Ухвала
від 12.11.2020 по справі 265/10650/18
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 265/10650/18

Провадження № 2/265/639/20

У Х В А Л А

12 листопада 2020 року місто Маріуполь

Орджонікідзевський районний суд міста Маріуполя Донецької області у складі:

головуючого судді Гноєвого С.С.,

при секретарі Лапоног Т.Г.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Маріуполі цивільну справу за позовною заявою керівника Маріупольської місцевої прокуратури № 2, який діє в інтересах держави в особі Маріупольської міської ради Донецької області, до Державного реєстратора Військово-цивільної адміністрації міста Торецька Донецької області Лясевича Руслана Вікторовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Азов Натурал Фуд", приватного нотаріуса Маріупольського міського нотаріального округу Донецької області Лушкіної Оксани Володимирівни, ОСОБА_1 про визнання незаконними та скасування рішень про державну реєстрацію прав в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, визнання недійсним договору купівлі-продажу, -

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя Донецької області знаходиться цивільна справа за позовом керівника Маріупольської місцевої прокуратури № 2, який діє в інтересах держави в особі Маріупольської міської ради Донецької області, до Державного реєстратора Військово-цивільної адміністрації міста Торецька Донецької області Лясевича Руслана Вікторовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Азов Натурал Фуд", приватного нотаріуса Маріупольського міського нотаріального округу Донецької області Лушкіної Оксани Володимирівни, ОСОБА_1 про визнання незаконними та скасування рішень про державну реєстрацію прав в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, визнання недійсним договору купівлі-продажу.

Згідно п. 6 ч. 1 ст. 251, п. 10 ч. 1 ст.253 ЦПК України, суд зобов`язаний зупинити провадження у справі у разі обєктивної неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку цивільного судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Ухвалою Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя Донецької області від 20 лютого 2020 року провадження по цивільній справі було зупинено до вирішення по суті Верховним Судом України касаційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю Азов Натурал Фуд , поданої адвокатом Яровим Андрієм Вікторовичем, на постанову Донецького апеляційного суду від 17 грудня 2019 року по даній справі.

04 листопада 2020 року до Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя з Верховного суду надійшла вищевказана справа, з якої вбачається що постановою Верховного суду від 07 жовтня 2020 року, касаційну скаргу ТОВ Азов Натурал Фуд залишено без задоволення, постанову Донецького апеляційного суду від 17 грудня 2019 року залишено без змін.

Відповідно до ст. 254 Цивільного процесуального кодексу України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Враховуючи, що касаційна скарга ТОВ Азов Натурал Фуд на постанову Донецького апеляційного суду від 17 грудня 2019 року розглянута по суті, справа повернута до суду першої інстанції, тобто обставини що призвели до зупинення провадження по справі зникли, суд вважає за необхідне провадження у справі поновити.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.252, 254, 258, 260 Цивільного процесуального кодексу України,

У Х В А Л И В :

Провадження по цивільній справі за позовною заявою керівника Маріупольської місцевої прокуратури № 2, який діє в інтересах держави в особі Маріупольської міської ради Донецької області, до Державного реєстратора Військово-цивільної адміністрації міста Торецька Донецької області Лясевича Руслана Вікторовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Азов Натурал Фуд", приватного нотаріуса Маріупольського міського нотаріального округу Донецької області Лушкіної Оксани Володимирівни, ОСОБА_1 про визнання незаконними та скасування рішень про державну реєстрацію прав в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, визнання недійсним договору купівлі-продажу - поновити.

Призначити справу до судового розгляду на 02 лютого 2021 року о 15:00 годині в приміщенні суду з викликом учасників процесу.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Гноєвой С.С.

СудОрджонікідзевський районний суд м.Маріуполя
Дата ухвалення рішення12.11.2020
Оприлюднено21.01.2021
Номер документу94273782
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —265/10650/18

Ухвала від 12.11.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Гноєвой С. С.

Ухвала від 12.11.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Гноєвой С. С.

Постанова від 07.10.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Гноєвой С. С.

Ухвала від 03.01.2020

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Гноєвой С. С.

Ухвала від 27.01.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Курило Валентина Панасівна

Постанова від 17.12.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Зайцева С. А.

Ухвала від 17.12.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Зайцева С. А.

Постанова від 17.12.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Зайцева С. А.

Ухвала від 17.12.2019

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Зайцева С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні