Ухвала
від 02.03.2021 по справі 385/979/20
ГАЙВОРОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 385/979/20

2/385/117/21

У Х В А Л А

02.03.2021 року Гайворонський районний суд Кіровоградської області

у складі: головуючого судді Ханас М.М.,

з участю секретаря судового засідання Хмельовської І.П.,

розглянувши у відкритому підготовчого судового засідання в залі суду у м. Гайвороні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), про зняття арешту з майна ,

в с т а н о в и в :

позивач ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), про зняття арешту з майна .

Позивач у підготовче судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялась належним чином, подала до суду заяву про розгляд справи у її відсутності. Крім того подала клопотання про заміну третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, з Ковпаківського відділу державної виконавчої служби у місті Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) на ОСОБА_1 .

Відповідач у підготовче судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася належним чином.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, з огляду на неявку учасників справи, не здійснюється відповідно до ч.2 ст. 247 ЦПК України.

Оглянувши матеріали цивільної справи, суд дійшов наступного висновку з огляду на таке.

Відповідно до ч.1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Зважаючи на те, що предметом позову є зняття арешту, накладеного на належне позивачу на праві власності майно у межах виконавчого провадження при примусовому виконанні виконавчого листа № 2-4248 від 04.11.2003 року, виданого Ковпаківським районним судом про стягнення з ОСОБА_1 , жительки АДРЕСА_1 , боргу, рішення у справі може вплинути на її права та обов`язки щодо Ковпаківського відділу державної виконавчої служби у місті Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), тому приходжу до висновку, що необхідно замінити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби у місті Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) на ОСОБА_1 , жительки АДРЕСА_1 .

Керуючись ст. ст. 53, 258, 260, 261 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

клопотання позивача ОСОБА_1 - задовольнити.

Замінити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Ковпаківський відділ державної виконавчої служби міста Суми Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), про зняття арешту з майна , на ОСОБА_1 , жительку АДРЕСА_1 .

Копію ухвали направити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Роз`яснити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, що вона має право в порядку ст. 181 ЦПК України, викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову у поясненнях щодо позову або відзиву на нього. До пояснень третьої особи застосовуються правила, встановлені частинами третьою-шостою статті 178 ЦПК України.

Встановити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, строк для подачі пояснень щодо позову або відзиву на нього 15 днів з дня отримання нею позову або відзиву на нього.

Копія пояснення щодо позову або відзиву на нього, з доданими документами, одночасно надсилаються (надаються) іншим учасникам справи.

Підготовче судове засідання відкласти на 01 квітня 2021 року, на 09 год.

Ухвала набирає законної сили після її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя М. М. Ханас

СудГайворонський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення02.03.2021
Оприлюднено03.03.2021
Номер документу95244224
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —385/979/20

Ухвала від 22.09.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Рішення від 14.05.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 01.04.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Ухвала від 08.02.2021

Цивільне

Гайворонський районний суд Кіровоградської області

Ханас М. М.

Постанова від 19.01.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Постанова від 19.01.2021

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 29.12.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Кропивницький апеляційний суд

Чельник О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні