У серпні 2016 року представник позивачів ОСОБА_7 звернувся до суду з позовом про визнання права власності на майно в порядку спадкування .

У квітні 2017 року представник ОСОБА_4 , яка діє у своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_5 та ОСОБА_6 - ОСОБА_8 - звернувся до суду із зустрічним позовом про визнання права власності на майно в порядку спадкування.

У січні 2017 року представник ОСОБА_9 - ОСОБА_10 звернулася до суду з позовом про стягнення грошового боргу зі спадкоємців боржника. У лютому 2020 року залучено до справи правонаступника ОСОБА_9 - ОСОБА_4 .

У лютому 2017 року представник ПАТ Кредобанк звернувся до суду з позовом про стягнення заборгованості, звернення стягнення на майно.

Рішенням Києво-Святошинського районного суду Київської області від 17 червня 2020 року позовні вимоги ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 задоволено частково. Зустрічний позов ОСОБА_4 , ОСОБА_5 та ОСОБА_6 задоволено. Позов третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, ОСОБА_9 , правонаступником якої є ОСОБА_4 , яка діє у своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_5 та ОСОБА_6 задоволено. Позов третьої особи ПАТ Кредобанк задоволено частково.

Не погоджуючись з указаним рішенням, 08 вересня 2020 року ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 звернулися до суду з апеляційною скаргою.

Ухвалою Київського апеляційного суду від 07 жовтня 2020 року відкрито провадження у даній справі.

Підготовка справи до розгляду проведена в обсязі, визначеному статтею 365 ЦПК України.

При підготовці справи до апеляційного розгляду проведені наступні підготовчі дії: з`ясовано питання про склад учасників судового процесу; визначено характер спірних правовідносин і закон, який їх регулює; з`ясовано обставини, на які посилаються учасники справи як на підставу своїх вимог і заперечень; з`ясовано, які обставини визнаються чи заперечуються учасниками справи. Підстави проводити додаткові підготовчі дії відсутні.

Відповідно до статті 368 ЦПК України справа розглядається судом апеляційної інстанції за правилами, встановленими для розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, з особливостями, встановленими цією главою.

Розгляд справ у суді апеляційної інстанції здійснюється в судовому засіданні з повідомленням учасників справи, крім випадків, передбачених статтею 369 цього Кодексу.

Відповідно до частини третьої статті 369 ЦПК України з урахуванням конкретних обставин справи суд апеляційної інстанції може розглянути апеляційні скарги, зазначені в частинах першій та другій цієї статті, у судовому засіданні з повідомленням (викликом) учасників справи. З огляду на викладене, розгляд даної справи необхідно проводити з повідомленням учасників справи.

Заслухавши доповідь судді-доповідача, керуючись ст.ст. 365, 366, 368 ЦПК України, Київський апеляційний суд у складі колегії суддів, -

У Х В А Л И В:

Закінчити проведення підготовчих дій, пов`язаних із призначенням справи до апеляційного розгляду.

Справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Іващенко Наталія Володимирівна, Забірська сільська рада Києво-Святошинського району Київської області, Публічне акціонерне товариство Кредобанк , Товариство з обмеженою відповідальністю С.Л.В. , Товариство з обмеженою відповідальністю Укрекобудінвест , Товариство з обмеженою відповідальністю Київське агентство повітряних сполучень Кий Авіа , Публічне акціонерне товариство Експрес-Банк про визнання права власності на майно в порядку спадкування, за зустрічним позовом ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Іващенко Наталія Володимирівна, Забірська сільська рада Києво-Святошинського району Київської області, Публічне акціонерне товариство Кредобанк , Товариство з обмеженою відповідальністю С.Л.В. , Товариство з обмеженою відповідальністю Укрекобудінвест , Товариство з обмеженою відповідальністю Київське агентство повітряних сполучень Кий Авіа , Публічне акціонерне товариство Експрес-Банк про визнання права власності на майно в порядку спадкування, за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору ОСОБА_4 до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , третя особа Публічне акціонерне товариство Кредобанк про стягнення грошового боргу зі спадкоємців боржника, за позовом третьої особи Публічного акціонерного товариства Кредобанк до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітніх ОСОБА_5 та ОСОБА_6 , треті особи: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Іващенко Наталія Володимирівна, Забірська сільська рада Києво-Святошинського району Київської області про стягнення заборгованості, звернення стягнення на майно за апеляційною скаргою позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 на рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області від 17 червня 2020 року призначити до апеляційного розгляду на 10 листопада 2020 року на 11 год. 40 хв. у приміщенні Київського апеляційного суду (м. Київ, вул. Солом`янська, 2-а ).

Ухвала набирає законної сили з дня її постановлення, оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий В.А. Кравець

Судді О.Ф. Мазурик

Л.Д. Махлай

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення21.10.2020
Оприлюднено22.10.2020
Номер документу92340927
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —369/7253/16-ц

Ухвала від 27.10.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

Постанова від 27.09.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 29.06.2022

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 23.10.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 14.09.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Ухвала від 07.07.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Білоконь Олена Валеріївна

Постанова від 18.05.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

Ухвала від 29.03.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

Ухвала від 19.01.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

Ухвала від 21.10.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Кравець Валентина Аркадіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні