Ухвала
від 15.03.2010 по справі 12/526
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВ НИЙ СУД міста КИЄВА

01025, м. Київ, вул. Десятинна , 4/6, тел. 278-43-43

Вн. № < Внутрішній Номер сп рави >

У Х В А Л А

про закриття провадження у справі

15 березня 2010 року м. Київ № 12/526

Окружний адміністративн ий суд міста Києва у складі су дді Кузьменка В.А., за участю с екретаря Хижняк І.В. та предст авників:

позивача: ОСОБА_1;

відповідача: не з' явились

розглянувши у судовому зас іданні клопотання ОСОБА_1 про відмову від адміністрат ивного позову

за позовом ОСОБА_1

до Головного Управління Пе нсійного Фонду України в міс ті Києві

про визнання дій протиправни ми та зобов' язання вчинити певні дії

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 (далі по текст у - позивач, ОСОБА_1.) зверн увся до Окружного адміністра тивного суду міста Києва з ад міністративним позовом до Го ловного Управління Пенсійно го Фонду України в місті Києв і (далі по тексту - відповіда ч, УПФУ), в якому просить визна ти протиправною відмову відп овідача в перерахунку пенсії , скасувати рішення про відмо ву в перерахунку пенсії та зо бов' язати відповідача пров ести перерахунок пенсії.

Ухвалою Окружного адмініс тративного суду міста Києва від 01 грудня 2008 року відкрито п ровадження в адміністративн ій справі за позовом ОСОБА_ 1 до Головного Управління П енсійного Фонду України в мі сті Києві про визнання дій пр отиправними та зобов' язанн я вчинити певні дії.

На підставі протоколу розп оділу справ між суддями авто матизованої системи докумен тообігу Окружного адміністр ативного суду міста Києва сп рава №12/256 передана на розгляд с удді Кузьменку В.А.

Ухвалою Окружного адмініс тративного суду міста Києва від 22 січня 2010 року адміністрат ивну справу прийнято до пров адження та призначено судове засідання на 15 березня 2010 року .

В судовому засіданні 15 бере зня 2010 року позивачем подано з аяву про відмову від адмініс тративного позову, в якій від мовляється від адміністрати вного позову та просить закр ити провадження у справі.

Відповідно до пункту 2 части ни першої статті 157 Кодексу ад міністративного судочинств а України суд закриває прова дження у справі якщо позивач відмовився від адміністрати вного позову і відмову прийн ято судом.

З урахуванням викладеного , суд дійшов висновку про обґр унтованість відмови ОСОБА _1 від адміністративного по зову до Головного Управління Пенсійного Фонду України в м істі Києві про визнання дій п ротиправними та зобов' язан ня вчинити певні дії та наявн ість підстав для закриття пр овадження у справі.

На підставі вищенаведеног о, пункту 2 частини першої стат ті 157, статті 165 Кодексу адмініс тративного судочинства Укра їни, Окружний адміністративн ий суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Клопотання ОС ОБА_1 про відмову від адміні стративного позову задоволь нити.

2. Прийняти відмову О СОБА_1 від адміністративног о позову до Головного Управл іння Пенсійного Фонду Україн и в місті Києві про визнання д ій протиправними та зобов' я зання вчинити певні дії.

3. Закрити провадження у справі №12/526 за адміністратив ним позовом ОСОБА_1 до Гол овного Управління Пенсійног о Фонду України в місті Києві про визнання дій протиправн ими та зобов' язання вчинити певні дії.

Ухвала відповідно до час тини першої статті 254 Кодексу адміністративного судочинс тва України набирає законної сили після закінчення строк у подання заяви про апеляцій не оскарження, встановленого цим Кодексом, якщо таку заяву не було подано.

Ухвала може бути оскарже на до суду апеляційної інста нції протягом п' яти днів з д ня її отримання особою, яка ос каржує ухвалу, за правилами, в становленими статтями 185-187 Код ексу адміністративного судо чинства України, шляхом пода ння через суд першої інстанц ії заяви про апеляційне оска рження. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанці ї подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апел яційна скарга може бути пода на без попереднього подання заяви про апеляційне оскарже ння, якщо скарга подається у с трок, встановлений для подан ня заяви про апеляційне оска рження.

Суддя В.А. Кузьменко

Дата ухвалення рішення15.03.2010
Оприлюднено07.07.2010
Номер документу9235195
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —12/526

Ухвала від 22.01.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 15.03.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Постанова від 05.04.2007

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Білоконь Н.Д.

Постанова від 30.11.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Костенко Л.А.

Рішення від 05.10.2006

Господарське

Господарський суд міста Києва

Прокопенко Л.В.

Ухвала від 06.11.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Костенко Л.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні