Ухвала
від 03.02.2021 по справі 483/148/21
ОЧАКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 483/148/21

Провадження 1-кс/483/48/2021

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 лютого 2021 року м. Очаків

Слідчий суддя Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання - ОСОБА_2 ,

старшої слідчої в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 ,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду клопотання старшого слідчого в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_4 , про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В :

03 лютого 2021 року слідча в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 звернулася до слідчого судді Очаківського міськрайонного суду Миколаївській області з клопотанням, погодженим з прокурором відділу Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_4 , про проведення обшуку.

Своє клопотання обґрунтувала тим, що нею здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12020150000000230 за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Під час досудового розслідування по кримінальному провадженню було встановлено, що Розслідуванням встановлено, що заступник начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) ОСОБА_5 з використанням наданих йому службових повноважень, всупереч чинному законодавству, організував систематичне вимагання та отримання неправомірної вигоди від сторін (учасників) виконавчих проваджень через своїх підлеглих, в тому числі заступника начальника Управління - начальник відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Миколаївській областіПівденного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) ОСОБА_6 , начальника Центрального відділу ДВС ОСОБА_7 , надаючи їм протиправні вказівки вчиняти дії спрямовані на створення умов при яких сторони (учасники) виконавчих проваджень вимушені надати неправомірну вигоду, а саме дії щодо: накладання арешту на майно боржника, реалізація цього майна на електронному майданчику «СЕТАМ» по заниженій вартості на користь зацікавлених осіб; не накладення арешту на майно боржника, обтяжень на майно та банківські рахунки боржника та інше.

Згідно відомостей Управління СБУ в Миколаївській області №64/20-6828 від 07.08.2020 заступник начальника ПМУ МЮ ОСОБА_5 до протиправної схеми з вимагання та отримання неправомірної вигоди залучив - начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Миколаївській областіПівденного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) ОСОБА_6 , який безпосередньо координує керівників відділів ДВС у м. Миколаєві, в тому числі начальника Центрального ВДВС ПМУ МЮ ОСОБА_7 , яка надає вказівки та розподіляє «перспективні» виконавчі провадження на головних державних виконавців відділу ОСОБА_8 та ОСОБА_9 та зосереджує у себе отриману неправомірну вигоду для подальшої передачі ОСОБА_5 .

Крім цього, за результатами негласних слідчих (розшукових) дій встановлено, що ОСОБА_7 для досягнення злочинної мети, спілкується та використовує працівника «Альфа Банку» та «Укрсоцбанку» ОСОБА_10 , як посередника при отримані неправомірної вигоди від сторін (учасників) виконавчих проваджень, що перебувають на виконанні у Центральному ВДВС, та отримує за частку.

Крім цього, згідно протоколу результатами негласних слідчих (розшукових) дій, зафіксовано спілкування ОСОБА_7 у своєму службовому кабінеті №11 Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 18, з ОСОБА_11 , якого залучила та використовувала в ролі посередника при отримані неправомірної вигоди від сторін (учасників) виконавчих проваджень, що перебувають на виконанні у Центральному ВДВС.

Так, протоколом про результати аудіо-, відеоконтролю особи від 12.10.2020 встановлено, що у провадженні Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (далі Центральний ВДВС у м. Миколаєві) перебувало виконавче провадження №60991221 про стягнення з ОСОБА_12 на користь ОСОБА_13 373 400 грн., яке відкрито на підставі Рішення Центрального районного суду м. Миколаєва від 22.10.2019 по справі №490/6235/19.

Приблизно 20.08.2020 в рамках виконавчого провадження №60991221, ОСОБА_12 перераховано на депозитного рахунку Центрального ВДВС в м. Миколаєві у сумі 373 400 грн., про що остання повідомила головного державного виконавця ОСОБА_9 , шляхом надіслання фото квитанції через мессенджер «Viber».

Крім цього, головному державному виконавцю ОСОБА_9 , представник стягувача адвокат ОСОБА_14 , у телефонній розмові, повідомила про смерть ОСОБА_13 .

20.08.2020 ОСОБА_9 зайшла до робочого кабінету начальника Центрального ВДВС м. Миколаєва ОСОБА_15 , який розташований за адресою: АДРЕСА_1 та повідомила, що стягувач у виконавчому проваджені №60991221 ОСОБА_13 померла, та відповідно до норм закону необхідно зупинення виконавчого провадження та звертається до суду з заявою про заміну сторони.

Так, в ході отриманої інформації від ОСОБА_9 та ознайомлені з матеріалами виконавчого провадження №60991221, у начальника Центрального ВДВС в м. Миколаєві ОСОБА_16 , яка, будучи обізнана з вимогами законодавства про виконавче провадження, виник злочинний умисел, спрямований на особисте збагачення, який полягав у отриманні неправомірної вигоди від ОСОБА_14 , яка представляє сім?ю ОСОБА_13 , за не вжиття заходів по зупиненню виконавчого провадження або закінчення з підстав фактичного виконання в повному обсязі рішення згідно з виконавчим документом.

Разом з тим, ОСОБА_7 розуміючи що самостійно реалізувати свій злочинний умисел не зможе, так як виконавче провадження №60991221 перебуває на виконанні у головного державного виконавця ОСОБА_9 розповіла останній про намір отримати неправомірну вигоду через ОСОБА_14 та розподілу цієї вигоди між собою.

25.08.2020 ОСОБА_14 , за попередньою домовленістю з ОСОБА_7 та ОСОБА_9 , прибула до Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса), що розташований за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 18, та під час зустрічі у приміщенні службового кабінету начальника вказаного відділу ОСОБА_7 , передала останній на її вимогу неправомірну вигоду в розмірі 37 000 гривень, за закінчення виконавчого провадження № 60991221 від 17.01.2020 з підстав п.9 ч. 1 ст. 39 ЗУ «Про виконавче провадження», а саме фактичного виконання в повному обсязі рішення згідно з виконавчим документом, не з підстав п.3 ч. 1 ст. 39 ЗУ «Про виконавче провадження» - смерть стягувача, що унеможливило б розпорядитись грошовими коштами.

Крім цього, в ході проведення негласних слідчих розшукових дій встановлено, що ОСОБА_7 обіймаючи посаду начальника Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) (далі Центральний ВДВС у м. Миколаєві), неодноразово зловживаючи своїм службовим становищем, надавала вказівки державним виконавцям відділу ОСОБА_9 та ОСОБА_8 , у виконавчих провадженнях, які перебувають на їх виконанні, контактувати зі сторонами цих проваджень, а саме: ОСОБА_14 , представником « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та «Альфа банка» ОСОБА_10 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , «УкрСіб банк», ОСОБА_20 , ТОВ «Наше пиво» та створювати умови, при яких ті надаватимуть неправомірну вигоду.

Також, в ході проведення НСРД встановлено, що ОСОБА_5 діючи спільно з ОСОБА_6 , переслідуючи умисел незаконного збагачення витребували з Центрального ВДВС виконавче провадження №56260719, де накладено арешт на корпоративні права ТОВ «Наше пиво» (код ЄДРПОУ 35722942), з метою отримання неправомірної вигоди від зацікавлених осіб, за продаж цих прав на електронному майданчику «Сетам» за сприятливою ціною.

З огляду на викладене, на даний час виникла необхідність у проведенні обшуку у службових кабінетах начальника ОСОБА_7 , державних виконавців ОСОБА_9 , ОСОБА_8 , архіву та приміщеннях, за місцем розташування Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 18, на 5 поверсі, які використовуються державними виконавцями відділу та де зберігаються виконавчі документи.

Метою проведення обшуку є виявлення, фіксація та вилучення: оригіналу виконавчого провадження №60991221 від 17.01.2020 з наявним переліком всіх виконавчих дій; оригіналу виконавчого провадження №56260719 з наявним переліком всіх виконавчих дій; блокнотів, чорнові записи, які містять на собі відомості персональних даних ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_12 , «Укрсоцбанка», «Альфа банка», ОСОБА_10 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , «УкрСіб банк», ОСОБА_20 , ОСОБА_11 , ТОВ «Наше пиво» у виконавчому проваджені, записи обчислення сум неправомірної вигоди; оригіналів виконавчих проваджень, які перебували та перебувають на виконанні у державних виконавців відділу ОСОБА_9 та ОСОБА_8 у період з 01.02.2020 по 02.02.2021, в тому числі де сторонами (учасниками) проваджень є «Укрсоцбанка», «Альфа банка», ОСОБА_10 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , «УкрСіб банк», ОСОБА_20 , ОСОБА_11 , ТОВ «Наше пиво»; комп`ютерна техніка; носії електронної інформації, які містять базу даних Державно виконавчої служби з персональним логіном для входу у базу, реєстру боржників, документи та відомості в електронному вигляді, які свідчать про зловживання службовим становищем державних виконавців, шляхом видачі недостовірних документів, мобільні телефони, використані для вчинення вказаного кримінального правопорушення, з наявними в них відомостями про вхідні та вихідні дзвінки, а також зі збереженими текстовими повідомлення, та фотографіями, в тому числі за номерами: 38073-175-56-66 ( ОСОБА_5 ), НОМЕР_1 ( ОСОБА_6 ), НОМЕР_2 , 8099-461-89-14 ( ОСОБА_8 ), НОМЕР_3 , 38066-288-22-71 ( ОСОБА_10 ), 38095-245-77-77 ( ОСОБА_11 ); копії особових справ, наказів про призначення на посаду: начальника Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ОСОБА_7 , головних державних виконавців ОСОБА_8 та ОСОБА_9 , заступника начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) ОСОБА_5 , начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Миколаївській областіПівденного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) ОСОБА_6 ; копії посадових інструкцій вищевказаних осіб.

Підставами вважати, що зазначені предмети можуть перебувати у приміщенні, є відомості, що отримані за результатами досудового розслідування та містяться в матеріалах кримінального провадження.

Вказані речі та документи мають значення для встановлення важливих обставин у зазначеному кримінальному провадженні, можуть бути використанні як докази, а тому слідча просила надати дозвіл на проведення обшуку у службових кабінетах начальника ОСОБА_7 , державних виконавців ОСОБА_9 , ОСОБА_8 , архіві та приміщеннях, за місцем розташування Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 18, на 5 поверсі, які використовуються державними виконавцями відділу, право власності на яке, відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна №242633599 від 02.02.2021, належить ТОВ «Бізнес центр «ЕРА» .

В судовому засіданні слідча підтримала зазначене клопотання та просила його задовольнити.

Заслухавши пояснення слідчої, дослідивши документи, що додані до клопотання, слідчий суддя дійшов наступного.

Постановою заступника Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_21 від 02 лютого 2021 року здійснення досудового розслідування кримінального провадження № 12020150000000230 за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, доручено СВ Очаківського ВП ГУНП в Миколаївській області.

Згідно зі ст. 233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків, установлених частиною третьою цієї статті.

Відповідно з ч. 1 та 2 ст. 234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді місцевого загального суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна №242633599 від 02.02.2021, приміщення за місцем розташування Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 18, на 5 поверсі, які використовуються державними виконавцями відділу, належить ТОВ «Бізнес центр «ЕРА».

Подане слідчою клопотання відповідає вимогам ч. 3 ст. 234 КПК України, матеріали клопотання (витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, копія постанови про призначення групи прокурорів, копія постанови про доручення здійснення досудового розслідування, копії рапортів, копія повідомлення про кримінальне правопорушення, інформація з Державного реєстру нерухомого майна) містять достатні дані про здійснення слідчою досудового розслідування вказаного вище злочину, а також про те, що документи та комп`ютерна технічка можуть перебувати у службових кабінетах начальника ОСОБА_7 , державних виконавців ОСОБА_9 , ОСОБА_8 , архіві та приміщеннях, за місцем розташування Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 18, на 5 поверсі, які використовуються державними виконавцями відділу, право власності на яке належить ТОВ «Бізнес центр «ЕРА», і вони мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у цьому кримінальному провадженні, а тому клопотання підлягає частковому задоволенню.

Задовольняючи клопотання частково, слідчий суддя виходить з того, що органом досудового розслідування не наведено обґрунтування необхідності вилучення оригіналів виконавчих проваджень, які перебували та перебувають на виконанні у державних виконавців відділу ОСОБА_9 та ОСОБА_8 у період з 01.02.2020 по 02.02.2021 року.

Відтак слідчий суддя вважає, що обшук є найбільш доцільним та ефективним способом відшукування та вилучення речей, які мають значення для досудового розслідування.

За таких обставин, є підстави, передбачені ст. 234 КПК України, для надання дозволу на обшук за зазначеною адресою.

На підставі вище викладеного керуючись ст.ст. 234, 235, 376 КПК України, слідчий суддя -

У Х В А Л И В :

Клопотання старшої слідчої в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу Миколаївської обласної прокуратури ОСОБА_4 , про проведення обшуку задовольнити частково.

Надати слідчимслідчої групиСУ ГУНПв Миколаївськійобласті ускладі: старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_22 ; старшого слідчого в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_23 ; старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_24 ; заступника начальника відділу відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_25 ; старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_26 ; старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_27 ; слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_28 ; старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_29 ; слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_30 ; начальника відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_31 ; старшого слідчого в ОВС відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 , начальнику СВ Очаківського ВП ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_32 , старшому слідчому в ОВС СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_33 , старшому слідчому СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_34 ; слідчому СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_35 , слідчому СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_36 ; слідчого СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_37 , слідчому СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_38 ; і прокурорам групи прокурорів Миколаївської обласної прокуратури: ОСОБА_39 , ОСОБА_40 , ОСОБА_41 , ОСОБА_42 , ОСОБА_43 , ОСОБА_44 , ОСОБА_45 , ОСОБА_46 , ОСОБА_47 , ОСОБА_4 дозвіл на проведення обшуку у службових кабінетах начальника ОСОБА_7 , державних виконавців ОСОБА_9 , ОСОБА_8 , архіві та приміщеннях, за місцем розташування Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) за адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 18, на 5 поверсі, які використовуються державними виконавцями відділу, право власності на яке належить ТОВ «Бізнес центр «ЕРА», з метою виявлення, фіксації та вилучення:

-оригіналів виконавчого провадження №60991221 від 17.01.2020 з наявним переліком всіх виконавчих дій;

-оригіналів виконавчого провадження №56260719 з наявним переліком всіх виконавчих дій;

-блокнотів, чорнових записів, які містять на собі відомості персональних даних сторін (учасників) виконавчих проваджень: ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_12 , «Укрсоцбанка», «Альфа банка», ОСОБА_10 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , «УкрСіб банк», ОСОБА_20 , ОСОБА_11 , ТОВ «Наше пиво», записи щодо обчислених сум неправомірної вигоди;

-завірених належним чином копій виконавчих проваджень, які перебували та перебувають на виконанні у державних виконавців відділу ОСОБА_9 та ОСОБА_8 у період з 01.02.2020 по 02.02.2021 року;

-оригіналів виконавчих проваджень, де сторонами (учасниками) проваджень є «Укрсоцбанка», «Альфа банка», ОСОБА_10 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , «УкрСіб банк», ОСОБА_20 , ОСОБА_11 , ТОВ «Наше пиво»;

-комп`ютерної техніки; носіїв електронної інформації, які містять базу даних Державно виконавчої служби з персональним логіном для входу у базу, реєстру боржників, документи та відомості в електронному вигляді, які свідчать про зловживання службовим становищем державних виконавців, шляхом видачі недостовірних документів, мобільні телефони, використані для вчинення вказаного кримінального правопорушення, з наявними в них відомостями про вхідні та вихідні дзвінки, а також зі збереженими текстовими повідомлення, та фотографіями, в тому числі за номерами: 38073-175-56-66 ( ОСОБА_5 ), НОМЕР_1 ( ОСОБА_6 ), НОМЕР_2 , 8099-461-89-14 ( ОСОБА_8 ), НОМЕР_3 , 38066-288-22-71 ( ОСОБА_10 ), 38095-245-77-77 ( ОСОБА_11 );

-копій особових справ, наказів про призначення на посаду: начальника Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Миколаєві Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ОСОБА_7 , головних державних виконавців ОСОБА_8 та ОСОБА_9 , заступника начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Миколаївській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) ОСОБА_5 , начальника відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Миколаївській областіПівденного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) ОСОБА_6 ; копії посадових інструкцій вищевказаних осіб.

Строк дії ухвали визначити до 03 березня 2021 року.

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Повний текст ухвали проголошено 03 лютого 2021 року о 14 год. 45 хв. в залі судових засідань № 2 Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення03.02.2021
Оприлюднено27.01.2023
Номер документу94615238
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —483/148/21

Ухвала від 06.09.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

Ухвала від 06.09.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

Ухвала від 27.08.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

Ухвала від 27.08.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Фаріонова О. М.

Ухвала від 09.08.2021

Кримінальне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Куцаров В. І.

Ухвала від 29.07.2021

Кримінальне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Куцаров В. І.

Ухвала від 15.06.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

Ухвала від 15.06.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

Ухвала від 10.06.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

Ухвала від 10.06.2021

Кримінальне

Миколаївський апеляційний суд

Куценко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні