Ухвала
від 20.04.2021 по справі 280/2266/20
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАКРИТТЯ ПІДГОТОВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ СПРАВИ ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ

20 квітня 2021 року Справа № 280/2266/20 м. Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Конишевої О.В., розглянув у порядку письмового провадження питання про відкладення підготовчого засідання у справі

за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області (69002, м. Запоріжжя, вул. Фортечна, 65, код ЄДРПОУ 38625593)

до Комунального некомерційного підприємства Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської районної ради (70002, Запорізька область, Вільнянський район, м. Вільнянськ, пров. Гнаровської,6, код ЄДРПОУ 01992914)

про застосування заходів реагування у вигляді зупинення експлуатації,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Запорізького окружного адміністративного суду знаходиться вищезазначена позовна заява.

Підготовче засідання призначено на 20.04.2021.

Представники сторін та третьої особи в підготовче засідання не з`явилися, про дату, час та місце судового засідання повідомлені належний чином.

Від представника відповідача 20.04.2021 надійшло клопотання про заміну відповідача в порядку процесуального правонаступництва на Комунальне некомерційне підприємство Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської міської ради.

Вирішуючи заявлене клопотання, суд виходить з того, що відповідно до частини першої статті 42 КАС України учасниками справи є сторони, треті особи. Сторонами в адміністративному процесі є позивач та відповідач (частина перша статті 46 цього Кодексу).

За приписами частини першої статті 52 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов`язкові для особи, яку він замінив.

Судом встановлено, що відповідно до рішення п`ятої (позачергової) сесії восьмого скликання Вільнянської міської ради Запорізької області №14 від 28.01.2021 перейменовано Комунальне некомерційне підприємство Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської районної ради у Комунальне некомерційне підприємство Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської міської ради. Затверджено статут Комунального некомерційного підприємства Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської міської ради.

Відтак, наявні правові підстави для заміни відповідача у справі Комунального некомерційного підприємства Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської районної ради на правонаступника - Комунальне некомерційне підприємство Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської міської ради, у зв`язку з чим відповідне клопотання підлягає задоволенню.

В ході підготовчого засідання суддею було вчинено всі дії згідно ст.180 КАС України необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, а саме: визначено остаточно предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу, з`ясовано чи надали сторони пояснення обґрунтування своїх правових позицій, чи всі докази були надані сторонами на які вони посилаються у позові та відзиві, а також докази, витребувані судом та причини їх не подання. Крім того, судом вчинено інші дії передбачені нормами чинного КАС України для об`єктивного, повного та своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 183 КАС України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд зазначає, що представникам сторін було надано достатньо часу для надання доказів, оскільки підготовче засідання вже неодноразово відкладалося. Враховуючи, що сплив термін проведення підготовчого провадження суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.180,183, 236, 241, 248 КАС України, суд,

УХВАЛИВ:

Замінити відповідача у справі Комунальне некомерційне підприємство Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської районної ради на правонаступника - Комунальне некомерційне підприємство Вільнянська районна багатопрофільна лікарня Вільнянської міської ради.

Закрити підготовче провадження у справі №280/2266/20.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 07 червня 2021 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Сергія Синенка, 65-в, у залі судових засідань №13 об 11 год. 20 хв.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Конишевою Оленою Василівною.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://adm.zp.court.gov.ua/sud0870.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя О.В.Конишева

Дата ухвалення рішення20.04.2021
Оприлюднено26.04.2021
Номер документу96491525
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування у вигляді зупинення експлуатації

Судовий реєстр по справі —280/2266/20

Ухвала від 29.12.2021

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

Ухвала від 20.12.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Калашнікова О.В.

Ухвала від 20.12.2021

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

Ухвала від 11.11.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Калашнікова О.В.

Постанова від 30.09.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Ясенова Т.І.

Постанова від 30.09.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Ясенова Т.І.

Ухвала від 11.08.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Ясенова Т.І.

Ухвала від 11.08.2021

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Ясенова Т.І.

Рішення від 24.06.2021

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

Ухвала від 20.04.2021

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Конишева Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні