Ухвала
від 03.03.2021 по справі 2-1735/11
ТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 2-1735/11

6/215/35/21

У Х В А Л А

03 березня 2021 року м. Кривий Ріг

Суддя Тернівського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Демиденко Ю.Ю., розглянувши згідно вимог ч.2 ст.247 ЦПК України без фіксації судового засідання технічними засобами подання державного виконавця Тернівського відділу Державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 ,

ВСТАНОВИВ:

Тернівський відділ Державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) звернувся до суду з поданням про оголошення розшуку боржника - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мотивуючи його тим, що в Тернівському відділі Державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) на виконанні знаходиться виконавче провадження № 37155285щодо виконавчого документу № 2-1735/2011 від 12.04.2011 виданого Тернівським районним судом м. Кривого Рогу про стягнення аліментів з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 у розмірі 1/4 частини з усіх видів заробітку на утримання сина - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Боржник аліменти не сплачує, заборгованість непогашена та станом на 15.02.2021складає 55533,66грн..

Боржник приховує своє місце проживання та роботи, за адресою: АДРЕСА_1 не проживає, за викликами до державного виконавця не з`являється.

Згідно відповіді УПФУ про осіб - боржників, які працюють за трудовими та цивільно-правовими договорами, інформацію знайдено, але згідно відповіді підприємства боржник не працює.

Згідно відповіді Пенсійного фонду України про осіб - боржників, які отримують пенсію боржник - інформація відсутня.

Згідно відповіді Державної податкової служби України про номери рахунків, відкритих у банках та інших фінансових установах боржниками - юридичними особами та фізичними особами - підприємцями за боржником розрахункові рахунки незареєстровано.

Згідно довідки адресно-довідкового підрозділу ГУДМС УДМС України у Дніпропетровській області боржник зареєстрований в АДРЕСА_1 .

Просить оголосити розшук боржника - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Згідно відповіді з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта за боржником нерухоме майно не зареєстровано.

Представник Тернівського відділу Державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) в судове засідання не з`явився, повідомлений належним чином, причину неявки до суду, не повідомив.

Суд перевіривши матеріали подання вважає, що воно підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 438 ЦПК України, розшук боржника оголошується за місцем виконання рішення або за місцем проживання (перебування) боржника чи місцезнаходженням його майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Згідно до ст.36 Закону України Про виконавче провадження у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини..

На підставі викладеного та керуючись ст. 438 ЦПК України, ст. 36 Закону України Про виконавче провадження , суд -

ПОСТАНОВИВ:

Подання державного виконавця Тернівського відділу Державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 - задовольнити.

Оголосити розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване місце проживанняза адресою: АДРЕСА_1 .

При встановленні місця перебування боржника, повідомити Тернівський відділ Державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Копію ухвали для виконання направити начальнику Тернівського ВП КВП ГУНП в Дніпропетровській області.

Копію ухвали для відома направити - Тернівському відділу Державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро).

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду подавши апеляційну скаргу через Тернівський районний суд м. Кривого Рогу протягом 15 днів з дня її проголошення або складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження , якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала підписана суддею 03.03.2021 .

СУДДЯ:

СудТернівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення03.03.2021
Оприлюднено04.03.2021
Номер документу95284426
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1735/11

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Новіченко Н. В.

Ухвала від 29.09.2021

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

Ухвала від 03.03.2021

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Демиденко Ю. Ю.

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 06.03.2012

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Демінська О. І.

Ухвала від 06.03.2012

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Демінська О. І.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 30.11.2020

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 28.08.2020

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні