Ухвала
від 10.12.2020 по справі 362/3265/20
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 362/3265/20

У Х В А Л А

"10" грудня 2020 р. Васильківський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого - судді Ковбеля М.М.,

з участю секретаря- Сілецької М.О.,

розглянувши у загальному позовному провадженні в судовому засіданні в залі суду у місті Василькові Київської області цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "УУП АС" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Агроком Ресурс", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Васильківської РДА, головне управління Держгеокадастру у Київській області відділ у Васильківському районі, приватне підприємство "Вектор 2008", про визначення права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні судді Васильківського міськрайонного суду Київської області М.М. Ковбеля М.М. перебуває зазначена цивільна справа.

Ухвалою Васильківського міськроайонного суду Київської області від 25.06.2020 року відкрито провадження у справі №362/3265/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "УУП АС" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Агроком Ресурс", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Васильківської РДА, головне управління Держгеокадастру у Київській області відділ у Васильківському районі, приватне підприємство "Вектор 2008", про визначення права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння.

Представник позивача подав до суду клопотання про об`єднання цивільних справ №362/3265/20 та цивільної справи №362/5072/20 за позовною заявою ОСОБА_3 до ТОВ УПП АС та КП Центр розвитку інвестицій Васильківського району про скасування запису про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно.

Представник позивача в судове засідання не з`явився, надіслав до суду заяву про слухання справи у його відсутність.

Відповідачі повторно в судове засідання не з`явилися, про розгляд справи повідомлялися належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Представник третьої особи відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Васильківської РДА надіслав до суду заяву, в якій просив слухати справу у його відсутність, під час розгляду справи покладається на думку суду.

Представник третьої особи головного управління Держгеокадастру у Київській області відділ у Васильківському районі надіслав до суду заяву, в якій просив слухати справу у його відсутність.

Представник третьої особи приватного підприємства "Вектор 2008", надіслав до суду заяву, в якій просив слухати справу у його відсутність, позовні вимоги підтримує.

Відповідно до ч. 1, ч. 2 ст. 188 ЦПК України в одній позовній заяві може бути об`єднано декілька вимог, пов`язаних між собою підставою виникнення або поданими доказами, основні та похідні позовні вимоги. Похідною позовною вимогою є вимога, задоволення якої залежить від задоволення іншої позовної вимоги (основної вимоги). Суд з урахуванням положень частини першої цієї статті може за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи об`єднати в одне провадження декілька справ за позовами: 1) одного й того самого позивача до одного й того самого відповідача; 2) одного й того самого позивача до різних відповідачів; 3) різних позивачів до одного й того самого відповідача.

За змістом ч. 8 ст. 188 ЦПК України, справи, що перебувають у провадженні суду, в разі об`єднання їх в одне провадження передаються на розгляд судді, який раніше за інших суддів відкрив провадження у справі.

Суд, перевіривши матеріали справи, вважає за можливе об`єднати вказані вище справи, оскільки розгляд справи по суті не розпочато, а позовні вимоги випливають з однакових правовідносин, розгляд цих спорів в одному провадженні є доцільним, що прискорить строки розгляду справи та оптимізує процесуальні дії.

На підставі наведеного, керуючись ст. 188, п.4 ч.1 ст.251, 258, 261, 353 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Цивільну справу № 362/3265/20 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "УУП АС" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Агроком Ресурс", ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Васильківської РДА, головне управління Держгеокадастру у Київській області відділ у Васильківському районі, приватне підприємство "Вектор 2008", про визначення права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння об`єднати в одне провадження з цивільною справою №362/5072/20 за позовною заявою ОСОБА_3 до ТОВ УПП АС та КП Центр розвитку інвестицій Васильківського району про скасування запису про державну реєстрацію речового права на нерухоме майно.

Ухвала суду є остаточною та апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя М.М. Ковбель

СудВасильківський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення10.12.2020
Оприлюднено22.12.2020
Номер документу93668852
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —362/3265/20

Постанова від 30.05.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Вербова Ірина Михайлівна

Ухвала від 23.10.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Вербова Ірина Михайлівна

Ухвала від 23.10.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Вербова Ірина Михайлівна

Ухвала від 27.09.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Вербова Ірина Михайлівна

Рішення від 18.02.2021

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

Ухвала від 22.01.2021

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

Ухвала від 10.12.2020

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

Ухвала від 10.12.2020

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

Ухвала від 20.10.2020

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні