Ухвала
від 17.06.2021 по справі 146/91/21
ТОМАШПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 146/91/21

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"17" червня 2021 р. Томашпільський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Пилипчука О.В.,

з участю секретаря судового засідання Бойко Т.Є.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в смт. Томашпіль цивільну справу

ім`я (найменування) сторін та інших учасників справи :

позивач : Тульчинська окружна прокуратура, яка діє в інтересах держави в особі Вінницької обласної ради та комунальної організації Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництва Вінницької обласної ради

відповідач : ОСОБА_1

вимоги позивача : про розірвання кредитного договору та стягнення кредитної заборгованості та дострокового повернення коштів

представники позивача : прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А., прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Гюмюшлю М.Г., -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Томашпільського районного суду Вінницької області перебуває дана справа.

Ухвалою Томашпільського районного суду від 05 травня 2021 року закрито підготовче засідання, справу призначено до судового розгляду на 17 червня 2021 року.

В судове засідання 17 червня 2021 року з`явився представник позивача.

Представник Вінницької обласної ради в судове засідання не з`явився, проте надіслав заяву відповідно до якої просить справу розглянути без його участі, позовні вимоги підтримує та просить їх задовольнити.

Представник комунальної організації Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництва Вінницької обласної ради в судове засідання не з`явився, проте надіслав заяву відповідно до якої просить справу розглянути без його участі, позовні вимоги підтримує та просить їх задовольнити.

Відповідач в судове засідання не з`явився, про причини неявки не повідомив, хоча був належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, шляхом розміщення оголошення на офіційному веб сайті суду.

Відповідно до ч.2 ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, зокрема, в зв`язку з неявкою сторони у справі.

Відповідно до ч.11 ст. 128 ЦПК України, відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Суд вважає за необхідне викликати відповідача у справі через оголошення на веб-сайті.

Керуючись ст.ст. 51, 196- 198, 200, 260 ЦПК України-

У Х В А Л И В :

Відкласти розгляд справи за позовом Тульчинської окружної прокуратури, яка діє в інтересах держави в особі Вінницької обласної ради та комунальної організації Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництва Вінницької обласної ради до ОСОБА_1 про розірвання кредитного договору та стягнення кредитної заборгованості та дострокового повернення коштів на 09:00 годину 14.07.2021 року.

Відповідача ОСОБА_1 , місце проживання (перебування), місцезнаходження якого не відомо, викликати до суду через оголошення на офіційному веб-сайті Томашпільського районного суду Вінницької області.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії судового процесу.

Учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення Томашпільського районного суду Вінницької області (в суді наявна технічна можливість).

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://tm.vn.court.gov.ua/sud0224/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає.

Заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:О. В. Пилипчук

Дата ухвалення рішення17.06.2021
Оприлюднено22.06.2021
Номер документу97763651
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання кредитного договору та стягнення кредитної заборгованості та дострокового повернення коштів представники позивача : прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Мазур І.А., прокурор Томашпільського відділу Тульчинської окружної прокуратури Гюмюшлю М.Г

Судовий реєстр по справі —146/91/21

Ухвала від 11.04.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 04.04.2023

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 14.07.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Рішення від 14.07.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 14.07.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 17.06.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 05.05.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 31.03.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 05.02.2021

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні