Ухвала
від 18.12.2020 по справі 2-514/11
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-514/11

2-і/504/227/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"18" грудня 2020 р. смт. Доброслав

Суддя Комінтернівського районного суду Одеської області Добров П.В., розглянувши заяву правонаступника стягувача Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія УКРФІНАНС ГРУП до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Біляївський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Перший Суворовський відділ державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління юстиції (м. Одеса), про заміну сторони виконавчого провадження, видачу дублікатів виконавчих листів,-

ВСТАНОВИВ:

До Комінтернівського районного суду Одеської області надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія УКРФІНАНС ГРУП про заміну сторони виконавчого провадження, видачу дублікатів виконавчих листів по справі за позовом Публічного акціонерного товариства ОТП Банк до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Відповідно до ст. 442 ЦПК України заяву про заміну сторони її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець. Суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до пп.17.4 п.17 ч.1 розділу ХІІІ Перехідних положень ЦПК України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви. За видачу стягувачу дубліката виконавчого документа справляється судовий збір у розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб. Ухвала про видачу чи відмову у видачі дубліката виконавчого документа може бути оскаржена в апеляційному та касаційному порядку. Заява про видачу дубліката виконавчого листа розглядається в судовому засіданні з викликом сторін і заінтересованих осіб. Їхня неявка не є перешкодою для вирішення питання про видачу дубліката виконавчого листа.

Керуючись ст.ст.175,177, 442 п.17.4Перехідних положень ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти до провадження заяву правонаступника стягувача Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія УКРФІНАНС ГРУП до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Біляївський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), Перший Суворовський відділ державної виконавчої служби у місті Одесі Південного міжрегіонального управління юстиції (м. Одеса), про заміну сторони виконавчого провадження, видачу дублікатів виконавчих листів.

У зв`язку з великим навантаженням судді призначити судове засідання на 02.02.2021 року о 14:10год в приміщенні Комінтернівського районного суду Одеської області, зала судових засідань № 1 (67500, Одеська область, Лиманський район, смт. Доброслав, вул. Першотравнева, б. 51).

В порядку підготовки справи до судового розгляду витребувати з архіву Комінтернівського районного суду Одеської області матеріали цивільної справи № 2-514/11. Вказану справу надати в місячний строк з моменту отримання даної ухвали, але не пізніше 01.02.2021 року.

Копію ухвали та заяву про заміну сторони виконавчого провадження з додатками направити сторонам у справі.

Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет: http://court.gov.ua/fair/sud1515/

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя П.В. Добров

СудКомінтернівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення18.12.2020
Оприлюднено04.01.2021
Номер документу93972552
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-514/11

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Галаган О. В.

Ухвала від 22.12.2023

Цивільне

Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області

Махно Н. В.

Ухвала від 12.04.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Добров П. В.

Ухвала від 06.03.2023

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бобрушко В. І.

Ухвала від 29.08.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

Ухвала від 29.08.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

Ухвала від 01.02.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Постанова від 04.02.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Іванченко Микола Миколайович

Ухвала від 19.01.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Козлов Д. О.

Ухвала від 18.12.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд Одеської області

Добров П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні