Ухвала
від 19.11.2020 по справі 522/21698/19
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа №522/21698/19

Провадження №1-кс/522/14499/20

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

19 листопада 2020 року м. Одеса

Слідчий суддя Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС 1 ВРКП СУ ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_2 за погодженням з прокурором відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 у кримінальному провадженні № 32019160000000090 від 20.12.2019 року за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 204, ч. 2 ст. 212 КК України, про накладення арешту на майно.

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий з ОВС 1 ВРКП СУ ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_2 звернувся до слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси із клопотанням про накладення арешту на вилучене напідставі ухвалислідчого суддімайно,мотивуючи наступним

Слідчим управлінням ГУ ДФС в Одеській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження зареєстрованого в ЄРДР під № 32019160000000090 за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 204, ч. 2 ст. 212 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що невстановленими особами, які тривалий час здійснюють переміщення через державний кордон з метою подальшого збуту на територію України фальсифікованих підакцизних товарів (алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюну, який використовується для незаконного виготовляються тютюнових виробів та недоброякісної сировини (спирту), який в подальшому використовується для незаконного виготовлення алкогольної продукції. Незаконно виготовлена алкогольна продукція та тютюнові вироби, виготовляються без будь-яких дозвільних документів та можуть становити загрозу для життя та здоров`я людей, тобто спричинити тяжкі наслідки.

В ході проведення заходів, спрямованих на встановлення приміщення з якого здійснюють незаконний продаж, зберігання та виготовлення контрафактної лікеро-горільчаних виробів, та інших спиртних напоїв, встановлено, що за адресою АДРЕСА_1 , розташоване складське приміщення, звідки здійснюється роздрібний та оптовий продаж лікеро-горільчаних виробів іноземного виробництва, а саме Віски Chivas Regal, «Jack Daniels», «Captain Morgan», « ІНФОРМАЦІЯ_1 », « ІНФОРМАЦІЯ_2 », та інших.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна власником об`єктів нерухомого майна за адресою: Одеська область, м. Одеса, вул. Миколи Боровського (Промислова) 30 являється ТОВ ГОРБУШКА (ЄРДПОУ 32431215).

На виконання окремого доручення слідчого співробітниками УПК вОдеській областіДепартаменту кіберполіціїНП Українивстановлено рядосіб якіпридбавали тавживали фальсифікованіалкогольні напоїякі реалізовуються з приміщення розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , також за результатами проведених заходів отримано експериментальні зразки контрафактної алкогольної продукції.

Відповідно до висновку експерта Одеського науково-дослідного експертно - криміналістичного центру МВС України № 190-Ф від 12.08.2020 надані на дослідження 2 літри рідини коричневого кольору з характерним запахом спирту з додаванням ароматизатору, залита в пакет «Бег-ин-Бокс», та поміщені в гофрокартонну коробку чорного кольору з надписами «Jack Daniels, old № 7, WHISKEY, 2 litre 40% vol»., 2 літри рідини світло коричневого кольору з характерним запахом спирту з додаванням ароматизатору, залита в пакет «Бег-ин-Бокс», та поміщені в гофрокартонну коробку чорного кольору з надписами «Captain Morgan, original Spiced Gold 2 L. 35% vol», являються спиртовмісними сумішами, які не відповідають маркуванню, повноті наливу та міцності (вмісту етилового спирту).

На підставі ухвали слідчого судді Приморського району м. Одеси від 21.10.2020 року було проведено обшук АДРЕСА_1 за результатами якого було виявлено та вилучено картонні коробки з предметами, які відповідно до постанови слідчого визнано та приєднано до кримінального провадження як речові докази

Виявлені та вилучені в ході обшуку по кримінальному провадженню предмети, речі та документи, згідно положень ст.ст. 98, 99 КПК України є речовими доказами, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюється під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші та інші цінності, набуті кримінально протиправним шляхом, що також підтверджуються постановою про визнання речей та документів речовими доказами.

Крім цього, виявлені товарно-матеріальні цінності можуть у майбутньому підлягати конфіскації майна як виду покарання та відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов).

Тому, з метою збереження речових доказів, проведення із ними необхідних обов`язкових слідчих дій, необхідно накласти арешт на вилучені 04.11.2020 предмети речі та документи..

Слідчий до судового засідання не з`явився, написав заяву про розгляд клопотання за його відсутності.

Власник майна до судового засідання не з`явився.

Дослідивши матеріали додані до клопотання, слідчий суддя прийшов до висновку про наступне.

Відповідно дост.170КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Арешт майна допускається з метою забезпечення:1) збереження речових доказів;2)спеціальної конфіскації; 3)конфіскаціїмайна яквиду покаранняабо заходукримінально-правовогохарактеру щодоюридичної особи; 4)відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої особи, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям зазначеним у ст. 98 цього Кодексу.

Згідно зі ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до ч. 2 ст.167 КПК України, тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони: підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди, надані особі з метою схилити її до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та (або) матеріального забезпечення кримінального правопорушення чи як винагорода за його вчинення, є предметом кримінального правопорушення, пов`язаного з їх незаконним обігом, добуті в результаті вчинення кримінального правопорушення, доходи від них, або на які було спрямоване кримінальне правопорушення.

З урахуваннямвище наведеного,слідчий суддявважає,що вилученіречі підпадаютьпід критеріївказані уст.98КПК України,а томуз метою забезпечення збереження вилучених у кримінальному провадженні предметів, які за обставинами кримінального провадження є речовими доказами, клопотання підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст. 170-175, 372, КПК України, слідчий суддя -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого з ОВС 1 ВРКП СУ ГУ ДФС в Одеській області ОСОБА_2 за погодженням з прокурором відділу Одеської обласної прокуратури ОСОБА_3 у кримінальному провадженні № 32019160000000090 від 20.12.2019 року за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 204, ч. 2 ст. 212 КК України, про накладення арешту на майно задовольнити.

Накласти арешт на вилучені за результатами проведеного 04.11.2020 санкціонованого обшуку складського приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: коробки на яких нанесено надпис «Jelzin vodka», об`ємом 3 л, в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, в кількості 3 шт; картонна коробка на яку нанесено надпис «Grey Goose», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картонна коробка на яку нанесено надпис «Xenta Absenta», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картонні коробки на яких нанесено надпис «Chevalier», об`ємом 3 л, в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2 л, в кількості 4 шт; картонна коробка на яку нанесено надпис «Finlandia Lemon», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картонна коробка на яку нанесено надпис «Monte Choko», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картонні коробки в які поміщено скляні пляшки з етикеткою «Burn McKenzi Chery» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 24 шт; картонні коробки в які поміщено скляні пляшки з етикеткою «Burn McKenzi Apple» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 22 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Finlandia Vodka», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 18 шт; скляні пляшки з етикеткою «Fragolino Rosso» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 23 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Finlandia Vodka», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 37 шт; картонні коробки на яких нанесено надпис «Старый Кахети», в яких знаходяться скляні пляшки з етикетками «Старый Кахети коньяк» об`ємом 0,5 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, з марками акцизного податку, в кількості 295 шт; скляні пляшки з етикетками «Old Armenian» об`ємом 0,5 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, з марками акцизного податку, в кількості 102 шт; скляні пляшки з етикетками «Старый Кахети коньяк» об`ємом 0,5 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, з марками акцизного податку, в кількості 71 шт; скляні пляшки з етикетками «Dato Botano» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, з марками акцизного податку, в кількості 31 шт; скляні пляшки з етикетками «Mimino» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, з марками акцизного податку, в кількості 28 шт; скляні пляшки з етикетками «Villamara» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 5 шт; скляні пляшки з етикетками «Ginseppe» об`ємом 0,75 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляні пляшки з етикетками «Ginseppe Luigi» об`ємом 0,75 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 11 шт; скляні пляшки з етикетками «La Reguita» об`ємом 0,75 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 5 шт; скляна пляшки з етикеткою «Cabarnetto Lazi» об`ємом 1,5 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 1 шт; скляні пляшки з етикетками «Capitan Morgan» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляна пляшки з етикеткою «Campari» об`ємом 1 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 3 шт; скляна пляшки з етикеткою «Водка Русский Стандарт» об`ємом 1 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 1 шт; скляні пляшки з етикетками «Bombai» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляна пляшки з етикеткою «De Kuuper» об`ємом 1 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 1 шт; скляні пляшки з етикеткою «Montezumma» об`ємом 1 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляна пляшки з етикеткою «Perkers» об`ємом 1 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 5 шт; скляні пляшки з етикеткою «Burn McKenzi» об`ємом 0.7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 11 шт; скляна пляшки з етикеткою «Brut Tosty» об`ємом 0,7 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 1 шт; скляні пляшки з етикеткою «Alix» об`ємом 0,7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 3 шт; скляні пляшки з етикеткою «Vodka Smirnoff» об`ємом 1,5 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 4 шт; скляні пляшки з етикеткою «Donna Franceska» об`ємом 1,5 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 12 шт; картонна коробка на яку нанесено надпис «Markers Mark», в якій знаходиться скляна пляшка з етикеткою «Markers Mark» наповнена рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 1, 75 л, в кількості 3 шт; скляні пляшки з етикеткою «Castelli Romani» об`ємом 1,5 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 8 шт; скляні пляшки з етикеткою «Castelli Romani» об`ємом 2 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 5 шт; скляні пляшки з етикеткою «Fizzi» об`ємом 0,75 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 7 шт; скляні пляшки з етикеткою «Lambrusko» об`ємом 0,75 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 6 шт; скляні пляшки з етикеткою «La Mura» об`ємом 0,75 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 13 шт; скляні пляшки з етикеткою «Royale» об`ємом 0,75 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 3 шт; скляні пляшки з етикеткою «Courvoisier Cognac» об`ємом 1 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляні пляшки з етикеткою «Johhnie Walker Wiskey» об`ємом 1 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 4 шт; картонні коробки в які поміщено скляні пляшки з етикеткою «Chivas Regal» об`ємом 1 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляні пляшки з етикеткою «Jack Daniel» об`ємом 1 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляні пляшки з етикеткою «Olmeca tekuila» об`ємом 1 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; скляна пляшка з етикеткою «Vodka Royal Dragon» об`ємом 0,7 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; скляні пляшки з етикеткою «Los Arango» об`ємом 0.7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 2 шт; картонна коробка в яку поміщено скляну пляшку з етикеткою «Bunnahabhain Viskey» об`ємом 0,7 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; скляна пляшка з етикеткою «Milagro» об`ємом 0,75 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; металева коробка в якій знаходиться скляна пляшка з етикеткою «Bruichladdich» об`ємом 0,7 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; картонна коробка в яку поміщено скляну пляшку з етикеткою «The Glenlivet» об`ємом 0,7 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; картонна коробка в яку поміщено скляну пляшку з етикеткою «Jack Danniel» об`ємом 0,7 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; скляна пляшка з етикеткою «Hankey Bannister» об`ємом 0,75 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; ноутбук чорного кольору «Acer» с/н NXM12EU0283070AE231601, 1 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Finlandia Vodka», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 3л, в кількості 47 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Courvoiser», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 27 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Napoleon», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 9 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Chivas Regal», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 2 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Jelzin», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 3 л, в кількості 7 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Guerpo», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 3 л, в кількості 2 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Absolut Vodka», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 3 л, в кількості 2 шт; картона коробка на яку нанесено надпис «Grey Goose», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «SAUZA», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 3 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Sheridans», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 4 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Baileys», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 6 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Jameson», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 2 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Jack Daniel», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 7 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Hennesey», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 2 шт; картона коробка на яку нанесено надпис «Aperol», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картона коробка на яку нанесено надпис «Xenta», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Metaxa», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 9 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Capitan Morgan», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 7 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Jegarmeister», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 7 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Jack Daniel», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 5 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Finsbury», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 5 шт; картоні коробки на які нанесено надпис «Finlandia Vodka», в які поміщено пакети бег-ін-бокс наповнені рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 15 шт; картона коробка на яку нанесено надпис «Jim Beam», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; картона коробка на яку нанесено надпис «Kvint», в яку поміщено пакет бег-ін-бокс наповнений рідиною з характерним запахом спирту, об`ємом 2л, в кількості 1 шт; скляні пляшки з етикеткою «Alix» об`ємом 0.7 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 4 шт; скляні пляшки з етикеткою «Montezumma» об`ємом 1 л, наповнені рідиною з характерним запахом спирту, без марок акцизного податку, в кількості 4 шт; скляна пляшка з етикеткою «Burn McKenzi Chery» об`ємом 0,7 л, наповнена рідиною з характерним запахом спирту, без марки акцизного податку, в кількості 1 шт; мобільний телефон Apple 10, с/н НОМЕР_1 , 1 шт.

Ухвала підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Ухвалу може бути оскаржено безпосередньо до Одеського апеляційного суду протягом 5 (п`яти) днів.

Слідчий суддя:

19.11.2020

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення19.11.2020
Оприлюднено31.05.2024
Номер документу93721004
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —522/21698/19

Ухвала від 13.12.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 26.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 26.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 26.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 19.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Осіік Д. В.

Ухвала від 19.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 19.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 19.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 17.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Єршова Л. С.

Ухвала від 02.08.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Попревич В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні