Ухвала
від 31.03.2021 по справі 146/91/21
ТОМАШПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 146/91/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"31" березня 2021 р. Томашпільський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого - судді Пилипчука О.В.

з участю секретаря судового засідання Бойко Т.Є.,

розглянув у підготовчому судовому засіданні в залі суду у смт. Томашпіль цивільну справу

ім`я (найменування) сторін та інших учасників справи:

позивач : Могилів-Подільська місцева прокуратура, яка діє в інтересах держави в особі Вінницької міської ради та комунальної організації Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництва Вінницької обласної ради

відповідач : ОСОБА_1

вимоги позивача : про розірвання кредитного договору та стягнення кредитної заборгованості та дострокового повернення коштів

представник позивача : прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А., -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Томашпільського районного суду Вінницької області перебуває дана справа.

Ухвалою Томашпільського районного суду від 05 лютого 2021 року відкрито загальне позовне провадження підготовче засідання призначено на 31 березня 2021 року.

В підготовче засідання 31 березня 2021 року з`явився представник позивача.

Представник Вінницької міської ради в судове засідання не з`явився, проте надіслав заяву відповідно до якої просить справу розглянути без його участі, позовні вимоги підтримує та просить їх задовольнити.

Представник комунальної організації Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництва Вінницької обласної ради в судове засідання не з`явився, проте був належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи.

Прокурор Мазур І.А. надав суду заяву про залучення замість Могилів-Подільської місцевої прокуратури - Тульчинську окружну прокуратуру як правонаступника у зв`язку із реорганізацією прокуратури.

Відповідач в судове засідання не з`явився, поштове повідомлення повернулося з відміткою адресат відсутній за вказаною адресою .

Відповідно до п.4 ч.2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд вирішує питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача.

Згідно ст. 55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Оскільки, у зв`язку зі реорганізацією прокуратури утворено Тульчинську окружну прокуратуру, юрисдикція якої поширюється на Тульчинський район, та таким чином вона є правонаступником Могилів-Подільської місцевої прокуратури, тому клопотання про залучення Тульчинської окружної прокуратури як правонаступника Могилів-Подільської місцевої прокуратури підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 51, 196- 198, 200, 260 ЦПК України-

У Х В А Л И В :

Залучити як правонаступника Могилів-Подільської місцевої прокуратури, у цивільній справі № 146/91/21 за позовом Могилів-Подільської місцевої прокуратури, яка діє в інтересах держави в особі Вінницької міської ради та комунальної організації Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництва Вінницької обласної ради до ОСОБА_1 про розірвання кредитного договору та стягнення кредитної заборгованості та дострокового повернення коштів, - Тульчинську окружну прокуратуру.

Відкласти підготовчий розгляд справи за позовом Тульчинської окружної прокуратури, яка діє в інтересах держави в особі Вінницької міської ради та комунальної організації Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництва Вінницької обласної ради до ОСОБА_1 про розірвання кредитного договору та стягнення кредитної заборгованості та дострокового повернення коштів на 09.30 годину 05.05.2021 року.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії судового процесу.

Учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення Томашпільського районного суду Вінницької області (в суді наявна технічна можливість).

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://tm.vn.court.gov.ua/sud0224/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:О. В. Пилипчук

Дата ухвалення рішення31.03.2021
Оприлюднено02.04.2021
Номер документу95953397
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання кредитного договору та стягнення кредитної заборгованості та дострокового повернення коштів представник позивача : прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А

Судовий реєстр по справі —146/91/21

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 04.04.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 14.07.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 14.07.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 14.07.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 17.06.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 05.05.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 31.03.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 05.02.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні