Ухвала
від 02.03.2021 по справі 385/979/20
ГАЙВОРОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 385/979/20

2/385/117/21

У Х В А Л А

02.03.2021 року Гайворонський районний суд Кіровоградської області

у складі: головуючого судді Ханас М.М.,

з участю секретаря судового засідання Хмельовської І.П.,

розглянувши у відкритому підготовчого судового засідання в залі суду у м. Гайвороні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), про зняття арешту з майна ,

в с т а н о в и в :

позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), про зняття арешту з майна .

Позивач у підготовче судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялась належним чином, подала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності. Крім того подала клопотання про заміну первісного відповідача у справі ОСОБА_1 на належного відповідача Ковпаківський відділ державної виконавчої служби у місті Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністурства юстиції (м. Суми).

Відповідач у підготовче судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася належним чином.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, з огляду на неявку учасників справи, не здійснюється відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України.

Оглянувши матеріали цивільної справи, суд дійшов наступного висновку з огляду на таке.

Згідно ч.2 ст. 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Зважаючи на те, що арешт помилково накладено Ковпаківським відділом державної виконавчої служби у місті Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) на належне позивачу на праві власності майно, тому приходжу до висновку, що належним відповідачем у справі є саме Ковпаківський відділ державної виконавчої служби у місті Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), тому слід замінити первісного відповідача у справі ОСОБА_1 на належного відповідача Ковпаківський відділ державної виконавчої служби у місті Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Керуючись ст. ст. 51, 258, 260, 261 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

клопотання позивача ОСОБА_1 - задовольнити.

Замінити первісного відповідача ОСОБА_1 , жительку АДРЕСА_1 , у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), про зняття арешту з майна, на належного відповідача - Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Копію ухвали направити відповідачу.

Встановити відповідачу Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) строк 15 днів з дня вручення даної ухвали подати до суду у відповідності до вимог ст. 178 ЦПК України відзив на позов і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Встановити позивачу строк 10 днів з дня отримання відзиву подати суду відповідь на відзив, а відповідачу - в цей же строк з дня отримання відповіді на відзив заперечення.

Копія відзиву, відповіді на відзив, заперечення, з доданими документами, одночасно надсилаються (надаються) іншим учасникам справи.

Підготовче судове засідання відкласти на 01 квітня 2021 року, на 09 год.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя М. М. Ханас

СудГайворонський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення02.03.2021
Оприлюднено03.03.2021
Номер документу95244223
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —385/979/20

Ухвала від 22.09.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Рішення від 14.05.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 01.04.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 08.02.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Постанова від 19.01.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Постанова від 19.01.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 29.12.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні