Ухвала
від 21.12.2020 по справі 513/613/20
САРАТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 513/613/20

Провадження № 2/513/375/20

Саратський районний суд Одеської області

У Х В А Л А

21 грудня 2020 року Саратський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді Рязанової К.Ю.,

при секретарі судового засідання Станкової А.В.,

за участю представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача - адвоката Реу Р.В.,

відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в підготовчому засіданні в залі суду в смт. Сарата цивільну справу за позовом Одеського обласного центру зайнятості до ОСОБА_2 , за участю третьої особи: Товариства з обмеженою відповідальністю Елемент-Гарант , про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Саратського районного суду Одеської області перебуває цивільна справа за позовом Одеського обласного центру зайнятості до ОСОБА_2 , за участю третьої особи: Товариства з обмеженою відповідальністю Елемент-Гарант , про стягнення заборгованості з виплаченої допомоги по безробіттю у розмірі 13812 грн. 83 коп.

В судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_2 - адвокат Реу Р.В., заявив клопотання про витребування податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку форма 1 ДФ (квартальна) за четвертий квартал 2019 року і перший квартал 2020 року, поданих ТОВ Елемент-Гарант (ЄДРПОУ 42181214) щодо ОСОБА_2 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 . Клопотання аргументував тим, що зазначені відомості мають значення для з`ясування обставин справи, оскільки у податковій формі 1 ДФ буде відображено відомості про нарахування коштів відповідачу за період вказаний в позовній заяві, а також відомості про те, ким саме подавалась податкова звітність.

Відповідач ОСОБА_2 підтримав заявлене представником - адвокатом Реу Р.В., клопотання.

Представник позивача проти задоволення вказаного клопотання не заперечувала.

Заслухавши думку учасників справи, кожного зокрема, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

В силу ч. 1 ст. 81 ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

У відповідності до ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ч. 2 ст.84 ЦПК України, у клопотанні про витребування доказів повинні бути зазначено: який доказ витребовується; обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

Водночас, ст. 77 ЦПК України визначено, що належними є докази, які містять інформацію щодо предмета доказування. Предметом доказування є обставини, що підтверджують заявлені вимоги чи заперечення або мають інше значення для розгляду справи і підлягають встановленню при ухваленні судового рішення.

Таким чином, вивчивши матеріали справи, врахувавши заявлені позовні вимоги, а також необхідність зазначених доказів для встановлення обставин справи, вирішення її по суті, та того, що вказані відомості та документи, які представник відповідача просить витребувати, заявник не має можливості отримати самостійно, суд приходить до висновку про задоволення клопотання представника відповідача про витребування доказів.

Керуючись ст.ст. 24, 77, 84 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_2 - адвоката Реу Р.В. - задовольнити.

Витребувати з Головного управління ДФС в Одеській області (65044, м. Одеса, вул. Семінарська, 5) належним чином засвідчену копію податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку форма 1ДФ (квартальна) за четвертий квартал 2019 року і перший квартал 2020 року поданих ТОВ Елемент-Гарант (ЄДРПОУ 42181214) щодо ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , паспорт громадянина України серії НОМЕР_2 , виданий 30 жовтня 1997 року Саратським РВ УМВС України в Одеській області.

Копію ухвали направити до Головного управління ДФС в Одеській області (65044, м. Одеса, вул. Семінарська, 5) для виконання.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Відкласти підготовче судове засідання на 25 січня 2021 року на 15 годину 00 хвилин.

Витребувану інформацію надати безпосередньо до Саратського районного суду Одеської області до 25 січня 2021 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя К. Ю. Рязанова

Дата ухвалення рішення21.12.2020
Оприлюднено22.12.2020
Номер документу93680990
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —513/613/20

Постанова від 09.06.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Громік Р. Д.

Ухвала від 26.07.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Громік Р. Д.

Ухвала від 14.07.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Громік Р. Д.

Рішення від 08.06.2021

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

Ухвала від 13.10.2020

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

Ухвала від 12.08.2020

Цивільне

Саратський районний суд Одеської області

Рязанова К. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні