Ухвала
від 30.11.2020 по справі 2-1735/11
ТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу

Дніпропетровської області

справа № 2-1735/11

номер провадження 6/215/143/20

У Х В А Л А

30 листопада 2020 року суддя Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Дудіков А.В., розглянувши матеріали подання заступника начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю. про оголошення в розшук боржника ОСОБА_1 ,

в с т а н о в и в:

У листопаді 2020 року до Тернівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області надійшло подання заступника начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю. про оголошення в розшук боржника ОСОБА_1 .

Встановивши, що подання подано без додержання вимог закону, ухвалою суду від 09 листопада 2020 року, подання заступника начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю. було залишено без руху та надано їй строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення копії ухвали суду.

Копію ухвали про залишення подання без руху заступником начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю. було отримано 10 листопада 2020 року, що підтверджується зворотнім повідомленням, яке міститься в матеріалах справи.

Станом на 30 листопада 2020 року, вимоги ухвали суду від 09 листопада 2020 року, невиконані.

У зв`язку з тим, що у встановлений судом строк заступником начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю. вимоги ухвали не виконані, подання слід повернути на підставі ч.3 ст. 185 ЦПК України , роз`яснивши останній положення ч. 7 ст. 185 ЦПК України , у відповідності до якої: повернення подання не перешкоджає повторному зверненню із поданням до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення подання.

На підставі викладеного, керуючись ст. 185 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Подання заступника начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю. про оголошення в розшук боржника ОСОБА_1 - вважати неподаним і повернути заступнику начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю.

Роз`яснити заступнику начальника Тернівського відділу державної виконавчої служби у місті Кривому Розі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Наумчак К.Ю. , що повернення подання не перешкоджає повторному зверненню із поданням до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://tr.dp.court.gov.ua/sud0441/gromadyanam/csz/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції може бути подана до або через відповідні суди, протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання. У разі якщо ухвалу не було вручено у день її складання, учасники справи мають право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали .

Ухвалу складено та підписано суддею 30 листопада 2020 року.

Суддя:

СудТернівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення30.11.2020
Оприлюднено01.12.2020
Номер документу93176963
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-1735/11

Ухвала від 23.01.2023

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Новіченко Н. В.

Ухвала від 29.09.2021

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Кирилюк В. Ф.

Ухвала від 03.03.2021

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Демиденко Ю. Ю.

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 06.03.2012

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Демінська О. І.

Ухвала від 06.03.2012

Цивільне

Новоодеський районний суд Миколаївської області

Демінська О. І.

Ухвала від 21.12.2020

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 30.11.2020

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Тернівський районний суд м.Кривого Рогу

Дудіков А. В.

Ухвала від 28.08.2020

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Філюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні