Ухвала
від 17.12.2020 по справі 357/569/20
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 357/569/20

2/357/2470/20

Категорія 42

У Х В А Л А

іменем України

17 грудня 2020 року Білоцерківський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді - Орєхова О. І. ,

за участі секретаря - Сокур О. В.,

представника позивача - Молчанова А.Г.,

представника відповідача ПАТ ВФ Україна - Посадського С.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в загальному позовному провадженні в залі суду № 2 в м. Біла Церква заяву представника позивача Молчанова Андрія Геннадійовича про відмову від частини позовних вимог у цивільній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Іто-Продакшн до приватного акціонерного товариства ВФ Україна , ОСОБА_1 , третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю ВФ Ритейл про визнання недійсною заяви та зобов`язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Білоцерківського міськрайонного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Іто-Продакшн до приватного акціонерного товариства ВФ Україна , ОСОБА_1 , третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю ВФ Ритейл про визнання недійсною заяви та зобов`язання вчинити певні дії.

В судовому засіданні представник позивача товариства з обмеженою відповідальністю Іто-Продакшн - адвокат Молчанов А.Г. звернувся з заявою про відмову від позовних вимог в частині вимог до ОСОБА_1 щодо зобов`язання останнього повернути номер телефону.

Представник відповідача ПАТ ВФ Україна Посадський С.В. не заперечував щодо зазначеної заяви.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явився, в матеріалах справи міститься заява, в якій останній просить проводити розгляд справи без його участі.

Третя особа товариство з обмеженою відповідальністю ВФ Ритейл в судове засідання свого представника не направили, про дату, час та місце слухання справи повідомлялися в законному порядку.

Суд, вислухавши пояснення сторін, дослідивши заяву, приходить до наступного.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 49 ЦПК України, позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов ( всі або частину позовних вимог ) на будь-якій стадії судового процесу.

Згідно з ч. 1ст. 206 ЦПК України, позивач може відмовитися від позову на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві.

Стаття 255 ЦПК України передбачає, що суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач частково відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Отже, враховуючи, що в даному випадку часткова відмова позивача від позову не суперечить закону і не порушує прав та інтересів інших осіб, суд вважає можливим прийняти часткову відмову позивача від позову, провадження у справі в частині вимог до ОСОБА_1 про зобов`язання повернути номер телефону, закрити.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 255, 206, 260, 261, 353 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Заяву представника позивача ОСОБА_2 про відмову від частини позовних вимог у цивільній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Іто-Продакшн до приватного акціонерного товариства ВФ Україна , ОСОБА_1 , третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю ВФ Ритейл про визнання недійсною заяви та зобов`язання вчинити певні дії, - задовольнити.

Прийняти відмову від позовних вимог в частині вимог до ОСОБА_1 про зобов`язання повернути номер телефону.

Провадження по справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Іто Продакшн до приватного акціонерного товариства ВФ Україна , ОСОБА_1 , третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю ВФ Ритейл про визнання недійсною заяви та зобов`язання вчинити певні дії закрити в частині вимог до ОСОБА_1 про зобов`язання повернути номер телефону.

Розгляд інших позовних вимог про визнання недійсною заяви та зобов`язання вчинити певні дії продовжити в загальному порядку.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Білоцерківський міськрайонний суд Київської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її підписання.

Учасник справи, якому ухвала не була вручена в день її підписання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення відповідної ухвали.

Ухвала надрукована в нарадчій кімнаті в одному примірнику.

СуддяО. І. Орєхов

Дата ухвалення рішення17.12.2020
Оприлюднено18.12.2020
Номер документу93597408
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —357/569/20

Постанова від 18.03.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Заришняк Галина Миколаївна

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Заришняк Галина Миколаївна

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Заришняк Галина Миколаївна

Рішення від 17.12.2020

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Ухвала від 17.12.2020

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Рішення від 17.12.2020

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Ухвала від 14.07.2020

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Ухвала від 19.06.2020

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Орєхов О. І.

Постанова від 20.05.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Гаращенко Дмитро Русланович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні