Ухвала
від 09.12.2020 по справі 320/3748/20
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про витребування доказів

09 грудня 2020 року м. Київ № 320/3748/20

Суддя Київського окружного адміністративного суду Журавель В.О., розглянувши адміністративну справу за позовом Приватного орендного племінного підприємства "Еліта" до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Тетіївська районна державна адміністрація, про визнання протиправною відмову та зобов`язання вчинити певні дії,

в с т а н о в и в:

30 квітня 2020 р. до Київського окружного адміністративного суду звернулося Приватне орендне племінне підприємство "Еліта" (далі - позивач) з позовом до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (далі - відповідач), в якому просить суд:

- визнати протиправною відмову відповідача у виплаті компенсації позивачу за бюджетною програмою КПКВК 1201130 Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними для часткової компенсації вартості садивного матеріалу плодово-ягідних культур;

- зобов`язати відповідача включити позивачу до Розподілу коштів за бюджетною програмою КПКВК 1201130 Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними для часткової компенсації вартості садивного матеріалу плодово-ягідних культур, винограду та хмелю;

- зобов`язати відповідача у встановленому чинним законодавством порядку спрямувати бюджетні кошти в сумі 1872000 гривень 00 копійок для їх подальшого перерахування на рахунки позивача за бюджетною програмою КПКВК 1201130 Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними для часткової компенсації вартості садивного матеріалу плодово - ягідних культур, винограду та хмелю.

Ухвалою судді Київського окружного адміністративного суду від 6 травня 2020 р. відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

31 серпня 2020 р. до суду від представника позивача надійшла заява про зміну предмета позову, в якій також позивачем заявлено клопотання про залучення до участі у справі Тетіївську районну державну адміністрацію в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору. Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 9 вересня 2020 р. залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Тетіївську районну державну адміністрацію (далі - третя особа).

Разом з тим, Тетіївська районна державна адміністрація, отримавши ухвалу суду про залучення до справи як третю особу, жодних пояснень до суду не надала.

9 грудня 2020 р. до суду від представників позивача та відповідача надійшли клопотання про витребування доказів по справі від третьої особи.

Дослідивши вказані клопотання та матеріали справи, суд вважає за необхідне витребувати докази по справі від Тетіївської районної державної адміністрації.

Відповідно до вимог ч. 3 ст. 80 КАС України про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу.

Згідно з вимогами п. 4 ч. 2 ст. 205 КАС України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав: необхідність витребування нових доказів, у випадку, коли учасник справи обґрунтував неможливість заявлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження.

Із урахуванням необхідності витребування доказів по справі, суд вважає за необхідне відкласти судове засідання на іншу дату.

Керуючись статтями 80, 205, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

у х в а л и в:

1 . Витребувати докази від Тетіївської районної державної адміністрації, які підлягають наданню до суду у строк до 20 січня 2021 року , а саме:

- письмові пояснення та належним чином засвідченні документи, які стосуються опрацювання заяви Приватного орендного племінного підприємства "Еліта" на отримання бюджетної компенсації у 2019 році за програмою КПКВК "Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними" (виплати компенсації за придбання садових матеріалів у 2019 році), внесення змін до поданих пропозицій Приватного орендного племінного підприємства "Еліта" при поданні їх до вказаного Міністерства та надання обґрунтування внесеним корективам, а також документів, на підставі яких воно здійснено.

2. Відкласти судове засідання на 10 лютого 2021 р. о 12 год. 00 хв.

3. Копію ухвали надіслати (видати) учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Журавель В.О.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.12.2020
Оприлюднено11.12.2020
Номер документу93400627
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —320/3748/20

Ухвала від 02.02.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Кочанова П.В.

Ухвала від 02.08.2023

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 06.09.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 14.07.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 26.05.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 31.03.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 09.12.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 09.09.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 18.05.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 06.05.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні