Ухвала
від 10.12.2020 по справі 463/1410/18
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/1410/18

Провадження №6-а/463/9/20

УХВАЛА

про проведення судового засідання у режимі відеоконференції

10 грудня 2020 року суддя Личаківського районного суду м. Львова Стрепко Н.Л., розглянувши клопотання представника заінтересованої особи Державної митної служби України - Гришакової Наталії Євгенівни про участь в режимі відеоконференції в судовому засіданні за заявою Державної фіскальної служби України про заміну відповідача у справі (боржника у виконавчому листі) на його правонаступника, -

встановив:

представник боржника у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України, Державної фіскальної служби України про визнання протиправними та скасування постанов - Державної фіскальної служби України Левчук С.М. звернувся до суду з заявою про заміну відповідача у справі - Держаної фіскальної служби України в порядку процесуального правонаступництва на належного відповідача - Державну податкову службу України; про заміну боржника у виконавчому листі, виданому Личаківським районним судом м. Львова щодо стягнення судового збору за рахунок бюджетних асигнувань у розмірі 1000,00 грн. з Держаної фіскальної служби України на правонаступника - Державну податкову службу України.

25 листопада 2020 року матеріали заяви надійшли до Личаківського районного суду м. Львова, автоматизованою системою документообігу суду для розгляду такої було визначено суддю Стрепка Н.Л.

2 грудня 2020 року на електронну адресу суду надійшла уточнена заява представника Держаної фіскальної служби України Левчука С.М. про заміну відповідача на його правонаступника, відповідно до якої останній просить замінити відповідача у справі - Держану фіскальну службу України в порядку процесуального правонаступництва на належного відповідача - Державну митну службу України; замінити боржника у виконавчому листі, виданому Личаківським районним судом м. Львова щодо стягнення судового збору за рахунок бюджетних асигнувань у розмірі 1000,00 грн. з Держаної фіскальної служби України на правонаступника - Державну митну службу України.

9 грудня 2020 року на електронну адресу суду надійшло клопотання представника заінтересованої особи Державної митної служби України Гришакової Н.Є. про проведення судового засідання у даній справі в режимі відеоконференції. Подане клопотання мотивує тим, що у зв`язку із продовженням дії адаптивного карантину до 31 грудня 2020 року, враховуючи загострення епідеміологічної ситуації та у зв`язку з відсутністю коштів на відрядження представник не може прибути у судове засідання до м. Львова. Проведення відеоконференції просить доручити Господарському суду м. Києва, Північному апеляційному господарському суду, Шостому апеляційному адміністративному суду або Шевченківському районному суду м. Києва в залежності від можливості суду забезпечити проведення відеоконференції.

Оглянувши матеріали справи та клопотання, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 195 КАС України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до частини 6 вказаної статті, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Враховуючи вищенаведене, суд приходить до висновку, що клопотання представника заінтересованої особи підлягає до задоволення та розгляд справи слід здійснити у формі дистанційного судового провадження шляхом проведення підготовчого засідання в режимі відеоконференції з Господарським судом Тернопільської області.

Керуючись ст.158-1 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

доручити Північному апеляційному господарському суду забезпечити проведення судового засідання за заявою Державної фіскальної служби України про заміну відповідача у справі (боржника у виконавчому листі) на його правонаступника, яке відбудеться 14 грудня 2020 року о 9 годині 50 хвилин у режимі відеоконференції із участю представника заінтересованої особи Державної митної служби України - Гришакової Наталії Євгенівни, а також забезпечити перебування службової особи поряд з нею до закінчення підготовчого засідання.

Копії ухвали негайно надіслати Північному апеляційному господарському суду (04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А; е-mail: inbox@anec.court.gov.ua) для організації її виконання, представнику заінтересованої особи Державної митної служби України Гришаковій Наталії Євгенівні (04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 11Г; е-mail: post@customs.gov.ua) - для виконання .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Заявник (боржник): Державна фіскальна служба України, місцезнаходження: 04655, м. Київ, вул. Львівська, 8, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 39292197.

Стягувач: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Божник: Міжрегіональна митниця Державної фіскальної служби України, місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Саксаганського, 66, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 40924552.

Заінтересована особа: Державна митна служба України, місцезнаходження: 04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 11Г, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 43115923.

Суддя: Стрепко Н.Л.

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення10.12.2020
Оприлюднено14.12.2020
Номер документу93488959
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —463/1410/18

Ухвала від 14.12.2020

Адміністративне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 10.12.2020

Адміністративне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Постанова від 19.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

Постанова від 19.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

Ухвала від 17.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

Ухвала від 17.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

Ухвала від 17.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

Ухвала від 17.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

Ухвала від 11.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

Ухвала від 11.09.2018

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Роман Йосипович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні